Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ …ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ !...


Η κακουργηματική ποινική δίωξη που ασκήθηκε για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στον φλογερό αρθρογράφο, ένθερμο υποστηρικτή της ευνομίας και λυσσαλέο κατήγορο και πολέμιο των εγκληματιών, (π.χ. σαν τον …Παπακωνσταντίνου), τι γίνεται ?
 
Η άσκηση της δίωξης έγινε μετά από πέντε, ολόκληρα, χρόνια και τέσσερις μήνες. Για τη δίκη, πόσος χρόνος θα χρειαστεί ?
 
Τι λέτε, κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα?...

5 σχόλια:

χ.κ. είπε...

Σιγα μην δικαστει τοσα χρονια απο αναβολη σε αναβολη το παει μεχρι να ξεχαστει και ναπεσει στα μαλακα το μενος του για τον παπακωνσταντινου ειναι για αυτο το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.21, Εαν ητανε μονον αυτος το προβλημα θα ητανε ασημαντο. Δυστηχως ολα τα διεφθαρμενα ΜΜΕ και αρκετα μλογκς εινα εναρμωνισμενα σε αυτη την τακτικη διαλυσης το Πασοκ και ο ΒΒ παιζει το παιχνιδι τους στην προσπαθεια του να δειξει οτι αυτος ειναι το Πασοκ και ολοι οι προηγουμενοι μια κακη αναμνηση, ενας εφιαλτης. Ποιος θα το περιμενε να στησουν προανακριτικες επιτροπες με προαποφασισμενο αποτελεσμα στηριζοντας συμπορευομενοι με την δεξια. Ας συγχωνευτουν με την ΝΔ να τελειωνουμε. Θλιβερα πραγματα που ναι μεν ανεμενα στην πολιτικη να συμβαινουν διαφορα αλλα δεν περιμενα ποτε οτι το σημερινο μικρο Πασοκ θα με αναγκαζε να μην αισθανομαι πλεον Πασοκ μετα απο 39 χρονια. Κριμα και αισχος. Καντε μια ανδρομη και θυμηθειτε τι ελεχθη κατα του Παπανδρεου και πιες ητανε οι πραξεις τους στο διαστημα αυτο και θα καταλαβετε εαν καποιος απο εσας περιμενε ποτε τοσο μαζικα να κανουν τετοια πραγματα Πασοκοι, ανθρωποι που πιστευες και στηριζες τοσα χρονια.

χ.κ. είπε...

Tο ιδιο αισθανομαι και εγω φιλε 12.55'λυπαμαι που καταντησε αυτο το δημοκρατικο κομμα σε αυτο το χαλι και ο Γαπ απελπιστικα μονος και αηδιασμενος προφανως απο τους συντροφους του και απο την γενικη απαξιωση αυτου του σπουδαιου πολιτικου και ανθρωπου κριμα να ειναι στην ελιτ του κοσμου και στην Ελλαδα να διασυρεται και να λοιδορειται.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Χ.κ.Συμφωνω σπολυτα μαζι σου.Ετυχε να γνωρισω απο κοντα τον ΓΑΠ ειναι κατι το διαφορετικο.Δεν βρησκεις ευκολα τετοιον πολιτικο πολιτικο εντιμο και ειληκρινη πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι και θα είμαι μέχρι να διαλυθεί επισήμως,ή εάν φύγει ο ΓΑΠ,εώς τότε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρα!!!
ΓΑΠ,μόνο,εσύ,μπορείς!
maria