Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ …ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !...


Παραμύθιασε τους λαγιασμένους δεξιομούρηδες με κορώνες, φανφάρες και κορδώματα, περί των ικανοτήτων του, να τους οδηγήσει και πάλι στην εξουσία.

Τους φλόμωσε σε αντιμνημονιακούς κουτσαβακισμούς, οδηγώντας την ενυπάρχουσα στο DNA τους και, για κάμποσο χρονικό διάστημα, ευρισκόμενη σε ύπνωση, εθνικοφροσύνη τους, σ΄ ένα χαχόλικο come back. Και μετά, στο απόγειο των ονειρώξεών τους, τους άφησε σύξυλους, αποκαλύπτοντάς τους τον κρυφό, αλλά πραγματικό εαυτό του : τον Αντωνάκη της κωλοτούμπας και της σφαλιάρας !...

Τώρα, αφού με τις συναινέσεις του συνετέλεσε στο αποτελείωμα των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, με το πραγματικό Μνημόνιο, το Νο 2, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο απ΄ ό,τι έκανε το 2010, όταν διέγραψε όσους είπαν ΝΑΙ στο Μνημόνιο, έδιωξε μια ακόμα φουρνιά στελεχών και βουλευτών, επειδή είπαν …ΟΧΙ, στο Μνημόνιο !

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, έκανε την κίνηση …ματ : τους αντικατέστησε, παίρνοντας στη θέση τους τον Βορίδη και τον Μπουμπούκο ! Τα δυο μπουμπούκια της ακροδεξιάς, ειδικευμένων στα λοστάρια, τις βαριοπούλες, το …πολυτονικό και την πώληση σαχλαμάρικων βιβλίων !

Η σαμαρική Ν.Δ. μετά από σειρά διαρροών και διαγραφών, έκανε, επιτέλους, το μπαμ στις μεταγραφές, φέρνοντας στις τάξεις της, δυο μεγάλους παίκτες για τη δεξιά πλευρά, η οποία ενισχύεται κατά πολύ.
Τώρα, ποιους θα βρει, για να παίξουν στο …κέντρο, αυτό μόνο ο Αντωνάκης το ξέρει και το προσπαθεί, εναγωνίως μεν, αλλά, μάλλον, εις μάτην πια !...

Υ.Γ. Πάντως γερό δόντι στο Κόμμα του Λεπέν στη Γαλλία, απέκτησε !...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τα πολιτικά σχέδια του μεγάλου Σαμαρά, σήμερα έχουμε εθνικές εκλογές !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη βιαζεσαι λογοπλοκε να βαλεις τελος στη μεταγραφολογια του Αντωνακη. Ερχονται κι αλλα φυντανια της ακροδεξιας Πλευρης Αιβαλιωτης κλπ

yannidakis είπε...

κάνω "like" στο πρώτο σχόλιο (09:39) και συμπληρώνω το κείμενο λέγοντας πως ο Σαμαράς έτσι ή αλλιώς, καταφέρνει ως σήμερα να θεωρείται πρώτο κόμμα σε παράσταση νίκης και μάλιστα με διαφορά. Φυσικά είναι δεδομένο πως δεν θα ζήσει το απόλυτο όνειρο (του) που ήταν η αυτοδυναμία και η πρωθυπουργική καρέκλα, αλλά θα έχει στο βιογραφικό του μια (κουτσουρεμένη) νίκη. Οι μεταγραφές είναι εντυπωσιασμού, αφού οι πολιτικές ταυτίσεις έχουν εκλείψει εδώ και καιρό :[

Ανώνυμος είπε...

