Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΞΥΠΝΑ "ΑΙΩΝΙΕ" !...



Δήλωση Βαρουφάκη, (13-3-2015) : "... δεν θα δώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε όσους κερδίζουν πάνω από 700 ευρώ... Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα στη μεσαία τάξη, είτε βρίσκονται στην υψηλή πλευρά, είτε στη χαμηλή, για εκείνους θα υπάρξει αυξημένη φορολόγηση ". 
--------------------

Ο αιώνιος μαλάκας, ο έλληνας μικροαστός, που ανάλογα με τις κάψες του, τα γούστα του και, κυρίως, την τσαντίλα του, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς, έκανε και, τώρα τη μαλακία του : τσίμπησε στο δόλωμα κι έχαψε το φούμαρο του "πρώτη φορά αριστερά" !

 Στη συμπεριφορά της 25ης Γενάρη επέμενε και αφού προέκυψαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και, αφού, πήρε σάρκα και οστά το "παιχνίδι με το τρενάκι", με τον ψε-Κα(σ)μμένο στη θέση του καθοδηγητή του "μικρού" και ανίδεου Αλέξη ! Το 80% έβρισκε σωστές τις κινήσεις της ακροδεξιο-αριστερής κυβέρνησης !

 Στο ίδιο βιολί οι "αιώνιοι έλληνες", συνέχιζαν να μαλακίζονται, ακόμα κι όταν, για τη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ξεφύτρωσε ο ανεκδιήγητος Πάκης, συνωστιζόμενοι στις "θετικές γνώμες" των δημοσκόπων.

 Όταν οι εξελίξεις έφεραν στο προσκήνιο τη μοναδική ικανότητα των Τσιπροβαρουφάκηδων, δηλαδή, αυτή των "νονών", και την ασυναγώνιστη επίδοσή τους στο βάπτισμα, των διαφόρων πραγμάτων, (τρόικα, μνημόνιο κλπ), με άλλες ονομασίες, κάποιοι από τους αιώνιους μαλάκες την έκαναν, αλλά επιμένει και συνεχίζει ένα 60% !

 Περιμένω να δω, που θα το πάνε και μέχρι που θα φτάσουν οι "αιώνιοι", που συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά, εμπιστευόμενοι έναν κομπογιαννίτη πρωθυπουργό κι έναν, όνομα και πράμα, μπαρούφα υπουργό !

 Ας ελπίσω, πως και μέσα στη βαθιά μαλακία τους, θα ψυλλιαστούν το σχέδιο και θα τραβήξουν το ξερό τους από την ...κάλπη, της "θετικής γνώμης", μιας και το συνονθύλευμα των ακροδεξιο-αριστερών, αποκαλύπτει, μέρα με τη μέρα, τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους, αιώνιους έλληνες μικροαστούς !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ φίλε τον διαχωρισμό
ανάμεσα σε
* γκλαμουράτα νεοφιλελευθερα
σούπερλαμόγια
οι ιδιοκτήτες του σκυλάδικου
"η ωραία Ελλάς"
* τους ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ "άθλιους"
( άνεργοι, εργαζόμενοι με λίγα είτε μηδέν και αυτόματα φορολογούμενοι )
ΚΑΙ ανάμεσά τους
* τους γκλαμουροάθλιους με συνθήκες άθλιων και μυαλά λίγο-πολύ γκλαμουράτων ,
οι πελάτες, είτε όσοι ξερογλύφονται απ΄έξω .
Θ.Τ.