Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !...

 
"Ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, όσοι στρατεύτηκαν στη μεγάλη, ειρηνική επανάσταση που διακηρύξαμε στις 3 Σεπτέμβρη 1974 με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμα και όσοι είναι απογοητευμένοι εξαιτίας εκείνων που την καπηλεύτηκαν ή είναι θύματα της κρίσης και της χυδαίας αντιΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας και έχουν αποστασιοποιηθεί προσωρινά, πιστεύω, γνωρίζουν ότι δεν έπαψα ποτέ να αγωνίζομαι για την ενότητα και την επανασυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα σε καθοριστικά κρίσιμες ώρες. Σε αυτούς όλους απευθύνομαι και πρωτίστως στους πολίτες που με τιμούν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους επί 40 χρόνια, στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Οι εκλογές του Μαΐου είναι πολύ κρίσιμες για την πατρίδα μας, που έχει ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και για το ΠΑΣΟΚ που η ενδυνάμωσή του είναι όρος “εκ των ων ουκ άνευ” γι’ αυτή. Γι’ αυτή τη μάχη πρέπει, σφυρηλατώντας την ενότητά μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Τους καλώ, λοιπόν, να αδιαφορήσουν απέναντι σε όσα διχαστικά για τη συσπείρωσή μας διοχετεύονται, από οποιονδήποτε κι αν προέρχονται στα Media του τραπεζικού και εκδοτικού κατεστημένου που εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι, ασκώντας συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου, δεν υπερψήφισα ένα άρθρο του χθεσινού νομοσχεδίου που αφορά το τραπεζικό σύστημα.

Από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αυτά τα “υπερκομματικά αφεντικά” του τόπου, επιδιώκουν τη διάλυσή του. Ιδρύθηκε με την αυτοοργάνωση του λαού χωρίς να ζητήσουμε τις “ευλογίες” και την “προστασία” τους και δεν ήταν ποτέ “προβλέψιμη” και “ελέγξιμη” η στρατηγική του. Υπονομεύοντας κυρίως μαζί με τη ΝΔ και την “Αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ, την εθνική προσπάθεια που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ, όταν οι άλλοι δεν έβαζαν πλάτη αλλά, είτε υπόσχονταν «Ζάππεια» είτε, έκαιγαν την Αθήνα, καλλιεργούν από την άνοιξη του 2010 ένα νέο διχασμό του λαού. Καλλιεργούν την τεχνητή πόλωση με το σύνθημα: “Σαμαράς ή Τσίπρας”, όπως έκαναν και στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012. Μόνιμος στόχος η διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό, φροντίζουν να ξεχάσει ο λαός ποιοι κυβερνούσαν 5,5 χρόνια τον τόπο ως το 2009, αφήνοντας έλλειμμα 25 δις ευρώ που μηδενίστηκε με τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τις αιματηρές θυσίες του λαού, για να φτάσουμε έστω και με καθυστέρηση ενός έτους σε πρωτογενές πλεόνασμα.

Απέκρυψαν από το χειραγωγούμενο κοινό τους ότι το Ευρωκοινοβούλιο με την προ δεκαημέρου απόφασή του –μειοψηφούντων των ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Βαυαρών χριστιανοκοινωνιστών- έκρινε ότι ήταν αναπόφευκτη η προσφυγή στο σχήμα τις περίφημης τρόικας γιατί, λόγω των πλαστών στατιστικών στοιχείων της προηγούμενης κυβέρνησης, η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από τις αγορές.

Από τα παραπάνω είναι σαφές, νομίζω, ότι δεν με απασχολούν, δεν θα απαντήσω, ούτε θα σχολιάσω καν, όσα γράφονται, αναρτώνται ή λέγονται σε όποιους κι αν αποδίδονται από τα ΔΟΛια ή άλλα ΜΜΕ, όποιοι κι αν τους τα σερβίρουν. Ας το πράξουν εκείνοι.
 
Η δική μου έγνοια και αγωνία είναι, ο επικείμενος σκληρός αγώνας στον οποίο έχουμε καθήκον να πάρουμε μέρος, υπερασπιζόμενοι τις αξίες μας, ώστε να βγει όρθιο και δυνατό το ΠΑΣΟΚ από τις κάλπες του Μαΐου και να μη δικαιωθούν όσοι απεργάζονται σενάρια μετεκλογικής διάλυσής του".
 
Απόστολος Κακλαμάνης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!
το μονο που εκανεσ απο το 2009 και εντευθεν εινα να νουθετεις και να σψζεις τον γαπ, απο τις βλακείες του.

Ανώνυμος είπε...

η μεγαλη διαφορα μας.εσυ εισαι παπανδρεου. δεν εισαι πασοκ.εγω δεν ειμαι ουτε παπανδρεου ουτε βενιζελος.ειμαι πασοκ.αν το καταλαβες το καταλαβες.

Ανώνυμος είπε...

Τα αντιγαπικά συναισθήματα είναι γνωστά. Για αυτά που δήλωσε ο Κακλαμάνης έχετε να πείτε τίποτα ή μόνο απλώς μισείτε τον Παπανδρέου και δεν ακούτε ούτε βλέπετε τίποτα άλλο;

Ανώνυμος είπε...

@23:20
Ένας είναι και σε εργολαβία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ο δικος μας προεδρος!!!!!! Ο αθλιος προδοτης, το δεκανικι του Σαμαρα χθες εβγαλε ολη τη μοχθηρια και αλητεια του. Αυτον τον δολοπλοκο, τον εγωμανη τυχοδιωκτη, που ερριξε τον εκλεγμενο με 45% πρωθυπουργο Γιωργο Παπανδρεου θα τον εξαφανισουμε. Να μη βγαλει υοτε εναν ευρωβουλευτη ..

Ανώνυμος είπε...

31/3-20.59, Μον ο μια βλακεια εκανε ο ΓΑΠ για να συμφωνησω σε κατι μαζι σου και αυτη ητανε που σε εσωσε και δεν σε αφηνε να τρως τωρα ξερα Χαρουπια και να ειχε και ησυχο το κεφαλι του. Τωρα ειναι αργα δεν εχω τιποτα αλλο να σου πω, ας προσεχε ο ΓΑΠ λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Οχι Αποστόλη αυτό το πράγμα που υποστηρίζεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ.Είναι ότι χειρότερο φώλιαζε μέσα στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε αυτό το έκτρωμα.