Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΚΕΔΩΝ !...

Στην Αγροτική Τράπεζα μια διαμάχη των εργαζομένων με την εργοδοσία, για την ενίσχυση του οικείου Ταμείου Υγείας, κατέ-ληξε σε απεργιακές κινητοποιή-σεις.
Ο κυβερνητικός manager – και πρωθυπουργικός κουμπάρος Μηλιάκος – μπροστά σε μια απεργία με καθολική συμμετοχή, άρχισε τις προσφυγές στα δικαστήρια για να την βγάλει παράνομη και καταχρηστική.
Η πρώτη αγωγή κερδήθηκε από την Τράπεζα στο τυπικό μέρος, (μη έγκαιρη γνωστοποίησή της, 4 ημέρες πριν), πλην όμως το Σωματείο επανήλθε, εφαρμόζο-ντας τα τυπικά και κήρυξε δεύτερη 48ωρη απεργία, για 15 & 16 Απρίλη.
Ο Μηλιάκος ξαναπροσφεύγει στο δικαστήριο επιζητώντας απόφαση επί της ουσίας και απαγόρευση κάθε απεργίας !
Το Σωματείο, (ΣΕΑΤΕ),εκτιμώντας πως βρίσκεται μπροστά σε στημένες διαδικασίες, κάνει ντρίμπλα και λίγο πριν την εκδίκαση της 2ης αγωγής, παίρνει απόφαση αναστολής της απεργίας, οδηγώντας έτσι την δίκη σε ματαίωση.
Ταυτόχρονα, ο ΣΕΑΤΕ απευθύνεται στην ΟΤΟΕ, στην οποία και ανήκει, και ζητάει να κηρύξει εκείνη την ίδια απεργία, πράγμα το οποίο η Ομοσπονδία κάνει και η κινητοποίηση γίνεται κανονικά !...

Κι ερχόμαστε τώρα στους λακέδες : χθες βράδυ, (Μ. Τετάρτη 15/4), κατά τις 7 και κάτι, στο δελτίο του ALTER που εκφωνεί ο Παυλόπουλος, μεταδίδεται ρεπορτάζ με όλες τις θέσεις και παραθέσεις, της εργοδοσίας, για την απεργία των εργαζομένων στην ΑΤΕ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το …πρωτοφανές, (όπως τόνισαν), «…η ΟΤΟΕ να κηρύσσει απεργία στην Αγροτική Τράπεζα, ενάντια στη θέληση του οικείου Συλλόγου…» (!!!).
Το ό,τι το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, που είχαν στα χέρια τους οι συντάκτες του ρεπορτάζ και οι άλλοι, έγραφε στην πρώτη φράση του πως «…η ΟΤΟΕ αποφάσισε την απεργία, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ του Συλλόγου…», το αποσιώπησαν οι ΑΛΗΤΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και αντί είδησης παρουσίασαν κατασκευασμένη προπαγάνδα !
Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, αρχισυντάκτες κλπ, δούλεψαν, (ΚΑΤ ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ), υπέρ της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας, εκτελώντας οδηγίες της δικής τους εργοδοσίας, η οποία τα τελευταία χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο, είναι προνομιακός πελάτης του Μηλιάκου, με απλόχερες δανειοδοτήσεις και περιποιημένα πακέτα διαφημιστικών καταχωρήσεων !...

Κάποιοι λακέδες των αφεντικών – νταβατζήδων των ΜΜΕ, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω να ασελγούν επί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής. Μαζί με τ΄αφεντικά τους θα κληθούν να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη, το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, όπου προσφεύγουν η ΟΤΟΕ και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΑΤΕ…
Μαζί με τ΄ αφεντικά τους θα μπουν στη λίστα των αχρείων του επαγγέλματος, που δικαιώνουν το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιο-γράφοι !...».

5 σχόλια:

apneagr είπε...

Μπορείς να μου λύσης μια απορία, προς τι οι παύλες που βάζεις μέσα σε κάποιες λέξεις;

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Και μιας και ο προλαλήσας το πήγε προς τα εκεί...

Γιατί πρώτα θαυμαστικό και μετά τρεις τελίτσες και όχι το αναποδο?

Λογοπλόκος είπε...

