Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΜΙΑ, ΑΚΟΜΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΑΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ !...

Σε πόσα ζητήματα, σημαντικά για τη χώρα και το λαό της, η κυβέρνη
ση της Ν.Δ. προχώρησε σε αποφάσεις και ενέργειες, που θίγουν τα συμφέρο
ντά μας ; Σύμφωνα με τις καταγγελίες που κατά καιρούς έχουν γίνει, σε αρκετά !...
Ένα απ΄ αυτά, είναι η πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, η παραχώρηση σε ξένα χέρια της επιχείρησης με την μεγαλύτερη στρατηγική αξία και σημασία για την Ελλάδα.
Όταν η αντιπολίτευση κατακεραύνωνε την πώληση, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αντέτειναν πως, τάχα, είχαν λάβει όλα τα μέτρα κι είχαν περάσει όλους εκείνους τους όρους, οι οποίοι εξασφάλιζαν τα ελληνικά συμφέροντα.

΄Ηρθε, πλέον, η ώρα για ν΄ αποκαλυφθεί μια ακόμα εξαπάτηση του λαού και της Βουλής, από τους ξεπουλητές της δημόσιας περιουσίας.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή γνωστοποίησε στην κυβέρνηση πως οι βασικοί όροι της πώλησης του ΟΤΕ στην D.T. και ιδιαίτερα εκείνοι που είχαν προπαγανδιστεί ως οι κατοχυρώνοντες τον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου στην πορεία της επιχείρησης, δεν είναι νόμιμοι, επειδή παραβιάζουν την κοινοτική νομοθεσία, σε 4, τουλάχιστον, σημεία !
Τα τρία απ΄ αυτά, ήταν το βαρύ πυροβολικό της νεοδημοκρατικής προπαγάνδας, προκειμένου να διασκεδάσει τους φόβους και ν΄ αντικρούσει τις καταγγελίες για το ξεπούλημα.

Ο επίτροπος Μακρίβι, με επιστολή του αμφισβητεί και βγάζει of, τη δυνατότητα του ελληνικού δημοσίου να έχει δικαίωμα βέτο, σε αποφάσεις του νέου Δ.Σ. του ΟΤΕ, όπως επίσης σημειώνει, πως αντίκειται στις κοινοτικές διατάξεις οποιοσδήποτε περιορισμός στην Deutsche Telekom στην πώληση μετοχών της του ΟΤΕ, όπως και ο όρος που λέει πως ο αγοραστής αυτών των μετοχών θα πρέπει να είναι της αρεσκείας και της έγκρισης της ελληνικής πλευράς !...

΄Εστω και με καθυστέρηση αποκαλύπτεται, περίτρανα, η απάτη της Κυβέρνησης Καραμανλή και στο θέμα του ΟΤΕ, καθώς όλα τα επιχειρήματά της – που έχουν καταγραφεί σε δηλώσεις, ομιλίες και τοποθετήσεις στη βουλή – αποδεικνύονται ψεύτικα και αβάσιμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: