Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΧΑΦΙΕΔΟΜΑΝΙ !...


Παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα την απόπειρα των δεξιούρων του Σαμαρά, να επαναλάβουν τα …κατορθώματα της φάρας τους στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων, με την προβολή βρώμικων ρετσετών και την διοχέτευση, στη δημοσιότητα, παραποιημένων στοιχείων και γεγονότων.
 
Δεν πάνε, δα και πολλά χρόνια, που οι τότε μαλάκες της Ρηγίλλης και των παρυφών τους, γυρνάγανε και διαλαλούσανε την κάλυψη, που τάχα, είχε η 17 Νοέμβρη από το …ΠΑΣΟΚ !
 
Ποιος ξεχνάει τις μαλακίες τους, για τους εκάστοτε αρχηγούς της τρομοκρατικής οργάνωσης, με τις κατηγορίες τους κατά του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Λαλιώτη, του Σήφη Βαλυράκη κλπ, κλπ…
 
Νάτοι, τώρα, ίδιοι κι απαράλλαχτοι, πάντα αμετανόητοι, να επιτίθενται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ,με τα ίδια, ακριβώς, όπλα, τις ίδιες σαχλαμάρες.
 
Από τις ηλίθιες ρετσέτες και τις χαϊβανίστικες δηλώσεις του μαλακοπίτουρα Κεδίκογλου και άλλων δεξιόμουτρων φυντανιών, τύπου Δένδια, προχώρησαν στην παραγωγή και το πλασάρισμα, παραποιημένου ηλεκτρονικού υλικού, στα πλαίσια της προβοκατόρικης λειτουργίας τους.

Είναι ξεκάθαρο, πια, πως μεταφερόμενη η Δεξιά κουστωδία από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού, φρόντισε και πήρε μαζί της, εκτός από τη διαχρονική αλήτικη νοοτροπία κι όλα τα ιστορικά …χαλκεία της !...

Υ.Γ. Μήπως δεν είναι από τη Δεξιά κωλοφάρα κι όλοι αυτοί οι μυαλοφυγόδικοι, τύπου Καμμένου κ.α., που ξερνάνε τις εμετικές συκοφαντίες τους κατά του Γ. Παπανδρέου, ως φορέα σκοτεινού σχεδίου …άλωσης της Ελλάδας ; Μήπως δεν είναι οι κάθε είδους Σαμαράδες, που μέχρι πρότινος, με την πολιτική λειτουργία τους, υποδαύλιζαν αυτές τις επιθέσεις ; Μήπως δεν είναι η Συγγρού, που μέχρι σήμερα δεν έχει βρει τίποτα να πει, κατά αυτών των υβριστικών συμπεριφορών ?...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.
Μόνο, που τους συναγωνίζεται επάξια και ο ΣΥΡΙΖΑ, που το κάνει πιο έξυπνα βέβαια, δηλ. διασπείροντας μέσω συνιστωσών ψεύδη και συκοφαντίες στο διαδίκτυο, για τη μάνα του Παπανδρέου, τον πεθερό του Βενιζέλου, την ΕΝΕΚ του Δένδια κλπ
ή στέλνοντας τα Συριζαματ να επιτίθενται σε δημόσιες εμφανίσεις ΠΑΣΟΚων πολιτικών
ή συντηρώντας υποτιθέμενα σκάνδαλα επί ΓΑΠ, όπως αυτά διαμορφώθηκαν με τη διόγκωση κάποιων απλών περιστατικών, που προέκυψαν λόγω της παθογένειας του διοικητικού μπάχαλου της χώρας.
Και λέω πιο έξυπνα, γιατί όλα γίνονται μέσω των συνιστωσών ή των ομάδων του και ο επίσημος Σύριζα, αναλόγως της περίπτωσης κρατά λιγότερες ή περισσότερες αποστάσεις ή το αρνείται κιόλας.
Ωραία τακτική, δεν λέω, αλλά η πολιτική αλητεία δεν βλέπω να διαφέρει από αυτή της ΝΔ ή του Καμμένου ή, ακόμα, και των ξυρισμένων κεφτέδων του Μιχαλολιάκου.

Ανώνυμος είπε...

Προς Συριζα. Οπως θα διαπιστωσατε ταλιμπαν του Συριζα, παρα την τεραστια ηθελημενη ζημια που κανατε στην Κυβερνηση του Πασοκ, στον Παπανδρεου και στο Κρατος, οι μονοι που σας υπερασπιζονται και βαλλουν κατα της Δεξιας ειναι οι γνησιοι Πασοκοι Δημοκρατες και οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση ουτε μαζι σας ουτε με το σημερινο Πασοκ. Ομως, το κανουν απο υποχρεωση προς την αληθεια, την δημοκρατια και την νομιμοτητα και ας εστειλε στο Ειδικο δικαστηριο η Φαρα σας ομου με τους Δεξιους τον Ανδρεα Παπανδρεου και ασχετα με το οτι τον ιδιο στοχο εχετε και σημερα για εναν ακομη Παπανδρεου.

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονά σας στους συναιτέρους σας(ΝΔ-ΔΗΜΑΡ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβες κουμπαρε, τα δικα σας παραπονα για τις καρπαζιες και στους τρεις συναιτερους, εμεις τους εγκαταλειψαμε ολους και κυριως εσας τους Συριζαιους. Στην αναμονη μεχρι κατι να βρεθει εγειες, δημοκρατικο, ηθικο και κυριως Ελληνικο γιατι η σημερινη συνθεση ειναι η χειροτερη της νεοτερης Ελληνικης Ιστοριας. Ειμαστε το κεντρο, ειμαστε η λογικη, ειμαστε η Δημοκρατια που οραματιζομαστε και οχι η σημερινη παρωδια. Εχουμε υπομονη. Πολλες φορες προδοθηκαμε αλλα θα ξαναβρουμε τον δρομο μας. Το κεντρο δεν χαθηκε ποτε ουτε και τωρα. Η σημερινη βουλη δεν μας εκπροσωπει καθολου. Οχι παραπονο αλλα ουτε καλημερα δεν καταδεχομαστε να τους πουμε. Μιακρυα απο εμας ολοι σας.