Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΤΥΧΩΣ !...


4 σχόλια:

Χ.Κ. είπε...

ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΖΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΗΓΕΤΗ,ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ [Ο ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ] ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΣΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΒΡΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή ελευθέρας πάλης.Πράγματι δίνει τιτάνιο αγώνα και μας κάνει εθνικά υπερήφανους!!!Η μικρή Ελλάς με τους μεγάλους αθλητές. Συγκινούμεθα ειλικρινά.Είθε να τον ανταμίψει ο Ελληνικός λαός.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλέον θρασύδειλος πολιτικός της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδος αποδείχθηκε ο Σαμαράς.Αλήθεια όταν τον προσκαλούσε ο ΓΑΠ να πάνε μαζί να σηκώσουν το βάρος της διαπραγμάτευσης του πρώτου μνημονίου ,που ήταν? Αλλά βέβαια κάνει τον διαπραγματευτή κριβόμενος. Τι άλλο θα δούμε προσεχώς?