Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ απο την ΣΕΚΑΠ !...

Ο πρόεδρός της, φίλος του συμβούλου του πρωθυ-πουργού Αγγέλου, και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ...
Η ΣΕΚΑΠ, όπως δείχνει και το site της, κάνει εξαγωγές τσιγάρων σε πολλές βαλκανικές χώρες, την Αίγυπτο και την Ιταλία. Μόνο που σε κάποιες γειτονικές χώρες όπως την Βουλγαρία, οι εξαγωγές είναι εικονικές. Τα φορτηγά μπαίνουν στη Βουλγαρία και ξαναγυρνάνε χωρίς στα πακέτα να υπάρχει η σφραγισμένη ταινία της εφορίας, και τα τσιγάρα (εκατομμύρια πακέτα) καταλήγουν να πουλιούνται λαθραία, σε χώρες με υψηλούς δασμούς, όπως στη Γερμανία. Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο, ίσως το μεγαλύτερο μετά το Βατοπέδι.
Ο εμπορικός αντιπρόσωπος μάλιστα της ΣΕΚΑΠ, ξέρετε ποιος είναι ? Ένα άτομο (Α.Κ. τα αρχικά του)που έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο και ναρκωτικά!...Το λαθρεμπόριο έγινε αντιληπτό στην Γερμανία. Ήδη η ΙΝΤΕΡΠΟΛ έχει...στείλει και σχετικό σήμα.
Ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Παππάς, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Είναι φίλος και μιλάει καθημερινά με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού τον κύριο Αγγέλου. Μετά το σήμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι Ελληνικές διωκτικές αρχές (ΥΠΕΕ). Μέχρι στιγμής κρατούσαν την υπόθεση με τα δόντια κρυφή, γιατί όπως καταλαβαίνετε η δημοσιοποίησή της θα προκαλέσει σεισμό, αναταραχή, και νέα μεγάλα προβλήματα στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι στο θέμα της ΣΕΚΑΠ Α.Ε

Τον Δεκέμβριο του 2005 εμφανίσθηκε ο κ. Παππάς στην εκπομπή ¨ΖΟΥΓΚΛΑ¨ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Δεν είχα παρακολουθήσει την εκπομπή, αλλά με πληροφόρησαν για όσα είπε και αναγκάζομαι να του στείλω την από 17.1.2006 επιστολή στην οποία αντικρούω τα όσα είπε και εν τω μεταξύ ενώ είχαμε διακόψει σχέσεις και πάλι τον συμβουλεύω τι πρέπει να κάνει για να πετύχει. Αντιγράφω από την επιστολή.
-<< Ποτέ ,όμως δεν είναι αργά για να πετύχεις .Κινήσεις που πρέπει να κάνεις ,και αν θέλεις άκουσε με ,είναι οι εξής :
-Προώθησε το BF σύμφωνα με την πρόταση μου.
-Ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την εκμετάλλευση του νέου φίλτρου 3C για αβλαβές κάπνισμα.
-Περιόρισε τις ανεξέλεγκτες πρωτοβουλίες του κ. Ζήνα και βάλε έλεγχο στην ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ (100% ΣΕΚΑΠ), πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις τα εκεί τεκταινόμενα.
-Κατοχύρωσε τις απαιτήσεις της ΣΕΚΑΠ Α.Ε από τον Κύπριο κ Τορναρίτη (υπόθεση 110 τόνου χαρμάνι).
-Πωλήσεις για εξαγωγές, μόνο απολύτως μετρητοίς EX FACTORY.
-Διαφημιστικές δαπάνες, μόνο για ενημέρωση σχετικά με το νέο βιολογικό φίλτρο3C.
-Δεν έχεις ανταγωνισμό στο BF και στο 3C, σε αυτά θα δώσεις τη μάχη και θα πετύχεις >>.

Και πάλι δεν άκουσε.
Τον Απρίλιο του 2006, μου παραδίδουν ανώνυμη επιστολή. Καταγγελία την οποία συνέταξαν συνεταιριστικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η καταγγελία στρέφεται κατά του Προέδρου της ΣΕΚΑΠ Α.Ε κ Παππά και του συμβούλου του κ. Ζήνα. Οι καταγγέλοντες ζητούν να γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ και την Α.Τ.Ε για να αποδειχθεί η αλήθεια των καταγγελμένων, την εν λόγω επιστολή ,ο κ. Παππάς αποδίδει (ως συνήθως ) σε εμένα.
Αναγκάζομαι να του απαντήσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Αλλά περί τούτου θα επανέλθω αύριο

