Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΩΝ !...



Μια κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τυπικά, ένα σχήμα δεξιών, με γαρνιτούρα ακροδεξιάς, στην ουσία.
 
Ό,τι πιο σκληρό και άτεγκτο, από ιδεολογικής και πολιτικής θέσης, κυκλοφορούσε, το επιστράτευσαν, τα "συνεταιράκια", και τόβαλαν μέσα.
 
Μ΄ αυτή την έννοια, προβλήματα συνοχής και σοβαρών διαφωνιών, δεν προβλέπεται να υπάρξουν : Περικοπές θα λέει ο Στουρνάρας ; Θα γίνονται ! Ποιος θα πει όχι, ο Βενιζέλος ; Απολύσεις θα λέει ο Κυριάκος ; Άμεσα και χωρίς πολλά - πολλά ! Ποιος θα διαφωνήσει, ο Χρυσοχοϊδης ; Μείωση παροχών θα λέει ο Άδωνις ; Αυτόματα ! Ποιος θα διαφωνήσει ο Γρηγοράκος ;
 
Αν όσα λέγονται, για τις πραγματικές αιτίες, που οδήγησαν στην κρίση και στην αποδόμηση της τρικομματικής, είναι αλήθεια, σε λίγους μήνες στην Ελλάδα προβλέπεται να γίνει χαμός !
 
Η σχετική ηρεμία θα κρατήσει, μέχρι τις γερμανικές εκλογές !...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να μην ειχα ψηφισει τις τελευταιες εκλογες αυτο το εκτρωμα που λεγεται Πασοκ. Θλιβεροι κρυφοδεξιοι στεγασμενοι παρανομα στα γραφεια του κανονικου Πασοκ.
Ξερω δεν μπορει κανεις να σας απειλει να μην σας ξαναψηφισει αφου δεν σας ενδιαφερει γιατι γινατε ενα με την δεξια και μαζι θα κατεβειτε στις επομενες εκλογες. Δεν ειχαν αδικο αυτοι που το ελεγαν εδω και καιρο και εμεις τους θεωρουσαμε τουλαχιστον τρελλους.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιοί και αδέξιοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Τόνια η σοσιαλίστρια τι λέει βρε παιδιά;

maria

Ανώνυμος είπε...

Ολοι κατι πρεπει να πουν οχι μονο η Τονια οπως, η Βασω η Ευα η Μιλενα ο Λιντζερης και βεβαια και κυριως οι σημερινη Βολευτες του κομματος ωστε ο κοσμος που ψηφισε να μαθει εαν εκανε καλα ή κακα ωστε να κρινει εαν πρεπει να το ξανακανει στις επομενες εκλογες.
Νομιζω οτι το δικαιουται ειδικα οι τελευταιοι ψηφοφοροι πο εν μεσω προπηλακισμων, υβρεον και ειρωνιας ετρεξαν να στηριξουν το κομμα.