Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ, ΒΡΩΜΙΚΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !...


«Για ακόμη μια φορά, κάποιοι - όχι άγνωστοι - επιχειρούν να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε αμαρτωλές ιστορίες» τονίζει ο Γιώργος Ελενόπουλος στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε σχόλιό του με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.
 
«Αυτή τη φορά, θεώρησαν ευκαιρία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΤΤ» αναφέρει στο σχόλιό του. «Ποια είναι η πραγματικότητα και μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα των αρμοδίων δικαστικών αρχών; Ότι κάποιοι έχουν λάβει δάνεια από το ΤΤ χωρίς να έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και χωρίς να τα εξυπηρετούν. Επ' αυτών βεβαίως, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ωστόσο, το ερώτημα είναι, αν υπάρχει η παραμικρή σχέση, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, του Γιώργου Παπανδρέου με το θέμα αυτό ; Καμία», προσθέτει «Και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο".
 
"Σε τι αποσκοπούν ; Πρώτον, προφανώς να "μεταθέσουν" μέσω των πρωτοσέλιδων ευθύνες, αποκρύπτοντας ή και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Δεύτερον, να εμπλέξουν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας.Τρίτον, να φέρουν σε πέρας την εργολαβία που έχουν αναλάβει χωρίς αντίλογο».
 
«Ο λόγος; Φαίνεται ότι, έχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και όχι λίγα, ούτε και μικρά - το αντίθετο. Και μάλιστα, προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη...
 
 Ποια είναι η αλήθεια ;  Μια ματιά και μόνο στο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι, χάρη σε αυτό οι αρμόδιες αρχές έχουν σήμερα την ουσιαστική δυνατότητα διερεύνησης υποθέσεων που χαρακτηρίζονται από πάσης φύσεως αμαρτίες. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
 
Αυτά επί του παρόντος, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για να μιλήσουμε "αναλυτικότερα".
 
ΥΓ. 1. Ας γνωρίζουν όσοι ασχημονούν ότι, μπορεί να παραβλέπουν προσωρινά ή να μην αντιλαμβάνονται ότι όσο χτυπούν τον Γιώργο Παπανδρέου τόσο θα εντείνεται το αδιέξοδο το οποίο οι ίδιοι διαμόρφωσαν και ας είναι βέβαιοι ότι, σε κάθε περίπτωση, με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι οι πρώτοι που θα εισπράττουν τα επίχειρα των επιλογών τους. Ο φόβος που αισθάνονται από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον δημόσιο βίο, είναι κακός σύμβουλος.
 
2. Η υπόθεση των δανείων του ΤΤ, ουδεμία σχέση έχει με αυτήν των CDS, την οποία κάποιοι έστησαν επιχειρώντας να εμπλέξουν τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου - δηλαδή ουσιαστικά τον Γιώργο Παπανδρέου - επί της οποίας και έκρινε η δικαιοσύνη σε βάρος» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

21.41, Συγουρα ειναι θέμα αρχης που εχει ο καθενας και ποση ελαστικοτητα διαθετει σε αυτο που λεμε προδοσια. Εγω πχ να μην ξαναπω κουβεντα για τον ΓΑΠ και να εξαφανιστει αυριο (ας τον διαγραψουν να τελειωνουμε) αλλα αυτο το Πασοκ δεν προκειται να το ξαναψηφισω γιαυτον τον λογο που αναφερεται το αρθρο. Σε τι λοιπον αλλαζει αν καποιος μιλαει ή δεν μιλαει?? Αν νομιζει οτι το Πασοκ θα ξεκολλησει απο το 4% χωρις να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα πληρως, τοτε κανεις λαθος και θα το δεις τις επομενες εκλογες. Οταν λεω βεβαια εγω δεν ενοω τον εαυτο μου ή μονο εμενα αλλα εναν πολυ μεγαλο αριθμο πρωην ψηφοφορων του Πασοκ που ειναι αδρανοποιημενοι.