Κανετε ολοι σας λαθος,μεγα λαθος.
Η δουλεια ειναι στημενη και με την υπογραφη του κωλοτουμπα Καρατζαφερη που δεν ειναι τιποτα αλλο απο την συγχωνευση των δυο ακροδεξιων κομματων με αυτο τον τροπο. Ενας ενας θα πηγαινει πτοτον πανω οροφο της πολυκατοικιας και στο τελος θα την κανει και ο μεγαλος αρχηγος Καρατζαφερης. Οι ανθρωποι ειναι τοσο προβλεψιμοι που απορω πως δεν το ειδατε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο επόμενος είναι ο Καρατζαφέρης-κωλοτούμπας και ...σύντομα όταν διαβάσει τα σημερινά γκάλοπ

Ανώνυμος είπε...

11.21# Συμφωνω να βοηθησουμε ολοι το Πασοκ αλλα πως να το κανει ο Λαος οταν αυτοι απο μεσα οχι μονο καθαιρεσαν τον προθυπουργο τους με τον τροπο που τον καθαιρεσαν και οι ιδιοι ανθρωποι ψηφισαν χειροτερα πραγματα απ'οτι οπως ελεγαν τους αναγκασαν τοτε μη αντεχοντας να κοβουν μισθους και συνταξεις. Με τι κουραγιο να βοηθησεις οταν αυτοι οι ανθρωποι κατηγορουν ο ενας τον αλλο και ολοι μαζι να πετροβολουν τον ΓΑΠ μη βγαζοντας αχνα οσο κυβερνουσαν και τωρα ειδανε το φως το αληθινο μολις καθισαν στο ιδιο τραπεζι του Υπουργικου με τους βοριδιδες και τους λοιπους δεξιους. Εαν ο νεος αρχηγος δεν απομακρυνει ολους αυτους που μας πονεσαν με τις συμπεριφορες τους ψηφο δεν θα δουνε απο εμας.

ακυβέρνητος είπε...

Για ...ΜΠΑΜ το άκουσες Λογοπλόκε;
Γιατί εγώ το άκουσα για ...ΠΡΙΤΣ!

Το καλύτερο το διάβασα σε blog που πάει τον Σαμαρά γλύφοντας.
Πάρε βαθιά ανάσα : "επιτέλους, ενώθηκε η Κεντροδεξιά με τη Δεξιά..."
Ότι δηλαδή ο Σαμαράς εκπροσωπεί το ...Κέντρο, ενώ άκρα δεξιά δεν διαθέτει το μαγαζί.

Πάει η πολυκατοικία...

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό ο Καρατζαφέρερ φώναζε ότι είναι στην ίδια πολυκατοικία, έψαχνε την ένωση των κομμάτων και να παίζει φαβορί αντιπρόεδρος!Ελα σου όμως που δεν το σκέφτηκε έτσι ο Σαμαράς γιατι έχει ήδη κατηλημένες τις θέσεις, άρα άρχησε από κει που τον βόλευε υπόψη του Δρακουμέλ να βολέψουμε και την Ντορίτα! Μόλις αρχίσει και του φωνάξει δυο φωνήεντα της ΠΟΛΑΝ ο Καρατζαφύρερ θα τον μπάσει κι αυτόν μέσα! Να συνοψίσουμε, στις συμφωνίες κορυφής που πας Καρατζαφύρερρρρρ, ζαλίστηκες κι εσύ από τις κολωτούμπες και προσγειώθηκες με το κεφάλι,.Αλλά μ' αρέσει να λέμε και κανα εσωκομματικό, ο Μπένι θα προσγειωθεί με την κοιλιά!Ο Λοβέρδος με τον κώλο.Ο Χρισοχοϊδης στις Σεϋχέλλες για τρέλες με την Μανδαμ Σουσού,εμμ τι άλλο ποιόν ξεχάσαμε;
maria

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσουμε το ΠΑΣΟΚ σαν ΙΔΕΑ.
Οσο για τους πετροβολητές τους δικούς του,μπορουμε να τους πετροβολήσουμε
εμείς ,με την ψήφο μας.

yannidakis είπε...

"βράβευση τσι μέρας" για την Κυριακή σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.

Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[