Τρίτη 27 Μαΐου 2014

"ΕΔΩ ΚΑΙ ...ΑΣ΄ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ" !...


Η συγκυβέρνηση έχασε και ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ κέρδισε ! Το κουφό συμπέρασμα των Ευρωεκλογών, ένα αποτέλεσμα της συμπεριφοράς ενός "ψεκασμένου" εκλογικού σώματος. Δεν ξέρει ούτε τι δεν θέλει, αλλά ούτε και τι θέλει !...
 
Το Σαμαρέϊκο, με τους συνεταίρους του, οργίασε κυβερνώντας επί δύο χρόνια και πλήρωσε με μείωση των ποσοστών του. Το Τσιπρέϊκο, με τις συνιστώσες του, ξεσάλωσε, αυτά τα δυο χρόνια, αντιπολιτευόμενο ασύστολα και ...ανταμείφθηκε με μείωση της εκλογικής του δύναμης, κύρια στις φτωχότερες περιφέρειες, (β΄ Αθήνας, β΄ Πειραιά κλπ).
 
Το αλαλούμ θα συνεχιστεί, με τους λιγούρηδες της "πρώτης φοράς" να προσπαθούν, ό,τι δεν έφερε η κάλπη (εθνικές εκλογές "εδώ και τώρα"), να το πετύχουν με πολιτικές κινήσεις και τρυκ. Είναι βέβαιο πως θα τα κάνουν "σκατά", μιας και δεν είναι ικανοί, για καμιά πολιτική πρωτοβουλία της προκοπής.
 
Το "στις 26 φεύγουν...", γίνεται, πλέον, "να φύγουν στην εκλογή του Προέδρου", κάτι που φαντάζει ηλιθιοδέστερος στόχος από τον προηγούμενο, καθώς εδώ, πλέον, δεν μεσολαβεί, καν, το εκλογικό σώμα και οι "ωθούμενοι στην έξοδο" έχουν όλες τις προϋποθέσεις και τα ατού, για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ν΄ αφήσουν τον Τσίπρα να μαζεύει ...βρούβες, για να ταΐσει τους λιγούρηδές του, που κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένοι θα εμφανιστούν μπροστά σε τέτοιο "μενού" !
 
Η διέξοδος ; Όποιος θέλει να την αναζητήσει, πραγματικά, χωρίς πονηριές και ανίερες σκοπιμότητες, ας ακούσει τις παρακάτω δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: