Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων, ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".

Ανώνυμος είπε...

Στα νότια της Κρήτης, 53 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο, δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό περιβάλον γιά ξεκούραση καί απόλαυση της Κρητικής φύσης.

Το ξενοδοχείο Αρετή είναι Γ' κατηγορίας, και βρίσκεται στην είσοδο του χωριού της Αγίας Γαλήνης με απεριόριστη θέα στον κόλπο της Μεσαράς

Το ξενοδοχείο Αρετή διαθέτει 47 δωμάτια, όλα με μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση καί μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Στο χώρο του ξενοδοχείου θα βρείτε επίσης μιά μεγάλη πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλλες, καφέ μπαρ, αίθουσα πρωϊνού, αίθουσα τηλεόρασης με δορυφορική λήψη και ελεύθερο πάρκινγκ γιά το αυτοκίνητό σας.

Η όμορφη αμμουδερή παραλία είναι μόλις μερικά λεπτα απο το ξενοδοχείο μας όπως επίσης καί το γραφικό λιμανάκι με τις ταβέρνες.

Η περιοχή της Μεσαράς προσφέρει πολλές επιλογές για τον επισκέπτη. Το Μινωϊκό ανάκτορο της Φεστού, τα Μάταλα με την όμορφη παραλία και της σπηλιές, η Γόρτυνα, η παραλία και ο αρχ. χώρος στον Κομό και η Μινωϊκή έπαυλη στην Αγία Τριάδα είναι μόνο μερικές από αυτές.

Το Ηράκλειο, η πρωτεύουσα του νησιού με το μοναδικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Κνωσός το παλάτι του Μίνωα, βρίσκεται 69 χλμ βόρεια απο την Αγία Γαλήνη - περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο με το αυτικίνητο.




ΤιμοκατάλογοςΠερίοδος Τιμή (€)
1 Απριλίου - 15 Ιουνίου &
1 Σεπτεμβρίου - 30 Οκτωβρίου 40
16 Ιουνίου - 31 Αυγούστου 50
Οι τιμές είναι σε Ευρώ ανά διανυκτέρευση και για

δίκλινο δωμάτιο με πρώϊνό.


πηγή Ξενοδοχείο Αρετή- Αγία Γαλήνη, Νότια Κρήτη

Το ξενοδοχείο της οικογένειας Σκαρλάτου στην Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο.
Σαν υπεύθυνος εμφανίζεται ο Μανόλης το μέλος της σπείρας Βλαστού ο οποίος εγγυάται "ηρεμία και φιλικό
περιβάλον!"
Πάμε για διακοπές ή να προσέχουμε καλύτερα
γιατί ο Βλαστός μπορεί να βρήκε κινητό
στις νέες φυλακές που τον πήγαν;
Αθηναίος

kostas hiotis είπε...

re Anonime ti ousies telika glapakonis, mas exis kourasi, ksesavourose kamia fora epitelous kai parta alios...............