Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠ΄ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oute paranka den tha mini gia ton xontro

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βαγγέλη σήκω φύγε,μην το κουράζεις αλλο.Κανένας δεν σε θέλει.Ούτε αυτοί που σε βάλανε να ανατρέψεις τον ΓΑΠ,ούτε οι βουλευτές που σε στηρίξανε.Πέθαναν και αυτοί μαζί με εσένα.Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.Να θυμάσαι μόνο ότι τα κόμματα χρειάζονται και ψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, κυριολεκτω οταν λεει οτι ειμαι ενας απλος πολιτης ψηφοφορος του Πασοκ απο το 1974 χωρις ταυτοτητες κομματικες και ΚΑΝΕΝΑ προσωπικο οφελος αλλα μονο για την ιδεα. Απορω λοιπον, ενω εμεις το αντιληφθηκαμε και το λεγαμε απο την πρωτη στιγμη, πως οι επαγγελματιες πολιτικοι με πειρα, δεν καταλαβαν αυτο που θα γινοτανε μετα την Προδοσια. Αρα το γενικο συμπερασμα ειναι οτι σκοπιμα οδηγουν τα πραγματε σε αυτο τον ολισθηρο κατηγορο για να διαλυσουν το Πασοκ και να συγχωνευτουν οι εναμομειναντες με την δεξια, αλλη ξηγηση δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος αντεχει ας το διαβασει και μετα να κατσει και να σκεφτει αν εκανε καλα που τον εφτυσε και δεν θελει ουτε να τον βλεπει ποσο δε να τον ψηφισει. Εκει εφτασε τα πραγματα να τον ξεχεζουν οι δεξιοι απο το μπλογκ τους. κριμα Βαγγελη.
---------
http://www.pame-mprosta.blogspot.gr/2013/05/blog-post_508.html#more

Ανώνυμος είπε...

Το καινουργιο που ξεφουρνησε στην Σταη το ακουσατε?? Δεν εχει λεει κανενα ωφελος με το να ειναι Προεδρος του Πασοκ ή καπως ετσι (ποιος τον παρακολουθει πλεον πανω απο 20 δευτερα). Εμεις να δεις τι ζημια εχουμε παθει και τι θα παθουμε ακομη απο την Προεδρια σου.