Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΜΟΚ !...


Η σφαγιαστική πολιτική της άκρατης λιτότητας και η εξαθλίωση της κοινωνίας συνοδεύεται, πάντα, από την ένταση του κρατικού αυταρχισμού και το δραστικό περιορισμό των λαϊκών δικαιωμάτων. Οι αντεργατικές πολιτικές, για να περάσουν, απαιτούν την καρατόμηση, και, των συνδικαλιστικών ελευθεριών !
 
Η κυβερνητική τρόικα, συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο της και μπροστά στην ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια, επιχειρεί να αποτρέψει την εκδήλωσή της, μέσα από φασιστικού τύπου νομοθετήματα, που στοχεύουν στην κατάργηση των όποιων δικαιωμάτων έχουν απομείνει στους εργαζόμενους και τους φορείς τους.
 
Το δικαίωμα της απεργίας, αλλά και η αυτόνομη λειτουργία των Συνδικάτων μπήκαν στο στόχαστρο της αδίστακτης, τριτοκομματικής, Κυβέρνησης, που, κάθε μέρα που περνάει, γλιστράει όλο και ακροδεξιότερα, αναβιώνοντας καταστάσεις, που στην ιστορία και τις μνήμες έχουν καταγραφεί, την περίοδο της Χούντας !
 
Μέσα από στημένα δημοσιεύματα και «μαϊμού» ρεπορτάζ αργυρώνητων δημοσιογραφίσκων, διαρρέουν σωρεία ανακριβειών και κατασκευασμένων καταστάσεων και γεγονότων, προκειμένου να δικαιολογήσουν και να πλασάρουν τα φασιστικής έμπνευσης νομοθετήματά τους.
 
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα, για μια ακόμα φορά και για μιαν ακόμα αιτία, βρίσκεται σε αναβρασμό και ετοιμάζει τις αντιδράσεις του.
 
Σε πρώτη φάση, απαραίτητη η κατάδειξη, η αποκάλυψη και η καταγγελία των κυβερνητικών σχεδίων και επιδιώξεων.
 
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν με την νέα πανελλαδική πανεργατική Απεργία στις 20 του Φλεβάρη, ενώ τα ζητήαματα της δημοκρατικής λειτουργίας των συνδικάτων, αναμένετια να κυριαρχήσει και στο επικείμενο Συέδριο της ΓΣΕΕ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει οι κυβερνητικοί παράγοντες να κατανοήσουν επιτέλους ότι δεν κυβερνούν μόνοι τους και ότι δεν μπορούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες απαράδεκτες αντιλήψεις», κατέληγε η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
----------
Οχι κυριοι, δεν μας ικανοποιει η ανακοινωση σας και μαλλον εσεις πρεπει να κατανοησετε πανω απ'ολα οτι συν-κυβερνατε και αυτο που επρεπε να κανετε αμεσα για να σας πιστεψουμε και να σας εμπιστευομαστε, ητανε να ζητησετε εδω και τωρα την παραιτηση και του Βουρτση και του Μεργου διαφορετικα δικαιως ο κοσμος υποψιαζεται οτι υπαρχει κρυφη ατζεντα της Κυβερνησης που στηριζετε με παθος σε τετοι βαθμο που εαν η κυβερνηση ΓΑΠ ειχε στο 1/100 αυτης της στηριξης θα ειχε πετυχει τα μεγιστα και με πολυ μικροτερο κοστος για τον συνταξιουχο και τον μισθοτο που τους εχετε διαλυσει. Αυτα..

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Πολυ σωστος,μαλον Τελειος.

Ανώνυμος είπε...

Για να μας αποδειξουν δε οτι ειναι προσωπικες αποψεις του κυριου αυτου ας τον απολυσουν τωρα. Αλλα δεν το κανουν γιατι δυστηχως για τον Βαγγελη ειναι αληθεια και γιαυτο δεν τολμουν να τον πειραξουν γιατι μετα θα μιλησει. Βαγγελη εμπλεξες με την ΝΔ!!!