Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ, ΕΜΕΤΙΚΟ, ΞΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ !...


Αποδίδουν την κατάρρευση και τη σύντομη αποκαθήλωσή τους, στο Γιώργο Παπανδρέου, την πολιτική που άσκησε, ως πρωθυπουργός, αλλά και τη στάση του και τις ενέργειες που συνεχίζει και μετά. ΄Εχουν δίκιο…
 
Η απελπισία, όμως, σε συνδυασμό με την μαφιόζικη εκδικητικότητα, τους έχουν οδηγήσει, τον τελευταίο καιρό σε αλλεπάλληλες γκάφες, με απόπειρες σπίλωσης των Παπανδρέου, που μόνο γελοιότητα απέπνευσαν.
 
Η χοντρομαλακία αυτού του Σαββατοκύριακου του γέρου - Σταύρου και του χοντρο – Θέμου, μπορεί να δίνει μια τζούρα ευχαρίστησης στα ημιθανή διαπλεκόμενα ραμολιμέντα – αφεντικά τους, αλλά θ΄ αποτελέσει, ξεσκεπαζόμενη, το κύκνειο εμετικό ξέρασμα των ξοφλημένων !

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες δεν έχουν πάτο.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Απ0 τετοιες φυλαδες ολα τα περιμενω.Η ξεφτυλα χωρις οριο.Για να τα βαζουν μαζισου οι φυλαδες παει να πει οτι τα εβαλες μαζι τους.Μπραβο ΓΑΠ.Εισαι ο μονος που δεν υπεκειψες σε αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι τη φορα οι αθλιοι ΚΟΜΙΖΟΥΝ στον Λαο Αθλιοτητες με αθλιοι ψευδη.

Ανώνυμος είπε...

H αληθεια ειναι οτι το εγραψα εκνευροσμενος και το δορθωνω το σχοιλιο μου.
Αυτη τη φορα οι αθλιοι ΚΟΜΙΖΟΥΝ στον Λαο Αθλιοτητες με αθλια ψευδη.

Ανώνυμος είπε...

αραγε θα εχουν το φιλοτιμο οταν αποδειχθει το ψεμμα τουσ να ζητησουν δημοσια συγγνωμη;καλα τουσ λενε ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και αυτη διεφθαρμενη.και εμεις αγοραζουμε εφημεριδες για αντικειμενικη πληροφοριση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σταύρο μας βλέπω ότι έχουν αυξηθεί οι αγορές σε πάνες εκ μέρους σου . Τι συμβαίνει ? καταλαβαίνεις ότι έρχεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ?

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.