Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ !...

 
Οι αντιπαραθέσεις της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από ανούσιες, έχουν καταντήσει και προκλητικές, για το μέσο πολίτη. Άσε, που, πολλές φορές, στο σκηνικό έχουμε την εφαρμογή της συνταγής «για να κρυφτεί ο κλέφτης, φωνάζει «κλέφτης πιάστε τον», δείχνοντας άλλον» !
 
Στην τελευταία περίπτωση κι ενώ στη διαδικασία της συγκρότησης του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές, οι ερασιτέχνες της Κουμουνδούρου τάκαναν μπάχαλο, και αποδείχτηκε, πως την έχουν πατήσει, και, με την υποψηφιότητα του συνταγματολόγου-υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής Νικολόπουλου, βγήκαν και με στεντόρειες κραυγές κατηγορούν τη Ν.Δ. για «στροφή προς την ακροδεξιά», επειδή ο Σπηλιωτόπουλος έβαλε υποψήφιο στην Αθήνα το Θ. Πλέυρη..
 
Λες κι αυτό είναι το πρόβλημα, δηλαδή, η σχέση του Σαμαρέϊκου με την ακροδεξιά και τα διάφορα φυντάνια του, (κάτι που είναι καρατσεκαρισμένο, διαχρονικό και πάγιο…) κι όχι η επικίνδυνη λειτουργία και συμπεριφορά του κόμματος (?), που θέλει να φέρει για …πρώτη φορά την Αριστερά στην εξουσία !
 
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να ξεκαθαρίσουμε, πως τα δύο φαινόμενα δεν εξισώνονται. Άλλα τα γεγονότα με τη Ν.Δ., όπου έχουμε το συνειδητό κι επιλεγμένο εναγκαλισμό των διάφορων ρεμπεσκέδων της ακροδεξιάς, που, εκτός από τα «υπόγεια του Μαξίμου» φιγουράρουν, πλέον και στα ψηφοδέλτια κι άλλα αυτά με το ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο ερασιτεχνισμός, και η ανικανότητα, ανάκατη με τη βλακεία, αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το πόσο επικίνδυνοι είναι οι επίδοξοι «σωτήρες» μας !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: