Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ STORY !...


Οι κομπογιαννίτες της «δικομματικής» βρίσκονται λίγο πριν από την απώλεια του …μπούσουλα και άρχισαν, ήδη, να εμφανίζουν τα συμπτώματα του « ψυχορραγούντος μουλαριού…». Τις επιθανάτιες «κλωτσιές» τις ανέθεσαν στα πολιτικά ζόμπι, τύπου Κυριάκου και Άδωνι, που όρμησαν στη σκηνή κι όποιον πάρει ο χάρος.
 
Η ωμότητα αυτών των δυο, μετριέται σε παραπλήσια επίπεδα με τη βλακεία τους, που τους κάνει να νομίζουν, πως ο Αντωνάκης κι ο Βαγγέλας τους διάλεξαν, ως …ικανούς κι όχι, ως ηλίθιους αναλώσιμους…
 
Το αδιέξοδο και της «πολιτικής της κωλοτούμπας» του Σαμαρέϊκου, διαφαίνεται βέβαιο και σίγουρο, αφού όλα δείχνουν, πως το σύμφωνο με τη Μέρκελ και η, πλήρης, αποδοχή των όρων και της στρατηγικής της, δεν έγιναν και δεν εξελίσσονται υπέρ της Ελλάδας, αλλά, αποκλειστικά, σε όφελος της ίδιας και του συναφιού της, στο δρόμο για την επανεκλογή της.
 
΄Ηδη, οι αναλύσεις περί του επικείμενου μπάχαλου, δίνουν και παίρνουν και δεν είναι μακριά η στιγμή που τα διλήμματα θα τεθούν και θα είναι αμείλικτα !
 
Ο εξορκισμός των «νέων μέτρων» περιορίζεται, πλέον, στους πιο αδίστακτους ψεύτες, όπως ο Βενιζέλος, ενώ οι από μέσα, προσέχουν, πολύ, πως τα λένε : «…δεν προβλέπονται νέα μέτρα για το 2013…», δηλώνει ο Στουρνάρας, αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο λήψης τους, το 2014 !
 
Άρκεσε, μόλις ένα δίμηνο, για να καταρρεύσει το αμουδερό κατασκεύασμα του succes story, με το οποίο, ο Αντωνάκης, νόμισε, πως θα παραμυθιάσει και τους ξένους και (κυρίως) τους ιθαγενείς και πλέον ζούμε στη συγκυρία του μπάχαλου story !...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εγω τοτε δεν ειπα τιποτα για το δημοψηφισμα (ουτε καλο ουτε κακο) σκεπτομενος, αφου τοσοι πολλοι το εξορκιζουν μηπως εχουν δικιο?? Τωρα ξανασκεφτομαι και λεω, μηπως τελικα οι λιγοι που το σκεφτηκαν και το προτειναν και καθαιρεθηκαν, μηπως ειχαν απολυτο δικιο?? Θα αναγκαστουν εκ των εξελιξεων να το κανουν το περιβοητο δημοψηφισμα ή ειναι πλεον αργα για δακρυα Στελλα??? Τελικα η ζωη και ο χρονος θα μας δειξει με ακριβεια ποιος ειχε δικιο. Τον αν δικαιωθει μου ειναι αδιαφορο αφου η μεγαλη ζημια, που δεν εγινε το δημοψηφισμα, δεν διορθωνεται πλεον

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Το παραξενο 12,57 ειναι οτι το δημοψηφισμα δεν το ηθελαν ουτε οι ξενοι ουτε ο Σαμαρας ουτε ο Βενιζελος ουτε ο Τσιπρας ουτε ο Καμενος αλλα ουτε και το ΚΚΕ.Αραγε τι ειναι αυτο που τους ενωνει;Ισως να θελουν το "Στην αναμπουμπουλα ο λυκος( λυκοι ) χαιρεται.

Ανώνυμος είπε...

12:57 το αν δικαιωθεί, σου είναι αδιάφορο, τότε γιατί τόσα δάκρυα Στέλλα;; Γιατί να συνεχίσουμε να ζούμε;; παπαπαπαπ πέθανες ζωντανός, έτσι είναι η ζωή;;

Η πολιτική είναι η ζωή μας και αν αλλάξει η πολιτική, προς το καλύτερο, θα αλλάξει και η ζωή μας,,,βρε κουτό!!!

maria

Ανώνυμος είπε...

Maria, ο Νικος επιασε το νοημα που ειχε το μυνημα μου οπου κοροϊδευτικα κτυπω τους ψευτοδημοκρατες που προτιμησαν να καθαιρεσουν τον εκλεγμενο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ και ΠΡΟΕΔΡΟ παιζοντας το παιχνιδι των ΜερκελοΣαρκοζιδων. Δεν μπορω να αντιληφθω γιατι με μαλλωνεις και μαλιστα με αυτο τον τροπο για δευτερη φορα σε ενα ή δυο μηνες δεν θυμαμαι. Τελος παντων εγω παραμενω σταθερα με τον ''Προδοτη'' αν αντεληφθης απο που πηγαζει η απογοητευση μου.

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να λες "είμαι το ανωνυμάκι" για να καταλαβαίνω ποιός ειρωνεύετ@ :?

Ανώνυμος είπε...

Ας το κλεισουμαι εδω το θεμα δεν βγαζει πουθενα. Ειμαι Πασοκ και ψηφιζω Πασοκ απο το 1974 και δεν ειμαι Δημ.Υπαλληλος ουτε εχω σχεση με το Δημοσιο ουτε ωφεληθηκα ποτε τιποτα. Η απαντηση σου με μπερδεψε ακομη περισσοτερο. Τελος παντων να εισαι καλα σε καθε πριπτωση.