Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !...


Σ΄ αυτή την ωμά εκβιαστική και τρομοκρατική συμπεριφορά της τρόϊκας, η χώρα κι ο λαός της είναι ανυπεράσπιστοι, καθώς το πολιτικό προσωπικό - οι εκπρόσωποι - από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, όλο στη διαπίστωση, πως "είμαστε σε δεινή διαπραγματευτική θέση..." καταλήγουν κι όλο πιο κάτω κατεβάζουν τα βρακιά τους, μπροστά στους χοντρομαλάκες και τα κωλόπαιδα με τα κουστούμια και τα ταγέρ.

Ο μόνος παράγοντας, που θα μπορούσε να μπει στη μέση, ν΄ ανακόψει το ρεσιτάλ αναίδειας και την αποικιοκρατική συμπεριφορά των υπαλληλίσκων των τοκογλύφων δανειστών μας, είναι ο λαός, αυτός, όμως, έχει παροπλισθεί, έχει απηυδήσει κι έχει μπει στην άκρη. Μεγάλα τμήματά του έχουν εμποτιστεί με μένος και εκτονώνονται - παρορμητικά, αλλά και αποπροσανατολισμένα - κατά του Παπανδρέου, κατά τρόπο απόλυτο και μονοσήμαντο, προσωποποιώντας τις αιτίες και τις ευθύνες, σ΄ αυτόν που τόλμησε να σηκώσει το ...χαλί !

Σ΄ αυτή την τραγική και θλιβερή κατάσταση, πως να μην τεθεί η επισήμανση για τη λαθεμένη αντιμετώπιση της πρότασης του ΓΑΠ, γα το Δημοψήφισμα ; Πως να μην εμφανιστεί, σ΄ όλη της την έκταση η αναγκαιότητα αυτής της διαδικασίας, που στόχευε να ξαναβάλει το λαό στο "παιχνίδι" και να τον κάνει, όχι απλά συμμέτοχο, αλλά κυρίαρχο των εξελίξεων ;
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...
Και πως να μην υποστηριχθεί, τώρα πιο βάσιμα, ότι ο ρόλος όλων αυτών που σιγοντάρισαν, με τις ηλίθιες εκτιμήσεις τους και τους ανερμάτιστους αφορισμούς, τους ξοφλημένους δεξιόστροφους ηγετίσκους της Ευρωζώνης, ήταν, πέρα για πέρα, υπονομευτικός, των συμφερόντων του ελληνικού λαού, αποτρέποντας την καθοριστική παρέμβασή του στα κρισιμότερα γεγονότα, που διαδραματίζονται στη χώρα, την μεταπολεμική περίοδο ;

Επειδή ποτέ δεν είναι αργά και η ώρα του λαού είναι παντοτινή, ας επιλεγεί, τώρα, αυτή η κορυφαία δημοκρατική έκφρασή του κι ας τεθούν οι ξεσαλωμένοι τροϊκανοί, αντιμέτωποι με τον άμεσα ενδιαφερόμενο και τον πραγματικό αποδέκτη της προκλητικότητάς τους και υποφέροντα από τις μαλακίες τους !...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λίγο άσχετο, αλλά μ` άρεσε

http://toixo-toixo.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο Λογοπλόκε.
Ο ΓΑΠ την έβλεπε την δουλειά και πρότεινε δημοψηφισμα.
Αντί υποστήριξης έλαβε λοιδωρίες από τους Μερκοζιδες και το ντόπιο κατεστημένο Τραπεζων,εκδοτών,κομμάτων και στο τέλος ανετράπη απο μια ομάδα προδοτών από το ίδιο του το κόμμα.Στη θέση μπήκε ο Παπαδήμος για να υλοποιήσει το σχέδιο.Τώρα ζορίζεται.Να δούμε που θά πάει αυτή η ιστορία.Ουδείς έχει πιστέψει ότι αυτό το αληταριό θα δώσει 130 δις. Τα ανταλλάγματα που ζητάει προς το παρόν είναι ολόκληρη η χώρα μαζί με τους πολίτες της σαν σκλάβους.Πιό καλά θα ήταν τα πράγματα εάν μας είχαν κατακτήσει στρατιωτικά.

