Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο ΨΗΛΌΣ, Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΙ Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ !...


Οι πρώην αντιμνημονιακοί και μετέπειτα πρωταθλητές στην κωλοτούμπα, ο ..έμπειρος σφαγέας των μισθών και των συντάξεων, μαζί με τους κολαούζους με …αριστερό προφίλ, έρχονται να κατασπαράξουν το σκελετωμένο, ήδη, σώμα του ελληνικού λαού ! Μιλάμε για ξεκλήρισμα ! 

Θα το κάνουν με …δίκαιο τρόπο, το αποτελείωμα : χωρίς περιττές κινήσεις και καθυστερήσεις, μπαμ και κάτω !

Οι τρεις συνοδοιπόροι στην οδό προς την κόλαση, (χώρας και λαού), βάλθηκαν ν΄ αφήσουν το, αρνητικό, βέβαια, ιστορικό αποτύπωμά τους και σε μιαν άλλην σημαντική για την Ελλάδα συγκυρία, αυτή της περιόδου έναρξης των συνεργατικών κυβερνήσεων.

Ο ψηλός, ο χοντρός κι ο κυρ Φώτης βάλθηκαν κι απ΄ ό,τι φαίνεται θα τα καταφέρουν, να τελειώσουν, εν τη γενέσει του, αυτό το πείραμα : ο λαός βλέποντας και, περισσότερο, νοιώθοντας τα «κατορθώματά» τους θ΄ ακούει «κυβέρνηση συνεργασίας και θα τον πιάνει σύγκρυο !

Η πορεία που έχουν χαράξει κι ακολουθούν οδηγεί, νομοτελειακά στο χάος κι εμάς, πρώτα και κύρια, αλλά κι αυτούς !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το κάνουν με …δίκαιο τρόπο, το αποτελείωμα : χωρίς περιττές κινήσεις και καθυστερήσεις, μπαμ και κάτω !

Mα δεν το ειαμε απο την πρωτη στιγμη?? Ο βιος τους ο πολιτικος ειναι μεχρι τον Σεπτεμβριο και γιαυτο βιαζονται να αποτελειωσουν την δουλεια και τον Οκτωβριο εκλογες. Μετα θα φερουν στην εξουσια τους Ταλιμπαν του Συριζα να μας πανε κατευθειαν στην Δραχμη στο πιτς φυτιλι. ΓΑΠ, αργα μα σταθερα δικαιωνεται και ας οψονται οι αθλιοι που σαμποταρισαν (εντος-εκτος Πασοκ) την προσπαθει με τα γνωστα αποτελεσματα γιατι θα ητανε πολυ-πολυ διαφορετικα εαν δεν εκαναν αυτα τα γνωστα που εκαναν με αποτελεσμα το ενα μετρο να ερχεται μετα το αλλο για να κλυωει τις αστοχειες των προηγουμενων. Ειναι χιλιοειπωμενα ας μην κουραζουμε τον ταλαιπωρημενο κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ας άκουγε όταν του μιλάγαμε του ΓΑΠ.( έχω θυμώσει πολύ μαζί του, το να μου λέει δεν είμαι συμβατικός πολιτικός δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα)
Ένας ψαράς που συνάντισα φέτος στην Ελλάδα, μου είπε, ο Γιώργος δούλεψε, έτρεξε, φταίει που δεν τους έδιωξε όταν βγήκε!