Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΕΣΥ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ, ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ?...


Όλοι εμφανίζονται δικαιωμένοι μετά τo mea culpa του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για το πρώτο Μνημόνιο που επιβλήθηκε, εκβιαστικά, στην κυβέρνηση Παπανδρέου και , φυσικά, στη χώρα.
 
Ο καθένας βγαίνει και λέει τη μαλακία του, άλλος το μακρύ του κι άλλος το κοντό του, απ΄ τον Σαμαρά μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και το Βενιζέλο.
 
Αλήθεια αυτός ο κόπανος σε τι δικαιώθηκε ?
 
Στο ό,τι ανέλαβε υπουργός οικονομικών, για να πει "ναι" σε όλες τις ορέξεις των τροϊκανών, κάτι που δεν έλεγε το προηγούμενο επιτελείο ? Που πήγε στις Βρυξέλλες και δήλωσε στα γεράκια του Eurogroup, πως "τα πράγματα άλλαξαν, τώρα κανονίζω εγώ, όλα τα σκληρά μέτρα θα ληφθούν" ?
 
Στο ό,τι ρήμαξε τον κόσμο στις περικοπές, που σφαγίασε τους μισθούς και εξαφάνισε τις συντάξεις ?
 
Που έστησε όλο το παιχνίδι, για την απαξίωση των κρατικών τραπεζών, αλλάζοντας την προηγούμενη πολιτική και εντάσσοντάς τες στο PSI, ώστε να βρεθούν χωρίς κεφάλαια, να τις βαφτίσει χρεοκοπημένες και να τις χαρίσει στους μεγαλοκεφαλαιούχους ?
 
Αυτά όλα που, τώρα, τα καθίκια του ΔΝΤ, αναγνωρίζουν, πως ήταν λαθεμένα, τραβηγμένα και για τη χώρα και το λαό εγκληματικά, είναι αυτά που η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν εφάρμοζε, δυσανασχετώντας και προσπαθώντας να βρει διεξόδους και είναι αυτά που ο Βαγγέλας εφάρμοσε κατά γράμμα, αδίστακτα και αγόγγυστα !
 
Κι όταν ο τότε πρωθυπουργός έφτασε στο "αμήν" κι είπε "ως εδώ, το λόγο έχει ο λαός", ο ...δικαιωμένος, σε αγαστή συνεργασία με τα δεξιόμουτρα της Ευρώπης και τους εγχώριους εκφραστές της πολιτικής αλητείας , (φυσικά με εντολή των ολιγαρχών), έριξαν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό, για ν΄ ανοίξουν το δρόμο στον εκλεκτό των αφεντικών τους το Σαμαρά, που τόσο στήριξε και στηρίζει ο κόπανος που ψάχνει για ...δικαίωση !...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STO OTI H ALAZONIATOU DEN EXEI TELOS

Ανώνυμος είπε...

O Bάγγος είναι Αποστάτης!

maria

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα λές είναι Λογοπλόκε.Αυτό το υποκείμενο κατέστρεψε την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

O αποστατης και συμμορια του δεν θα μπουν ουτε στην βουλη τις επομενες εκλογες κριμα για το τελος του πασοκ ,που εδωσε το ΕΣΥ τον ΑΣΕΠ τον ΟΓΑ ΚΑ αλλα καιειχε πολλους διεθφαρμενους πολιτικους μαζυ του.Ο Γαπ εκανε απελπιδες προσπαθειες να καθαρισει την κοπρο του Αυγειια αλλα δεν τα καταφερε γιατι τον εφαγαν τελικα .χ.κ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε μπραβο καποιοι πρεπει ν αρχισουν να τα λενε . Το κοπανος πολυ απαλλακτικο , γιαυτο το χοντροπετσο ερπετο !!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι τοσο θυμωμενος που δεν θελω να σχολιασω την υποθεση αυτη ηρεμα και κοσμια. Μπορω ομως να τους διαβεβαιωσω οτι μετα απο 39 χρονια δεν θα ξαναψηφισω αυτο το κομμα εως οτου ξεκουμπιστου ολοι τους απο εκει και να εξαφανιστουν και να διαγραφουν απο το Πασοκ. Ειμαι με τους ''Προδοτες''.

Ανώνυμος είπε...

14:11 κι εγω με τους " προδοτες " ειμαι ,και ολη μου η οικογενεια , και παρα πολλοι ακομη !!! Καλα κανουν και φοβουνται .

Ανώνυμος είπε...

Αποστάτες η ώρα σας πλησιάζει...

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, σ' ευχαριστώ που υπάρχεις!

maria

Ανώνυμος είπε...

Ο Θ. Πάγκαλος ξανά κτύπησε : βαρεθήκαμε Βενιζέλο ή και Κουβέλη σιχαθήκαμε