Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ...ΕΔΩ !...


Ψάχνουν να βρουν το κεντρικό μήνυμα της ψήφου στις ευρωεκλογές, γράφοντες ατέλειωτες αναλύσεις, στην πλειοψηφία τους ανούσιες, αστήρικτες και λερωμένες από βρώμικες σκοπιμότητες.
 
Μια απλή ματιά και μια γρήγορη ανάγνωση αρκεί, για την εξαγωγή του, ουσιαστικού, συμπεράσματος : το (ιστορικό) ΠΑΣΟΚ είναι και φάνηκε παντού ! Και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση και στους…άλλους και …αλλού !
 
Στη συγκυβέρνηση μέσα από την «Ελιά», στη ΔΗΜΑΡ και στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από εκατοντάδες στελέχη, κεντρικά και περιφερειακά, στο «Ποτάμι», μέσα από τους μασκαρεμένους σε «άβγαλτους» και «ανεξάρτητους», ακόμα και στους «ψεκασμένους», μέσα από τους «Σγουρήδηδες». Τέλος, απ΄ ό,τι φάνηκε ΠΑΣΟΚτζήδες ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία αυτοί που γέμισαν, στις 25 του Μάη, τις παραλίες και τις ταβέρνες !
 
Ήταν, επίσης, το (ιστορικό) ΠΑΣΟΚ, παρών, σ΄ όλους, σχεδόν, τους Δήμους και σ΄ όλες τις Περιφέρειες, με δοκιμασμένα, αλλά και νεότερα στελέχη του, που πέτυχαν νίκες ή πολύ καλές επιδόσεις !
 
Αποδείχθηκε, λοιπόν, πως το ΠΑΣΟΚ (εξακολουθεί) να είναι ΠΑΝΤΟΥ ! Δεν είναι, όμως …ΕΔΩ !...
 
Το θέμα είναι, να ξανάρθει ΕΔΩ, (στο προσκήνιο), μαζεύοντας τις διασκορπισμένες σ΄ όλα τα πολιτικά σχήματα, δυνάμεις του, και, το κύριο ζητούμενο, που ανακύπτει, είναι το πως (με ποια αναμορφωμένη ιδεολογικοπολιτική πρόταση) και από ποιους θα ξεκινήσει και θα διεκπεραιωθεί η όλη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: