Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !...


Το «πακέτο» στο 12, παραγγέλνει το αφεντικό και ο …maitre εξειδικεύει περισσότερο : « το μενού στο τραπέζι με τους μαλάκες !...».

Τα γκαρσόνια φέρνουν το ένα «πιάτο» μετά το άλλο στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, που δεν προλαβαίνουν να φάνε τα «σκατά»που τους σερβίρουν.

Το καπηλειό η «χρεοκοπημένη Ελλάς» δουλεύει ρολόι, τουλάχιστον στην …εξυπηρέτηση των διαχρονικών υποζυγίων της κοινωνίας…

Η έρευνα του Πανεπιστήμιου του Σικάγου επιβεβαίωσε και μαθηματικά το «μυστικό», που ο κόσμος τόχει τούμπανο : η φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών, (γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών και πολλών άλλων…), είναι, ακριβώς, όσο το «πακέτο», που τρώνε κατακέφαλα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι αυτής της κωλοχώρας. 11,5 δις € !!!

Οι διαχρονικοί έξυπνοι και οι διαχρονικοί μαλάκες της υπόθεσης, δηλαδή, της πορείας του Ελλαδιστάν, στας Ευρώπας και στας Ευρωζώνας.


Δεν τόδα γραμμένο, αλλά είμαι σίγουρος, πως η συμμετοχή στο κλαμπ του Ευρώ, της ελίτ (τρομάρα μας…) των ευρωπαϊκών οικονομιών, όχι μόνο δεν εξάλειψε, όχι, μόνο δεν μετρίασε το χάσμα, αλλά επέτεινε, έτι περαιτέρω, την κατάσταση και τη διαφορά ανάμεσα στους «έξυπνους» και τους μαλάκες.

Το γαμώτο είναι, πως η μαλακία, (λέξη και έννοια «γεμάτη», που μόνο στα ελληνικά αποτυπώνεται ολοκληρωμένα και μόνο στην Ελλάδα βρίσκει την ουσιαστική εφαρμογή της…), δεν συνίσταται, απλά, στο ό,τι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ρίχνονται μονίμως και πληρώνουν, ωσάν και «πούστηδες», το κράτος των απατεώνων πολιτικών που ψηφίζουν, αλλά και στο ό,τι οι ίδιοι, ως καταναλωτές των υπηρεσιών των διαχρονικών «έξυπνων», τους τα σκάνε συστηματικά, αδιαμαρτύρητα και με …ευχαριστίες, από πάνω !

Το «μενού», εδώ, λοιπόν, σε μας τους μαλάκες και …καλή μας όρεξη !...

2 σχόλια:

paximadisxevidotos είπε...

Ta nevra sou exeis e? Perimene ligo akoma kai tha ftaseis edo pou eimai ego.Paraithsh apo kathe elpida.Nirvana ths apatheias..
Mas nikhsane oi koyfales.

Ps:Sorry gia ta greeklish.No greek fonts in this laptop

Ανώνυμος είπε...

Μας ειχανε πριξει προεκλογικα (δεν μιλαω για την Δεξια, την ξερουμε μια ζωη τωρα) αλλα μιλαω για τους δικους μας και τον κ.Φωτη, για αναδιαπραγματευσεις, για ισοδυναμα κλπ αλλες μπαρουφες και τιν αποδυκνυεται στο τελος?? Οτι τα 9.5 δις (εγω λεω και τα 11.9 δις) θα τα κοψουν οι αθεοφοβοι απο μισθους και συνταξεις παρακολουθωντας τον κ.Ζαππειο να τους γραφει κανονικα, αποσβολομενοι και ανικανοι να αντιδρασουν. Μετα μας ζητουν να δειξουμε υπευιυνοτητα και κατανοηση σαν πολιτες καλοι. Γιαυτο σας πιστεψαμε ορε και σας ψηφισαμε?? γιαυτο το ρολο σας επιλεξαμε τσοντες του Σαμαρα??? Εδω θα ημαστε ξανακοπιαστε για ψηφο και τα λεμε ψευτες ολοι σας.
Ξερω φιλους που εχανε οι ανθρωποι ενα διαμερισματακι 40 ετων, ενα μικρο εξοχικο που κανανε στα νατα τους και μπορει αρκετοι και ενα σπιτακι στο χωριο απο την Μανα τους. Τωρα λοιπον του κοπανανε τα χαρατσια το ενα πισω απο το αλλο, τους πετσοκοβουν τις συνταξεις και καταργουν αφορολογητα. Πως στο διαβολο ρε θα πληρωσουν αυτοι οι ανθρωποι τους λογαριασμους? Να κοψουν τα νερα και τα φωτα??? Να τα πουλησουν?? ποιος θα τα αγορασει?? ή να τα χαρισει στην εκκλησια αφου η συνταξη δεν φτανει να ζησουν?? Ρε πατε καλα ή στελνετε τον κοσμο κατευθειαν στη ΧΑ ή στην καλλιτερη περιπτωση στον Συριζα??? Κοψατε μεχρι το κοκκαλο, δεν εχετε το σθενος να βαλετε ενα φρενο σε αυτους τους αγυρτες της Τροϊκα??? Γιατι δεν εαφηνατε τον ΓΑΠ να κανει το Δημοψηφισμα να τους στειλει στον αγυριστο ο Λαος και οτι βρεξει ας κατεβασει???