Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ?...

Ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα, Μιχάλης Χριστοφοράκος, δεν εμφανίστηκε χθες στον ανακριτή, γι αυτό εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψής του.
Γιατί διεθνές ; Μα επειδή ο κ. Χριστοφοράκος είναι εκτός Ελλάδας και συγκε-κριμένα στη Γερμανία.
Ο δικηγόρος του επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας του, που τον εμποδίζει να ταξιδέψει και ζήτησε αναβολή προσέλευσής του, κάτι που ο ανακριτής δεν δέχτηκε και εξέδωσε το ένταλμα.
Τι θα γίνει ; Ο καταζητούμενος θα συλληφθεί και θα εκδοθεί ; Μπερδεμένα πράγματα, καθώς, όπως έγινε γνωστό ο κ. Χριστοφοράκος έχει και την γερμανική υπηκοότητα και δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν μπορεί να εκδοθεί.
Θα εφαρμόσει στην πράξη αυτό που ζήτησε από την αρχή, δηλαδή, να προσέλθει στον ανακριτή στις 10 Ιουνίου ; Γιατί τότε ; Γιατί μετά τις ευρωεκλογές ; Τι έχει να πει ;
Ο κ. Γιαννίδης, μέχρι πρότινος δικηγόρος του Μιχ. Χριστοφοράκου, επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες το Μέγαρο Μαξίμου ! Τι ήθελε εκεί ; Τι συζήτησε και τι ζήτησε ;

Ο βασικότερος άνθρωπος του σκανδάλου Siemens στην Ελλάδα, αυτός που ήταν επί κεφαλής της εταιρείας και την περίοδο μετά το 2004, φεύγει στο εξωτερικό για να μη καταθέσει στον ανακριτή και για να μη προφυλακιστεί !

Ποιος φυγάδευσε τον κ. Χριστοφοράκο ; Γιατί ; Τι προσπαθούν να κρύψουν, πριν τις ευρωεκλογές ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: