Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗ !...


Η φάρα των δεξιόμουτρων ταξιτζήδων, των λιγδιάρηδων οινεί φοροφυγάδων και καλοπερασάκηδων, μπροστά στον κίνδυνο να ξεβολευτούν και να σταματήσουν το αλισβερίσι και το φαγοπότι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, «πήραν τα όπλα» !

Ως γνήσιοι …εθνικόφρονες, αντάξιοι της «μαύρης» κλειστής συντεχνίας τους, αλλά και των υπόλοιπων δεξιών μαυραγοριτών του πατριωτισμού, έδωσαν ένα ισχυρότατο πλήγμα στον τελευταίο τομέα της χειμαζόμενης οικονομίας μας, του Τουριστικού.

Η άθλια, όμως, συμπεριφορά τους, δεν ήρθε αυτόβουλα, ούτε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα : προέκυψε ως σύλληψη και σχεδιασμός των πολιτικών πατρώνων τους, του κόμματος – ντροπή για την Ελλάδα και ιδιαίτερα του Τρελλαντώνη και της ανερμάτιστης παρέας του !

Από τη Συγγρού δόθηκε η κατεύθυνση, αρχικά με τι δημόσιες συμπαραστάσεις και τα κανακέματα του αρχηγού και στη συνέχεια, με τα πλάνα των υποτακτικών του. Ποια κατεύθυνση ; Μα, η δολιοφθορά κατά του Τουρισμού !
Κάμποσες εκατοντάδες «κιτρινιάρηδες», κάνουν από το πρωί αφόρητη τη ζωή χιλιάδων, ξένων και ελλήνων ταξιδιωτών, στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, οδηγώντας τους στην αγανάκτηση, λόγω της απώλειας χρόνου και χρημάτων. Τα φασισταριά της Συγγρού υπονομεύουν, ακόμα, περισσότερο την ελληνική οικονομία, επιχειρούν να βάλουν την ταφόπλακα στον τάφο της, που άνοιξε ο Καραμανλάκας, ο Σαμαράς και οι άλλοι πατριδοκάπηλοι της Δεξιάς, οι εγκληματίσαντες κατά της χώρας στην επάρατη 5ετία 2004-2009.

Ο τρελλαντώνης στην επιδίωξή του να γίνει …πρωθυπουργός, δεν κωλώνει σε τίποτα, δεν χαμπαριάζει τίποτα, δεν υπολογίζε, ούτε κοινωνία, ούτε οικονομία, ούτε χώρα !...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκρηκτικό μίγμα, μια δράκα ρεμάλια κι ένας ανισόρροπος μωροφιλόδοξος !

ακυβέρνητος είπε...

Η κάστα των ταξιτζήδων αποτελεί για μένα τη χειρότερη φάρα επαγγελματιών. Αγράμματοι οι περισσότεροι (και δεν εννοώ την παιδαγωγική μόρφωση, αλλά την κοινωνική και πολιτισμική παιδεία και κουλτούρα), φερέφωνα και εκφραστές της πιο συντηρητικής μάζας, κουτσαβάκια και ψευτόμαγκες, αφού αν διαπληκτισθείς με έναν, μαζεύονται 200 και αρχίζουν τα κοσμητικά. Έτσι κάνουν οι άντρες.

Διαχρονικά αν το ψάξεις, ότι ζήτησαν ποτέ το κέρδισαν.
Όποτε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ έκλειναν νταηλίκι τους δρόμους (δεν είναι οι μόνοι, το να κλείνεις τους δρόμους στις μέρες μας θεωρείται εξυπνάδα – η εξυπνάδα του αλήτη) για να φωνάξουν ότι πεινάνε.
Όποτε κυβερνούσε η δεξιά δεν χρειάζονταν καν διαπραγματεύσεις. Τους έδιναν γη και ύδωρ, όχι μόνο για να μην έχουν φασαρίες, αλλά γιατί πρόκειται για σάρκα από τις σάρκες της δεξιάς.

Θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΓΑΠ που «τα έβαλε» με αυτή τη φάρα. Συγκριτικά με τους ταρίφες, οι φορτηγατζήδες και οι φαρμακοποιοί θα μοιάζουν με σχολική εκδρομή. Εύχομαι να μην κάνει πίσω. Εκτός κι αν εντωμεταξύ μας προκύψει πρωθυπουργός ο τρελαντώνης και τους χαριστεί για μια ακόμη φορά.

ΥΓ 1: Προχθές που είχαν Γενική Συνέλευση, ποιος λες ότι παρουσιάστηκε και τους μίλησε; Ο Πάκης. Ο Παυλόπουλος ντε ! Ο πλέον άχρηστος και άσχετος που πήρε ποτέ υπουργείο. Τους μίλησε λέει ως νομικός και όχι ως πολιτικός. Ναι, μάλιστα. Πρώτη φορά είναι που οι δεξιούρες ψαρεύουν στα βρωμόνερα;

ΥΓ 2: Σήμερα το μεσημέρι είδα καμιά 150αριά ταξί σε κομβόι, να πηγαίνει το ένα πίσω από το άλλο, ΧΩΡΙΣ πινακίδες ! Τις είχαν βγάλει και τις δύο ! Όλοι τους ! Αλήθεια, αυτό είναι νόμιμο; Αν κάποιος προκαλέσει ατύχημα, πως θα αναγνωριστεί το αυτοκίνητο; Από το χρώμα ή από την πινακίδα “ΤΑΧΙ” ;;;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Πέτρο Κ. με μια ένσταση: ότι οι φαρμακοποιοί είναι σχολική εκδρομή μπροστά στους ταξιτζήδες... Προσωπικά δεν είδα καμία απελευθέρωση του φαρμακευτικού επαγγέλματος, παρά τα παχιά λόγια του ολίγιστου κυρίου λοβέρδου. Χαρακτηριστική είναι η ολοσέλιδη διαφήμιση οργανισμού που προετοιμάζει υποψήφιους για σπουδές Φαρμακευτικής στην Τσεχία με το σλόγκαν: "για να μείνει η επιχείρηση (sic) στην οικογένεια"!

Ανώνυμος είπε...

Οι ταξιτζήδες της ΝΔ.
Οι φορτηγατζήδες της ΝΔ.
Οι γιατροί της ΝΔ.
Οι δικηγόροι της ΝΔ.
Οι φαρμακοποιοί της ΝΔ.
Οι ...ΟΙ.. Οι ...
ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αγαπητέ 20/7/11 10:02, είναι ψέμα οτι οι περισσότεροι απο τους φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες, ελαβαν τις άδειες τους ΔΩΡΕΑΝ απο την χούντα του 67;

Διονυσης Π είπε...

Πέτρο Κ,
προφανώς κ δεν ξέρεις τι σου γίνεται...δεν θα σχολιάσω τα περί αγράμματων,κουτσαβάκια,ψευτόμαγκες κτλ κτλ μπορώ να σου αναφέρω ένα σωρό παραδείγματα για γιατρούς που παίζουν με τις ζωές ασθενών,δικηγόρους,πολεοδόμους,"εφοριακους"κ ένα σωρό αλλα επαγγέλματα... όσον αφορά το "ότι ζήτησαν το πήραν" δεν χρειάζεται φαντάζομαι να σου πω εγώ για εργατοπατέρες που έχουν καταστρέψει την ΕΛΛΑΔΑ...Αυτά πέτρο k να μην ξεχάσω να σου πω ότι δεν είμαι δεξιός... είμαι ταξιτζής με 2 πτυχία....κ θέλω να πιστεύω ότι έχω και κάποια παιδεία...αν θες μου λες τι δουλειά κανεις...