Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΩΝ ...ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ !...


ΑΠΤΟΗΤΟΣ...

Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τη δίνη των σκανδάλων, ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση με τον Μπαρόζο, προανήγγειλε αλλαγές στον ΟΣΕ και στο μέτωπο της φοροδιαφυγής, επιχειρώντας να χρησιμοποιήσει την οικονομική κρίση και τη ρητορική των πολυσυζητημένων μεταρρυθμίσεων, για να φέρει την πολιτική αντιπαράθεση στα θέματα αυτά και να υποβαθμίσει τα σκάνδαλα, τα οποία έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά τόσο στη ΝΔ συνολικά όσο και στη δική του πολιτική εικόνα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Καραμανλής, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζ. Μπαρόζο στη χώρα μας, επιχείρησε να επαναφέρει στην πολιτική ατζέντα το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, υπενθυμίζοντας την πώληση της Ολυμπιακής και προαναγγέλλοντας ανάλογες κινήσεις και στον ΟΣΕ.

2 σχόλια:

admin είπε...

παίξε παίξε να δούμε τι θα καταλάβεις..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.