Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ. Α. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !


Για τα κακοποιά στοιχεία του ναζιστικού μορφώματος, που κλήθηκαν, μετά την κρίση, από τα «αφεντικά» τους, ν΄ αναλάβουν, εκτός από τη δουλειά των «μπράβων» και πολιτική δράση, δεν έχω να πω πολλά. Αναμενόμενο το αντίτιμο. Όπως θάλεγε κι ο φίλος μου ο αναρχοκομμούνας, «το σύστημα δεν τους άντεξε, επειδή κάποια στιγμή, θεωρήθηκε, πως θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά, παρά καλό !». 

Όλα κι όλα : οι καθεαυτού «συστηματικοί» πολιτικοί, πέρασαν ένα δύσκολο τρίχρονο, με φτυσίματα και προπηλακισμούς, τώρα όμως συνέρχονται και μπορούν να επιτελέσουν, καλύτερα και αποτελεσματικότερα, το έργο τους, δηλαδή, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους. 
Οι «μπράβοι» που κλήθηκαν να κάνουν τον πολιτικό, θα ξαναγυρίσουν στην κύρια απασχόλησή τους, ενώ μερικοί απ΄ αυτούς, ίσως, κάτσουν και για λίγο στη ψειρού, για …φροντιστήριο ! 

Αυτά., όμως, είναι τα εμφανή και τα απασχολούντα, κατ΄ αποκλειστικότητα τα ΜΜΕ των αφεντικών. Τα άλλα, που επιχειρείται να κρυφτούν πίσω τους, ούτε αναφέρονται, ούτε καταγγέλλονται, ούτε αναμεταδίδονται. 

Οι πολύωρες παρουσιάσεις του Μιχαλολιάκου και των Κασιδιάρηδων, είναι μια καλή διαδικασία – πρόφαση, για να κουκουλωθεί η σκληρή και ταυτόχρονα αισχρή παραβίαση της πολυδιαφημιζόμενης «κόκκινης γραμμής» του Βενιζέλου και του Σαμαρά, περί μη λήψης άλλων μέτρων λιτότητας, περί μη άλλης μείωσης των μισθών και των συντάξεων και περί μη αύξησης, παραπέρα, της φορολογίας των νοικοκυριών.

Όποιος διαβάσει το νέο Νόμο για τη φορολόγηση των ακινήτων, θα αντιληφθεί πολλά και θα φρίξει. Όπως έγραψε ένας σχολιογράφος σε ενημερωτικό site, κάτω από το άρθρο που παρουσίαζε το νομοσχέδιο, «σατανικότερο μυαλό απ΄ αυτό που συνέλαβε την ιδέα αυτής της φορολογίας, δε θα γεννήσει η φύση…» ! 

Ο χοντροβενιζέλος επειδή εφηύρε το χαράτσι, έμεινε στην ιστορία, ως ο «διαρρήκτης» της ακίνητης περιουσίας. Τώρα, μπροστά στη νέα φορολόγηση το χαράτσι μοιάζει «κλοπή» και ο νέος φόρος επί οικιών, οικοπέδων, χωραφιών, αγροτεμαχίων, ακόμα και των ακάλυπτων χώρων των σπιτιών μας, έχει τα χαρακτηριστικά της «ληστείας» ! 

Οι αναλυτές βρίσκουν το τελικό σχέδιο που κατατέθηκε, πιο σκληρό και πιο φορομπηχτικό από το αρχικό, που είχε κυκλοφορήσει και το οποίο ο Βενιζέλαρος και το ΠΑΣΟΚ του, είχαν διακηρύξει πως ανέλαβαν να το μετριάσουν. Να, το αποτέλεσμα, έγινε σκληρότερο ! 

Η κατάθεση του παραπάνω Νόμου παραβιάζει βάναυσα και ασύστολα τις διακηρύξεις των κυβερνητικών, για «όχι άλλα μέτρα», όπως , επίσης παραβιάζει και τους αφορισμούς των βουλευτών, για «μη ψήφιση άλλων περιοριστικών μέτρων». 

Οι Σαμαροβενιζέλοι έγραψαν στα τέτοια τους τις υποσχέσεις τους και φέρνουν το σφαγιαστικό Νόμο, για ψήφιση. Οι βουλευτές τι θα κάνουν ; Θα τιμήσουν, επιτέλους, το λόγο και τις δεσμεύσεις τους ή θα βαδίσουν και πάλι, την «πεπατημένη της κότας», κρυπτόμενοι πίσω από τη φιέστα της δίωξης των ναζιστών ?...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Μονο τετοια σχολια επιτρεπεις
μπραβο.
ΑΜ.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

????