Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΒΑΖΩ, ΑΔΙΕΞΟΔΟ...
------------
Δεν μπορούν να βρουν από πουθενά χρήματα και βάφουν πάλι τα χέρια τους με αίμα. Νέα σφαγή σε μισθούς και συντάξεις, νέοι φόροι. Ούτε 5 δις δεν μπορούν να μαζέψουν, από το στόχο των 11,5. Και τι κάνουν; Ό,τι ακριβώς κατηγορούσαν τον Παπανδρέου, με ακόμη πιο βάρβαρο τρόπο, καθώς...

ο μισθωτός και ο συνταξιούχος βρίσκεται στο μη περαιτέρω.
Οριζόντιες περικοπές, νέα μείωση των μισθών και των συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Βάζουν χέρι στο εφάπαξ και προαναγγέλλουν νέα ληστρική φοροεπιδρομή.
Εκείνα τα ισοδύναμα -καλά, δεν ντρέπονται όλοι τους! - μέτρα, με τα οποία μας πιπίλιζαν προεκλογικά τα μυαλά, που είναι; Δεν καταλαβαίνουν πως μόνοι τους πυροδοτούν τη λαϊκή εξέγερση; ...
----------
Στο τελος να το δεις οτι θα αντεξουν μεχρι τοω Σπτεμβριο οπως λεγαμε εδω και μερες και ειτε θα πανε σε εκλογες φερνοντας στην εξουσια τους Ταλιμπαν του Συριζα ή θα πανε σε Δημοψηφισμα κατι που θα δικαιωσει απολυτα τον ΓΑΠ και θα τους εξευτελισει και τους τρεις. Θα ειναι συναμα και η μεγαλυτερη τιμωρια τους.

χ.κ. είπε...

Ειναι καιρος να πληρωσουν για τη ζημια που προκαλεσαν ,ο ενας με την αντιμνημονιακη προπαδανδα ο αλλος για την ανατροπη του Γαπ και ο τριτος με τα ηξεις αφιξεις της Πυθειας,εαν ολοι απο την αρχη ειχαν στηρηξει τον Γαπ θα ειχαμε ηδη μπει σε τροχεια αναπτυξης,ομως τελικα ο λαος θα πληρωσει τελικα τις δικες τους φιλοδοξιες και αλαζονικες συμπεριφορες .