Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ...ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ !...


Η πολιτική του Σαμαρέϊκου έφτασε στο ζενίθ της αμοραλιστικής και αλαζονικής συμπεριφοράς και πρακτικής, στην περίπτωση του κλεισίματος της ΕΡΤ.
 
Είχαν προηγηθεί πάμπολλα, παρόμοια, γεγονότα, που αναδείκνυαν τη βαθιά ριζωμένη νοοτροπία και ιδεολογία τους, η οποία κινείται στον αστερισμό της ακροδεξιάς.
 
Αν ο Σαμαράς, υπό την καθοδήγηση των τυχοδιωκτών που έχει γύρω του, έχει επιλέξει να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να αποπειραθεί την ικανοποίηση της μωροφιλοδοξίας του, για …αυτοδυναμία, εκείνο που πρέπει να τεθεί, ως ερώτημα και δίλημμα, στον ελληνικό λαό είναι το απλό : αν τώρα, όντας μειοψηφία και αναγκασμένος σε κυβερνητική συνεργασία, έκανε ό,τι και όσα έκανε, ο καθένας μπορεί να φανταστεί και να εκτιμήσει, τι είναι ικανός να κάνει, έτσι και πάρει αυτοδυναμία !...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ειπες ολα λογοπλοκε . Στοχευσες στο πραγματικο προβλημα . Στον Σαμαρα : ενας αδιστακτος , επικινδυνος και αθλιος πολιτικος .ετσι χτιστηκε η πολιτικη του καριερα , γιατι αυτη ειναι η φυση του.

Ανώνυμος είπε...

11.54, Αυτος ειναι αυτος που ειναι και ενα ποσοστο των Ελληνων εγκρινει την πολιτικη του και τον τσαμπουκα του και μαλιστα καμαρωνει για την μεγαλειωδη κωλοτουμπα του. Το ερωτημα ομως ειναι ποιος του εδωσε αυτο το δικαιωμα (οντως μη αυτοδυναμος) και ποιος τον εκανε Προθυπουργο και ποιος τον στηριζει και ανεχετε τις συμπεριφορες του. Αυτος ο ποιος λοιπον εχει το πολιτικο αναστημα να τον φρεναρει προειδοποιωντας τον αυστηρα??? ή θα παιζουμε τψρα τις κουμπαρες φιλε 11.54???? Εγω να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω σφοδρα για το αν ο Σαμαρας πηρε αυτη την αποφαση να κλεισει την ΕΡΤ και αλλες προηγουμενες αποφασεις ερημην των αλλων δυο αρχηγων.

Ανώνυμος είπε...

IME ENTELOS ANTI8ETOS ME TON KOLOTOUMPA ALA EDO TON BGAZO TO KAPELO KALA SAS KANI ESAS POU ZITE STIN ELADA TOU FRAPE OTAN DEN EKTIMAS TO KALO ERXETE TO XIROTERO NA DO TORA PION 8A BRIZETE TON KATALILOTERO DEN GINETE GIATI H DEKSIA PANTA EXEI KATALILOTEROUS LOUSTITETOUS KAI MIN MILATE 8A ER8OUN KAI ALA PERIMENETE MAZOXES

Ανώνυμος είπε...

15.18@ Αμφιβαλλω αν μπορεσει κανεις να σου απαντησει αφου ετσι γινεται παντα, αν δεν δεις τα χειρτερα δεν εκτιμας τα καλλιτερα και αυτο επαθε ο ''Σοφος'' Ελληνικος Λαος παναθεμα τον. Επαυξανω, καλα τοους κανει και ακομη χειροτερα μπας και βαλουν επιτελους μυαλο αφου ειχανε τον καλλιτερο και παρα λιγο να τον στειλουν στο Γουδι.

Ανώνυμος είπε...

O Mοιραιος ανθρωπος για την Παραταξη και κυριως για την Ελλαδα.
Και βεβαια δεν ενοω αυτον της φωτογραφιας αλλα αυτον που περιγραφει το αρθρο απο εναν δημοσιογραφο που δεν τον παω με τιποτα αφου κατ'εντολην του συγκροτηματος αδικησε καφορα τον ΓΑΠ αλλα εχει δικιο στην περιπτωση που περιγραφει.
http://www.pame-mprosta.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8530.html#more

Ανώνυμος είπε...

15:18 θα στο πω ΕλληνοΑγγλιστί: είσαι idiot.

http://dictionary.reference.com/browse/idiot

maria

Ανώνυμος είπε...

14:53 ειμαι ο 11:54 δεν βλεπω να διαφωνουμε , συμφωνω απολυτα μ αυτα που γραφεις . Αυτα ομως δεν αναιρουν το ποιον του Σαμαρα . Γιαυτο ειναι για φτυσιμο και οι δυο που καταντησαν ουρες και ακολουθοι αυτου του ....αντε να μην πω . Οσο για σενα 15:18 σωστος και εσυ . Ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει . Ο ΓΑΠ δεν μας αξιζε . Τον ερριξαν . Τωρα ας λουστουμε αυτους που ψηφισαμε ( οχι εγω ) . Ειλικρινα εμεις οι " ψεκασμενοι " ΓΑΠικοι εχουμε αρχισει και το διασκεδαζομε . Το success story καταντησε end of the story .

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τα δεκανίκια απο τα αριστερά του να καταρρέουν πάει φούλ για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή
Ιδού η απόδειξη
http://img832.imageshack.us/img832/4507/g4ad.jpg