Για τις παύλες απάντησα στον apneargr πως οφείλονται στην προσπάθεια τα ποστ στο blog (λογοπλοκίες) να είναι σε πλήρη στοίχιση κι ότι χρειάζεται, μερικές φορές να γυρίζει γραμμή στο μέσον της λέξης, οπότε μπαίνει παύλα. Εννοείται πως στην αναπαραγωγή, πρέπει να σβήνονται...
Τώρα, το θαυμαστικό,μπαίνει και αφορά τη λέξη που προηγείται, ενώ οι τελίτσες για να υποδηλώσουν πως υπήρχαν ή υπάρχουν κι άλλοι χαρακτηρισμοί, που αποσιωπούνται.
Προσοχή, αυτά όπως εγώ τα βλέπω, χωρίς να είμαι σχετικός με το αντικείμενο...

Ανώνυμος είπε...

17 Απριλίου 2009


= = Να φορολογηθούν οι προσωπικές ή οικογενειακές δαπάνες που γίνονται με εταιρικές πιστωτικές κάρτες , ...
=Για μηδενικό ρυθμό ανάπτυξης, προειδοποίησε ο Διοικητής κ. Προβόπουλος στην 76η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδος.
Με μια ματια
• Σύσταση για «γενναία» διόρθωση του δημοσιονομικού ελλείμματος
• Ενδεχόμενο αρνητικού ρυθμού ετήσιας μεταβολής του ΑΕΠ
• Οι ευπαθέστερες κατηγορίες εργαζομένων
• Στο 1,5% ο μέσος πληθωρισμός το 2009
• Πολύ υψηλό το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών
• Υγιή τα θεμελιώδη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος
=ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ [ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ], ΔΙΑΓΟΥΝ ΒΙΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ , ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.
Α] = ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤτΕ - ΥΠΟΘΕΣΗ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ : // Κε ΔΙΟΙΚΗΤΑ (ΤτΕ), - ΕΧΕΤΕ ή ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ; - ΑΝ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ; –ΑΝ ΝΑΙ, ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ; -ΑΝ ΝΑΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. -ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ - ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.
[Σχετική, η περίπτωση ανώτατου διοικητικού στελέχους τράπεζας , που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η ύπαρξη απόφασης Γ.Σ που επικαλείται και το γεγονός ότι η απόφασή της δεν προβλέπει συγκεκριμένη χρήση της πιστωτικής κάρτας καθώς και η επίκληση πανομοιότυπης κατά το παρελθόν πρακτικής ( αρχή του συμψηφισμού ! ) για μη εφαρμογή των σχετικών νόμων & διατάξεων ( αν αυτό δεν ενοχλούσε τότε, δεν καταλαβαίνω τι ενοχλεί σήμερα, δήλωνε ) , σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνουν τα φορολογικά δικαιώματα του Δημοσίου, αλλά απλώς νομιμοποιούν(;) τις συγκεκριμένες δαπάνες.]

.

Β] = ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
-Να υποβάλουν οι φορείς-επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στις αρμόδιες ΔΟΥ , συμπληρωματικές καταστάσεις με συγκεντρωτικά κατά έτος και φορολογούμενο στοιχεία, για προσωπικές ή οικογενειακές δαπάνες που διενήργησαν στελέχη των, με χρήση εταιρικών πιστωτικών καρτών και να τους χορηγήσουν σχετικές βεβαιώσεις .

-Να υποβάλουν τα φυσικά πρόσωπα, βάσει των βεβαιώσεων, συμπληρωματικές δηλώσεις εισοδήματος, για τα ποσά προσωπικών ή οικογενειακών δαπανών που διενήργησαν με χρήση εταιρικών πιστωτικών καρτών, να γίνει νέα εκκαθάριση με τις γενικές διατάξεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και να καταβληθεί η διαφορά φόρου κλπ, που θα προκύψει .
Έτσι, για τη “φουκαριάρα” την ισονομία σ’αυτή τη χώρα !
….
[Καραγιαννόπουλος Γιάννης]

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια, πως καταφέρνει και το βαφει το κουρεμενο το μαλακι,ο περι ου ο λογος.Λενε οτι εχει ειδικο σπρεϋ με το οποιο ψεκαζει την κεφαλη του πριν βγει στο δελτιο. Ομως,λενε οτι το εν λογω υλικο εχει κι'αλλες παρενεργειες εντος του κρανιου.