Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ !...



Σπάμε τους μύθους from Smart Post

Επιλέγουμε πλήρη οθόνη, (κάτω άκρη δεξιά) και με τα βελάκια αλλάζουμε τις σελίδες... 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω αλλα σε θελω πασοκ και οχι μονο γιωργο

Ανώνυμος είπε...

καιρός ήταν να αρχίσουμε να λέμε τις αλήθειες

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι, ολα καλα αλλα πρεπει να αποδεχθουμε την αληθεια και αυτη ειναι μια και μοναδικη. Αυτη την στιγμη το Πασοκ ειναι κερματισμενο σε πολλα μικρα κομματια αλλα κυριως σε δυο. Βενιζελικους και Παπανδρεϊκους που ειναι οτι χειροτερο γιατι δεν ειναι απλα δυο στρατοπαιδα αλλα μισουνται θανασιμα μεταξυ τοιυς, αυτο διαπιστωνω απο συζητησεις και οσα διαβαζω στα μπλογκς. Οι λογοι γνωστοι και ενω σε προϋγουμενες φασεις αυτο το ξεπερνουσε το κομμα, τωρα ειναι αδυνατον να το ξεπερασει, Λυπαμαι πολυ αλλα αυτο συμβαινει.

χ.κ. είπε...

Καιρος ηταν να παρει θεση για την παραπληροφορηση αλλα τα ΜΜΕ τα εκαναν γαργαρα ουτε στα ψιλα δεν περασαν συμφερει να ειναι ο ενοχος που ανετα πυροβολουν ακομη και οι συντροφοι του ,χωρις αιδω και τσιπα τα ριχνουν ολα στον Γαπ,[τα λαθη ειναι δικα του οι επιτυχιες δικες τους] ,αληθεια για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλαμε το ΠΑΣΟΚ ειναι μονον του ΓΙΩΡΓΟΥ χωρις αυτον δεν υπαρχει ΠΑΣΟΚ,ας καταλαβουν οτι αυτος ειναι ο συνδετικος κρικος που ενωνει και δεν διχαζει.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε χ.κ, δεν ακουσες σημερα το πρωϊ τον Παγκαλο στο ΜΕΓΑ?? Μεταξυ των αλλων ειπε οτι ο Σαμαρας ειναι ο μονη λυση/ελπιδα ή καπως ετσι για τον τοπο και οτι δεν τον ενδιαφερει το Πασοκ. Στην δευτερη δηλωση εχω να του πω και να τους πω, γιατι λοιπον να ενδιαφερει τους πολιτες το Πασοκ οταν οι πολιτικοι που στηριζαν οι πολιτες απο το 74 μεχρι σημερα κανουν τετοιες δηλωσεις?? Και για την πτωτη δηλωση, σε συνδιασμο με την δευτερη, γιατι οι πολιτες να ξαναψηφισουν Πασοκ και δεν πανε κατευθειαν στην μονη ελπιδα του τοπου που ειναι ο Σαμαρας κατα δηλωση Παγκαλου??? Δεν ασχολουμαστε λοιπον και εμεις με τελειωμενες υποθεσεις.