Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

LO.VE !...(LOverdos - VEnizelos...).


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλαμα που θα ριξετε εσεις, τα ορφανα του αφαντου ταξιδευτη του πλανητη.
Σας την εφεραν, θα μείνετε στην απεξω, εκτος και αν διαλεξετε την ...λαμπρη πορεια της κυριας Θεοδωρας.
Ξερετε ακομα οτι οι γνησιοι ρεβανσιστες υπαρχουν αναμεσα σας.
Οτι κανατε στους βενιζελικους, θα το παθετε.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μη μου πεις πως αυτοί νομίζου πως έχουν κοινωνική αποδοχή;

Ανώνυμος είπε...

10.04
Το που βρίσκονται οι ρεβανσιστές φαίνεται απ το σχόλιό σου! Αυτά που εκανε ο Μπένυ στους εργαζόμενους από τότε που πήγε στο οικονομικών,θα δεις πως θα ξεπληρωθούν!

indick είπε...

Ο ιδεολογικός τεκμηριωτής του μνημονίου αγκαλιά με τον αδίστακτο εφαρμοστή των μέτρων σφαγιασμού του λαού!Το δίδυμο που σκοτώνει!!!

χ.κ. είπε...

Το φιλι του ιουδα,θα το δουν στις καλπες αυτοι που καταφεραν να παραιτηθει εκλεγμενος πρωθυπουργος.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

PAIDIA, KALMA....MILAME GIA TO PASOK!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ 2ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
1) ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΓΑΠ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 9% ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
2) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛ-ΙΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Ο 10.04 ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ 2007 ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτους τους Μαυρογιαλουρους και ολους τους αλλους θα παει η χωρα μπροςτα.Το λευκο και το ακυρο που θα πεσει στις εθνικες εκλογες θα ειναι 2 φορες περισοτερο απο οτι θα παρουν ολοι οι παραπανω με το σημερινο πασοκ.Ο χρονος θα δειξει.1944

Ανώνυμος είπε...

YΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο άξιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!! Ευφυέστατος, πανέξυπνος και πολυαδικημένος.. Ας όψεται το βαθύ ΠΑΣΟΚ που τον πολέμησε λυσσαλέα για να επανεκλεγεί ο ανίκανος πρίγκηπας με μοναδικό προσόν το επώνυμό του, για το οποίο απεδείχθηκε πολύ λίγος και μοιραίος.

Ανώνυμος είπε...

21.07# Ο Βενιζελος ειναι στελεχος καταξιωμενο και κεφαλαιο για το Πασοκ αρα δεν χρειαζομαστε την δικη σου προτροπη. Ο ΓΑΠ εξελεγει απο τον κοσμο του Πασοκ και ειναιντροπη σου να αμφισβητεις την κριση του και να δινεις δικη σου ερμηνια για τον λογο που τον ψηφισα π.χ εγω και οι αλλοι. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι αποδειχθηκε ανικανος και μοιραιος αλλα για ποιους λεβεντη μου?? Θα σου πω εγω λοιπον. Για τα πασης φυσεως λαμογια, για τους καναλλαρχες για τους μιζοαποδεκτες κλπ κλπ να μην τα λεμε τωρα και κυριως για το πολιτικο συστημα που απαξ και δια παντος τους κοπικε η πρακτικη Μαυρογιαλουρου, τετελεσται. Τελος συμφωνησα μαζι σου για τον χαρακτηρισμο ανικανος και μοιραιος γιατι αν δεν ητανε και ακολουθουσε την εξυπνη και ικανη διακυβερνηση των προκατοχων του (διορισμοι-μπουκωμα τραπεζιτων-ΜΜΕ κλπ κλπ), θα κυβερνουσε ακομη και στις δημοσκοπησεις θα ητανε ο καταλληλοτερος των καταλληλοτερων.
Αυτα...