Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο ΝΕΟΣ, ΑΙΣΧΡΟΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ !...


Άρχισαν στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, τα σχετικά με τις απαιτήσεις που θα προβάλλει η τρόϊκα, στην νέα Σεπτεμβριανή επίσκεψη της στην Αθήνα.

Πληροφορίες για νέο πακέτο μέτρων, με περικοπές γύρω στα 4,5 δις. €, είδαν το φως της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο, διανθισμένες με τις, τάχα, διαφωνίες της κυβέρνησης, ως προς το ύψος κι όχι, βέβαια, επί της αναγκαιότητάς του.
 
Χοντροκομμένη προσπάθεια δημιουργίας, αφ΄ ενός κλίματος αναμονής νέων μέτρων και αφ΄ ετέρου (μαγικής) εικόνας κυβερνητικής αντίστασης !
 
Οι πιστωτές σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Κυριακής θα ζητήσουν επιτακτικά να ψηφιστούν άμεσα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ για τα έτη 2015 – 2016, με την κυβέρνηση, τάχα, να αντιτείνει ότι αρκούν μέτρα 2,5 δισ. ευρώ, όπως προβλέπει και το Μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
 
Είναι τόσο σατανικά δεμένες και σερβιρισμένες οι κατευθυνόμενες πληροφορίες, που στο ζουμί τους εμπεριέχουν και τον εκβιασμό, για τις πρόωρες εκλογές.
 
Η απαραίτητη, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, ανώνυμη (πάντα) κυβερνητική πηγή, φέρεται να υποστηρίζει, πως «επειδή νέο μνημόνιο δεν πρόκειται να περάσει από την παρούσα Βουλή, η τρόϊκα, αν επιμείνει στις απαιτήσεις της, θ΄ αναλάβει και την ευθύνη οδήγησης της χώρας σε εκλογές, μέσα στο Φθινόπωρο !...».
 
Όλο αυτό το σκηνικό παραπληροφόρησης, με το πλασάρισμα ωμών εκβιαστικών διλημμάτων ενώπιον του ελληνικού λαού, είναι σίγουρο πως θα ενταθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όσο πλησιάζει η νέα «επίσκεψη» του κλιμακίου της τρόϊκας στην Αθήνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα... Μα εμεις οι απλοι και ασχετοι με τα οικονομικα πολιτες ειχαμε προβλεψει εδω και μηνες πριν οτι και νεα μετρα θα πρεπει να παρουν τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη και θα πανε σε εκλογες γιατι θα τα βρουνε μπαστουνια στο να ψηφισουν τετοια μετρα. Κοινος θα την κοπανισουν δια των εκλογων. Κατα τ'αλλα το Πασοκ Θα ανεβαινει οσο θα ανεβαινει και η Χωρα, δηλαδη ποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ, ΒΓΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
Ο ΤΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΤΕΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙ @ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΤΣΗ.
ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΗΣ CARLYLE;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΩΡΕ, ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΗΠΙΑΤΕ;