Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝ, ΝΑΙ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !...


Δεν πρόλαβε να μπει ο Φλεβάρης και τα πρώτα μαντάτα έφτασαν, μέσα από τα (ακόμα και πάντα…), στημένα, ΜΜΕ, της διαπλοκής και της ρεμούλας : «τρύπα» στα έσοδα του Γενάρη… πάμε για την ενεργοποίηση της «ρήτρας αυτόματης προσαρμογής», που υπάρχει στο 3ο Μνημόνιο !
 
Μπορεί να τόπαιξαν σωτήρες, για κάμποσο χρονικό διάστημα, μετά τη χορήγηση της «δόσης», μπορεί να πλασαρίστηκαν ως νοικοκυραίοι, απέναντι στους «αναρχοτέτοιους» και τους «νταντάδες» τους, μπορεί να έκαναν επίδειξη των χουντοφασιστικών ενδόμυχών τους, επιστρατεύοντας ό,τι απεργούσε, μπορεί, τέλος, εκμεταλλευόμενοι την «αιώνια μαλακία του έλληνα…», να τσίμπησαν, (ντάλα φτώχειας και πείνας), κάποια ποσοστούλια στις, οιονεί, αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις, ένα, όμως, είναι σίγουρο, στο τέλος : έτσι και εμφανιστούν ξανά, να παίρνουν μέτρα, παραπέρα, μείωσης των μισθών και των συντάξεων, τελείωσαν !
 
Κανένας αντιπερισπασμός, καμιά «χρυσωμένη» δικαιολογία, περί λάθους που προέρχεται από το ΔΝΤ ή από άλλον επικυρίαρχό μας, κανένας «θεός» του Αντωνάκη, καμιά μαλαγανιά του Βαγγέλα και καμιά τεθλιμμένη παράσταση του κυρ Φώτη, δεν πρόκειται να τους σώσει : ακόμα και η «λαϊκή μαλακία» έχει τα όριά της !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα αρκετοι το ειχαμε προβλεψει απο την αρχη οτι τα μετρα δεν θα αποδοσουν και η καταληξη θα ητανε να υποχρεωθουν σε νεα μετρα το πολυ μεχρι τον Μαρτιο αλλα αρκετοι αντεδρασαν βριζοντας οτι κακολογουμε την κυβερνηση και τους στυλοβατες της.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε. Το ΠΑΣΟΚ θα τα ψηφίσει και τα νέα μέτρα.(Καλά για τη ΔΗΜΑΡ δεν το ζυζητούμε, έχει γίνει συνώνυμη της γελοιοποίησης.
Διαφωνεί σε όλα, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση).Κι έτσι το κατακαημένο ΠΑΣΟΚ, που άλλοτε αν έπεφτε κάτω από 40% θρηνούσε ολόκληρο, τωρα πανηγυρίζει που διατηρείται στο 5-7% και μπαίνει στην επόμενη Βουλή... (προς το παρόν...)