Α.Π.Μπερνωρίτης είπε...

Αργά δεν είναι. Έχεις δίκιο Λογοπλόκε. (Αν και άργησα να διαβάσω τη σημερινή σου ανάρτηση). Όταν μείζον θέμα έχει γίνει το κατά πόσον ο Χρυσοχοΐδης είχε διαβάσει το μνημόνιο ή όχι... Ή γιατί οι κύριοι, που έριξαν με το γνωστό τρόπο τον ΓΑΠ, δεν εξέλεξαν και κάποιον άλλο για αρχηγό . Αγανακτούμε. Το δημοψήφισμα θα ήταν η μόνη δημοκρατική λύση. Πάντως όσο κι αν επιθυμούν τη σιωπή μας , στις αρχαιρεσίες για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα εκφραστούμε ... δημοψηφισματικά. Όχι στους λαγούς του παρασιτικού κεφαλαίου. Ναι στο παραδοσιακό δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

11.04# Kανεις ενα ''σοβαρο λαθος'' στην σειρα της κριτικης σου γιατι οι Μερκοζιδες επονται του ντοπιου κατεστημενου. Σου θυμιζω οτι πρωτοι αντεδρασαν οι ντοπιοι δινοντας σινιαλο στους Μερκοζιδες να αντιδρασουν οπως αντεδρασαν. Τον περιμεναν με ανοικτες αγκαλες γνωριζοντας οτι δεν θα αντιδρασει κανεις στην Ελλαδα και την σκυταλη την παρελαβαν οι βουλευτες του μολις επεστρεψε ταπεινωμενος οπως αυτοι νομιζουν αλλα οσο περναει ο καιρος θα δουνε ποιους θα παρει τελικα ο Ελληνικος λαος στο κυνηγι.

χ.κ. είπε...

ποιος ειναι τοσο ηγετης για να το προτεινει ομως ιδου το ερωτημα,οΓαπ το πληρωσε με την παραιτηση του και οντως εδειξε οτι ειναι ο ποιο δημοκρατικος και εντιμος πολιτικος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη φορά όμως μόλις προταθεί θα πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, όχι σαν την πρώτη φορα που σαν αποληθωμένοι κοιτούσαμε !!!Αυτή τη φορά πρέπει εμείς να βγούμε μπροστά !!!

Ανώνυμος είπε...

01.52
Να προταθεί από ποιόν? Από τους βουλευτές που βγήκαν στα κεραμίδια ή από τα κόμματα που θίχτηκαν τάχαμου δήθεν τότε που προτάθηκε ? Γιατί να μην οργανωθεί ένα δυναμικό κίνημα από πολίτες που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει αυτό το περίφημο δημοψήφισμα? Τόσα και τόσα καιροσκοπικά "κινήματα - μαλ--ίες" έχουν γίνει, γιατί να μη γίνει και ένα κίνημα με ουσία? Λογοπλόκε (αλλά και λοιποί που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει το δημοψήφισμα) τι λες, αξίζει να γίνει μια προσπάθεια? Αν ναι τότε ας οργανωθούμε.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Συμφωνώ, επαυξάνω και διατίθεμαι !

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε είμαι ο 15.44 λες "Συμφωνώ, επαυξάνω και διατίθεμαι !", είναι η απάντησή σου στην ανάρτησή μου? Αν ναι, τότε ξεκίνα τώρα κιόλας την προσπάθεια για κάτι τέτοιο. Σου λέω να ξεκινήσεις εσύ μιας και σε βλέπω να έχεις ιδέες, να είσαι δυναμικός, να είσαι άνθρωπος με καθαρό μυαλό, σαφή κριτική σκέψη και άποψη και φυσικά είσαι μπλόγκερ...Ξεσήκωσέ μας, οργάνωσέ μας! Έχεις και τα κότσια και τον τρόπο!