Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

Είναι μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση, λοιπόν, η οποία στηρίζεται «…στον Παυλίδη και σε άλλους, που εμπλέκονται σε σκάνδαλα…».
Στην περίπτωση του Παυλίδη ειδικά ο οποίος «…κούναγε το χέρι κι έλεγε να τον απαλλάξουν από το να δικαστεί από εισαγγελέα, όλη η κοινοβουλευτική ομάδα (της Ν.Δ.), ουσιαστικά εκβιάστηκε και υπέκυψε σ΄ αυτή την πίεση…».

Δεν πρόκειται για το αντικυβερνητικό παραλήρημα κάποιου ΠΑΣΟΚου, αλλά για δημόσιες, χθεσινές, δηλώσεις, του 151ου βουλευτή του Καραμανλή, του Γιάννη Μανώλη, σε ραδιόφωνο της Αργολίδας.
΄Εχοντας προαναγγείλει την παραίτησή του, ο επονομασθείς και light αντάρτης, έχει ανοίξει το στοματάκι του και ρίχνει τα βέλη του δεξιά και …δεξιά ! «…Ο κ. Αντώναρος βγαίνει και λέει ή ρίξε μας ή φύγε… Γνωρίζοντας, βέβαια πως φεύγω ! Δεν είπε, όμως κάτι τέτοιο, ούτε στον Παυλίδη, ούτε στους άλλους που εμπλέκονται στα σκάνδαλα !...».

Η προειδοποίηση σαφέστατη και εφιαλτική για το Μαξίμου : «…Δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κανένας, δεν μπορεί να Πλήρης  στοίχισημου στερήσει το δικαίωμα, να βγω στο βήμα της Βουλής και με δήλωσή μου, που θα καταγραφεί στα Πρακτικά, να πω τους λόγους που με υποχρεώνουν αν παραιτηθώ !...».

Κι όμως, η κυβέρνηση Καραμανλή, σήμερα, στηρίζεται ΚΑΙ σ΄ αυτόν !...

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης δημοσιεύτηκαν στο http://lixiarhos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: