Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ !...


Με τον «νεκροθάφτη» (σε ύφος, στυλ και εμφάνιση) Λυμπερόπουλο να μιλάει για πυρπολύσεις και αβύσσους και τον χατζηαβάτη της πολιτικής, Μανώλη, να παρίσταται και να μιλάει στη χθεσινή συγκέντρωση των ταξιτζήδων στη Μάρνη, συνεχίστηκε η επιχείρηση δολιοφθοράς κατά του ελληνικού Τουρισμού, της μπλέ συντεχνίας.

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Ν.Δ. ο Θύμιος με το μαύρο γυαλί,(χωρίς το ακορντεόν…), φρόντισε να μην αφήσει καμιά αμφιβολία, σε κανέναν, για το στόχο του αγώνα : «θα συνεχίσουμε μέχρι να πέσει η κυβέρνηση !...».

Τώρα για το τι ήθελε στη συγκέντρωση των ταξιτζήδων και γιατί μίλησε σ΄ αυτήν, ο γραμματέας συνδικαλιστικού του σαμαρέϊκου, ο …αντάρτης του γλυκού νερού, Γ. Μανώλης, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να το καταλάβουμε : πήγε να τους διαβεβαιώσει, πως η Ν.Δ. …ΔΕΝ υποκινεί τις απεργίες και τις αλήτικες, ανά την Ελλάδα ενέργειές τους… Γι αυτό και τον αποθέωσαν !...


4 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Ο Σαμαράς* φρόντισε να βρει και να τοποθετήσει κάθε καρυδιάς καθίκι σε κάποια θέση, όποια να’ναι, αρκεί να πουλάνε παραγοντιλίκι, το μεγάλο απωθημένο των δεξιόμουτρων.

Έτσι κι ο εν λόγω κουραδόμαγκας Λυμπερόπουλος «ανέλαβε» αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων της ΝΔ.
Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό θα σε γελάσω. Ούτε και μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς παράγουν οι ταρίφες, εκτός από αγένεια και μαύρο χρήμα.

Ο Λυμπερόπουλος λοιπόν ανέλαβε να ρίξει την κυβέρνηση.
Και στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά θα αναλάβει υφυπουργός ταρίφας, συγνώμη απασχόλησης, με υπουργό τον Μανώλη. Φαντάσου το μόνο σαν εικόνα και αρκεί να κλαις από τα γέλια για κανα μήνα.

* σε παραπέμπω στο λινκ του ασημωνη για να δεις τι σημαίνει σαμαράς
http://asimonis.wordpress.com/2011/07/19/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9-4/

Την καλημέρα μου.

ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ είπε...

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ .ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ .ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΔΟ . ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ πλήρως με τα όποια αιτήματα των ταξιτζίδων, ωστόσο, επι της ουσίας της ανάρτησης, έχω να σας θυμισω την μετά λυγμών επίσκεψη του υμέτερου Γιώργου στο λιμάνι του Πειραιά όταν ήταν στην αντιπολίτευση!
Τον θυμάσαι Πέτρο Κ.;
"Αυτή είναι η Ελλάδα" που θάλεγε και ο Σημίτης!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