Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΤΟΥ !...

Τα σταλινικά απολιθώματα να τρίβουν τα χέρια τους, λες κι ήρθε η ώρα να εξαρ-γυρώσουν τα CDS τους, για την πλήρη  κατάρρευση του συστήματος, ο διαχρονικός "πατσαβούρας" να συνεχί-ζει ανεμπόδιστος το μαγά-ρισμα της δημοσιογραφίας και το βιασμό κάθε έννοιας δεοντολογίας και νομιμό-τητας, του Κίτσου η θυγατέρα να βαυκαλίζεται με την ιδέα πως αρμενίζοντας, χυδαία, αριστερίστικα, θα βελτιωθούν οι δουλειές και θα αντιμετωπιστούν τα χρέη, ενώ οι καιροσκόποι της πολιτικής να παίζουν τα ρέστα τους στοιχηματίζοντας στη μοναδική εξέλιξη που θα πολλαπλασιάσει το είδος τους : τη χρεοκοπία της χώρας !


Και κάθε τόσο να επικεντρώνεται το παν, (και ο Εισαγγελέας...), σε κάποιο e-mail, που προκαλεί πανικό, ταραχή και ζημιές. Μα καλά το λύκο τον βλέπετε, το ντορό του γυρεύετε ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε Λογοπλόκε γιατί μας έχουν ζαλίσει με τις μαλακίες τους.ΜΜΕ και κόμματα της πλάκας βλέπουν ότι καταρρέουν και ποντάρουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας στην διάλυση της χώρας.Αφού είδαν και αποειδαν με τον "τρελλό ΓΑΠ" που έχουν μπλέξει κατέληξαν ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος απο την ανατροπή του μπας και σωθούνε.Αφού κονόμησαν απο το Χρηματιστήριο το 199-2000 και τον Ρουσσόπουλο το 2004-2009 νομίζουν ότι όλες οι έποχές ειναι ίδιες.Δεν βλέπουν ότι δεν τους δίνει κανείς σημασία και η δύναμή τους τελείωσε.
Εάν αντέξει ο ΓΑΠ και δεν τον ανατρέψουν από μέσα (βλέπε κοντός, Βάσω και μερικά άλλα φυντάνια) είναι τελειωμένη ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

΄Ολοι οι τεμπέληδες και οι ρεμπεσκέδες έχουν σκυλιάσει για να χρεοκοπήσει η χώρα και να γίνουν όλοι οι έλληνες σαν κι αυτούς, δηλαδή ξοφλημένοι !

Ανώνυμος είπε...

Εχω αναρωτηθεί το τελευταίο διάστημα.
Τι είναι χειρότερο σ αυτό το τόπο.
Το μνημόνιο ή οι ανεύθυνοι ποιλιτικοί και πολίτες.
Και βέβαια ότι οι πολιτικοί είναι ανεύθυνοι αμφιβάλλω αν κανείς το αμφισβητεί.
Για το ότι είναι και οι πολίτες κάποιοι θ αντιδτάσουν.
Εγώ πιστεύω πως είμαστε οι πιο ανεύθυνοι πολίτες της Ευρώοης.
Δέστε πως αντιμετωπίζουμε τη ίδια μας τη ζωή στους δρόμους και φανταστείτε πως αντιμετωπίζουμε τις πολιτικές πράξεις,απόψεις,δικαίωμα ψήφου,τη συνέπεια στην εργασία,το σεβασμό απέναντι στην κοινωνία και και το κράτος.
Ποια κοινωνία και ποιό κράτος να σεβαστούμε,αφού δεν σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό.
Οσο γι αυτά που λες, συνυπογράφω Λογοπλόκε.
ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΕΞΟΔΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.