Ηλίας Σειτανίδης

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα,08.04.09

Όπως έγραψα στις 3.4.2009, απεκάλυψα στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, τους συντάκτες της ανώνυμης επιστολής που έγινε αιτία να πάρω θέση και να αποκαλύψω το έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε, από τον κ. Παππά και τους συνεργάτες του.
Γεγονότα που συνέβησαν μετά, είναι:
Έστειλα και δεύτερη επιστολή στον Υπουργό οικονομίας και οικονομικών καταγγέλλοντας την συγκάλυψη που γίνεται στην υπόθεση της λαθρεμπορίας των τσιγάρων ,ενώ ο ίδιος δεν στέλνει ως οφείλει το ΣΔΟΕ να ελέγξει την υπόθεση.
Τον Μάρτιο του 2006, η εφημερίδα «ΤΟ ΚΑΡΦΙ» βγαίνει με πρωτοσέλιδο «ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΕΚΑΠ». Το δημοσίευμα στηρίζεται στην ανώνυμη επιστολή των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Την επομένη Κυριακή βγαίνει η ίδια εφημερίδα με τίτλο «Η ΣΕΚΑΠ ΑΠΑΝΤΑ».
Η ΣΕΚΑΠ προσπαθεί διά του Γενικού Διευθυντή της, κ. Μπίτου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Ακολουθεί δική μου επιστολή «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ», στην οποία για πρώτη φορά ομιλώ για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, έγκλημα που διαπράττεται από την εταιρεία DOKUNA με την ανοχή των Διοικούντων την ΣΕΚΑΠ. Η εν λόγω επιστολή δεν δημοσιεύεται «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ», αλλά εγώ την είχα εν τω μεταξύ κοινοποιήσει στο Μέγαρο Μαξίμου, στον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Ιωάννη Αγγέλου, στο Γραμματέα του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζαγορίτη και στον Υπουργό Οικονομίας και οικονομικών.
Όλοι τους γνώριζαν πλέον τις κατηγορίες μου εναντίον του κ. Παππά και των συνεργατών του και ουδείς έκανε τίποτα!!
Παρ’ όλες τις αποκαλυπτικές κατηγορίες μου, στέλνουν τον κ. Παππά υποψήφιο Βουλευτή στον Νομό Καρδίτσας, όπου για να πετύχει ο κ. Παππάς να βγει Βουλευτής χρησιμοποιεί τον μηχανισμό της ΣΕΚΑΠ και όχι μόνο.
Στέλνω επιστολή στον κ. Αγγέλου και εκφράζω την απορία μου, πως είναι δυνατόν ύστερα από τα όσα καταγγέλλονται να εξακολουθούν να στηρίζουν τον κ. Παππά και μάλιστα να τον στέλνουν υποψήφιο Βουλευτή;
Γίνεται προσπάθεια από τον Διοικητή της ΑΤΕ BANK και την ΣΕΚΕ να αντικατασταθεί η Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ και καλούν Γενική Συνέλευση προ της λήξεως της θητείας της Διοίκησης. Οι πληροφορίες μου λένε πως ο κ. Παππάς, ισχυρίζεται ότι θα παραμείνει στη θέση του.
Στέλνω πάλι επιστολή στον κ. Αγγέλου και του υπενθυμίζω τα όσα προηγούμενα του έγραψα και πως αν ο κ. Παππάς παραμείνει στη θέση του, η ευθύνη θα είναι προσωπικά δική του.
Μεταφέρω από την εν λόγω επιστολή φράση μου «έχετε καθήκον να διαφυλάσσετε το κύρος του Πρωθυπουργού ως κόρη οφθαλμού και όχι να προστατεύεται τους παρανομούντες».
Τέλος, ο κ. Παππάς παρέμεινε στη θέση του και η απάντηση του κ. Αγγέλου σε Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ενδιαφερόταν να βάλει στη θέση του δικό του πολιτικό φίλο ήταν «τι να κάνω; Πιεζόμουν από δύο Υπουργούς». Ο ένας ήταν ο κουμπάρος του κ. Παππά, Υπουργός Παιδείας τότε, Κ. Στυλιανίδης, κουμπάρος του Πρωθυπουργού, ο άλλος μου είναι άγνωστος, τον υποπτεύομαι αλλά επιφυλάσσομαι.
Ύστερα από αυτά, αποστέλλω ανοικτή επιστολή στον κ. Παππά, η γνωστή που δημοσιεύτηκε και για την οποία ο κ. Παππάς μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση 500.000€.
Στο απολογητικό μου υπόμνημα όπου παρουσιάζω όλα τα στοιχεία που είχα στη διαθεση μου, ζητώ από τον εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να διατάξει Διοικητικό Έλεγχο για να λάμψη η αλήθεια. Ήδη από τον Μάιο του 2008, Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων διενεργεί έλεγχο και συγκεντρώνει στοιχεία διωκτικών αρχών και άλλων υπηρεσιών.
Για το μόνο αδίκημα που έχει ολοκληρωμένη άποψη είναι το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για το οποίο όπως έγραψα και στις 31.3.2009, επειδή ενέχεται και Τράπεζα, το έχουν στείλει στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία με την σειρά της το παρέδωσε σε Εισαγγελέα. Περιμένουμε!!!!
Το κακό δεν είναι μόνο το ότι μερικοί λαθρέμποροι εγκληματούν σε βάρος της Εθνικής Οικονομίας, αλλά για τον κ. Παππά, υπάρχουν ευθύνες κακοδιαχείρισης. Παρέλαβε μία Καπνοβιομηχανία εύρωστη με 14% στην εσωτερική αγορά και σήμερα κινδυνεύει να κλείσει.
Είχε δηλώσει ο κ. Παππάς στην εκπομπή «ΖΟΥΓΚΛΑ», τον Δεκέμβρη του 2005, ότι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα ύστερα από τέσσερα χρόνια είναι τραγικό. Οι πωλήσεις συνεχώς μειώνονται, δεν υπάρχει ρευστό να στηρίξει τα προϊόντα. Ανείσπρακτες οφειλές, χωρίς καμία κάλυψη προς λαθρεμπόρους πολλών εκατομμυρίων, λες και η ΣΕΚΑΠ είναι περιουσία του και ακόμη πολλαπλές ενέργειες κακοδιαχείρισης, που εκθέτουν τόσο αυτόν όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα!!!!
Τέλος! «Είπα και ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω».

Ηλίας Σειτανίδης