Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΑΡΟΥΦΑ-ΚΗΣ, Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ !...


Θάχετε πέσει, οπωσδήποτε, πάνω σε κάποιο άρθρο ή σε κάποια συνέντευξη, αυτού του τύπου, του Βαρουφάκη, του ξερόλα …καθηγητάρα, που είναι πάνω απ΄ όλα κι απ΄ όλους. Ναι, είναι αυτός που όλο αναλύσεις, εκτιμήσεις και προφητείες κάνει και τίποτα δεν του βγαίνει, τίποτα δεν επαληθεύεται !
 
Εδώ και καιρό ο …Μπαρουφάκης, έχει πάρει με «108», την αποστολή σπίλωσης του Γιώργου Παπανδρέου, σαλιαρίζοντας δεξιά κι αριστερά, με κάθε είδους μαλακίες και ξεράσματα. Πρόκειται περί ηλίθιας περίπτωσης ενός κομπογιαννίτη δημοσιολόγου, που εξ αντικειμένου, εντάσσεται στη γενικότερη αντιπαπανδρεϊκή εκστρατεία, των πιο βρώμικων κύκλων της διαπλοκής και των φορέων της.
 
Ο Μπαρουφάκης, με την όλη στάση και συμπεριφορά του, μοιάζει να καπαρώνει την …προοδευτική εφαρμογή αυτού του προτσές !...
 

Ο άνθρωπος είναι τόσο μαλακοπίτουρας, που νομίζει, πως μπορεί να γίνουν πιστευτές οι μπαρούφες, που αμολάει, όπως π.χ., το ό,τι δεν ήταν ποτέ, ούτε ψήφισε ΠΑΣΟΚ, αλλά, παρ΄ ολ΄ αυτά, έκανε το λογογράφο του Προέδρου του και οργάνωσε, το 2004, την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ !!! ΄Η το άλλο, πως ο …αιρετικός, αυτός οικονομολόγος, που η προοδευτικότητα κι η αριστεροσύνη κυλάνε από τα μπατζάκια του, έκατσε κι έφτιαξε το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον πιο φανατικό εκφραστή των σκληρών νεοφιλελεύθερων απόψεων, στα θέματα της οικονομίας κι όχι μόνο !

Ο τύπος κάνει εκ του ασφαλούς το παιχνίδι του, γνωρίζοντας πολύ καλά το Γ. Παπανδρέου και ποντάροντας, πετυχημένα, στο ακέραιο του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και τη μεγαλοκαρδία του. Ο διατεταγμένος υβριστής, με τις συκοφαντικές ρετσέτες του, ξέρει πολύ καλά, πως ο Παπανδρέου δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδό του και δεν θα βγει, ποτέ, να πει ή να εξιστορήσει το πέρασμα του Μπαρουφάκη, από το περιβάλλον του, τη σκοπιμότητα της επιλογής του, τα οφέλη που του απέφερε και γενικά, τα «κατορθώματά» του !

Κι αυτό είναι που εκμεταλλεύεται ο αθεόφοβος !...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τον χεζει τον μπαρουφα. Μεγαλη τιμη του κανατε μονο που ασχοληθηκατε μαζι του εστω και αρνητικα αφου απο μονος του ειναι ενα μειον δεν χρειαζετε την δικη μας κριση.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τελικά για να τα αριθμίσουμε, τα καθίκια(sic)όποιος ευεργετήθηκε από τον Ανδρέα κυνηγάει τον Γιώργο. Όλοι θέλουν να είναι κάτω από το όνομα χαχχαχαχχααχχα με οποιονδήποτε τρόπο τστσ ##βλεπε.Βαγγος.μελενε.Μπαρουφά-κης.άλλοςγιατηβάρκα.μας##
maria

X.K. είπε...

το θεμα ειναι οτι υπαρχουν δεκαδες Μπαρουφακηδες mε κοινο στοχο τον Παπανδρεου γιατι ανοιξε το καπακι του βοθρου και εχουμε πνιγει στο σκατο.GAP KEEP WALKING.

Ανώνυμος είπε...

καλός ο σχολιασμός, αλλά μήπως εννοείς '108', ή εγώ δεν θυμάμαι καλά;

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Έχεις δίκιο, διορθώθηκε !

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Βαρουφακης = Ξεφτυλα