Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο ΤΑΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !...


Αυτός, ο Χατζηαβάτης των καναλιών της διαπλοκής, που κατά καιρούς αλλάζει αφεντικά και, κάθε φορά, προσαρμόζει τη μέση του στο σκύψιμο που απαιτεί ο καθένας καναλάρχης, τελευταία παίζει το γιουσουφάκι του Αλαφούζου.

Η σημερινή ντιρεκτίβα προέβλεπε επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, (φυσικά ως απάντηση της διαπλοκής στην πρόσφατη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, για το χάρισμα των αδειών των καναλιών…), κι ο γλοιώδης Χατζηαβάτης, (ο Τατιάνος Ευαγγελάτος…), υλοποίησε τις εντολές, επιχειρώντας να ειρωνευτεί τη συνέντευξη του ΓΑΠ στο Bloomberg, για την κρίση στις ΗΠΑ και τον κίνδυνο χρεοκοπίας που πιθανολογείται.

Τα τσογλάνια της βρώμικης οθόνης, πάντα πιστεύουν, πως κατά το διάστημα που στηρίζουν και στηρίζονται από τη διαπλοκή, είναι «κάποιοι» κι ό,τι ο κόσμος τους δίνει σημασία, τους αποδέχεται και τους ακούει. Δεν έχουν, βέβαια, το τσαγανό, να παραγγείλουν μια δημοσκόπηση, ειδικά για την απήχησή τους στο λαό και την εκτίμηση που αυτός τρέφει για τη φάρα τους. (Όχι, το γνωστό «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» δεν ισχύει στην περίπτωσή τους, επειδή αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι. Αγράμματοι τσάτσοι των καναλαρχών είναι, ανδρείκελα, κατά κόρον, ενώ κάποιοι και γελοία γυναικοϋποχείρια…).

Επίθεση της διαπλοκής, λοιπόν, στο Γιώργο Παπανδρέου, με εντεταλμένο κουτσαβάκη τον γλοιώδη Τατιάνο, από το κανάλι, που είναι, μεν, το πιο νέο από τάλλα, αλλά το πιο αμαρτωλό, μιας και δημιουργήθηκε με το γνωστό ξεπούλημα, το 2006, του Seven X, από το Ρουσόπουλο και τον Μηλιάκο της Αγροτικής.

Εκπροσωπώντας ένα ολιγοπωλιακό κλαμπ «καναλαρχών», που γιγαντώθηκαν μέσα από τη διαπλοκή με το κράτος, καταλαμβάνοντας τηλεοπτικές συχνότητες χωρίς καμία αδειοδότηση, ο Αλαφούζος επιδιώκει με κάθε τρόπο να διατηρήσει περιορισμένο το δικαίωμα πανελλαδικής εκπομπής τηλεοπτικού σήματος στον μικρό αριθμό σημερινών «αδειούχων».

Για να θυμηθούμε και να συνυπολογίσουμε : Την άνοιξη του 2006, οι τηλεθεατές έβλεπαν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ να εκπέμπει από τον πανελλαδικής εμβέλειας SEVEN X του διωκόμενου από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου Γ. Μπατατούδη. Ο Αλαφούζος είχε κάνει το... θαύμα του καταλαμβάνοντας μια συχνότητα ενεχυριασμένη στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕ).

Ήταν η αρχή για την αποκάλυψη μιας επιχειρηματικής συμφωνίας που, σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά εκδοτικά σκάνδαλα της διακυβέρνησης Καραμανλή, με πρωταγωνιστή έναν φίλο του συγκροτήματος. Τον πανίσχυρο, τότε, Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Είναι ολοφάνερο, πια, γιατί οι επιθέσεις αυτού του είδους, αήθεις και γλοιώδεις σε όλα τους, όχι, μόνο, δεν θίγουν το Γιώργο Παπανδρέου, αλλά, αντίθετα, τον δυναμώνουν !...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρια δεν χανει οεισαγγελατος να καρφωσει τον Γαπ μαζυ με την στραβωχυμενη που το παιζει και διανοουμενη και ντιβα ,να πουν και να γελοιοποιησουν τον Γαπ που να ξερει ο βλαξ οτι η δημοκρατια στηριζεται στην ετυμηγορια του λαου που ειναι το δημοψηφισμα και οι εκλογες,για τα φασιστοειδη και ανδρικελα της διαπλοκης ειναι δυστυχως ψιλα γραμματα.GAP KEEP WALKING.X.K.

Ανώνυμος είπε...

Επισης ο Βλαξ δεν σκεφτηκε το νοημα αυτων που ειπε ο ΓΑΠ. Δηλαδη ο ανοητος εαν 5-10 δεξιοι των ΗΠΑ αποφασιζαν να χρεωκοπισουν την Αμερικη και μαζι ολο τον κοσμο δεν επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος να μπορει ο κοσμος να αποφασιζει εαν πρεπει να τον χρεωκοπισουν μια χουφτα γερακιων??? Εμεις εδω εχουμε τις εκλογες οποτε γουσταρουμε να την κοπανισουμε ή να βαλουμε τον κοσμο να αποφασισει εστω και εικονικα για κατι σημαντικο, στην Αμερικη ομως τι θα εκαναν?? Θα πηγαιναν σε εκλογες ή θα χρεωκοπουσαν σε 12 ωρες??? Ξεφτυλες

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι, Διαβασα και ακουσα ολη την συνεντευξη του ΓΑΠ.Κατοπιν τουτου θελω καποιος εστω λιγο λογικος ανθρωπος με την ελαχιστη εστω ευγενεια να μου υποδειξει με ποιον τροπο να απαντησω στο ΜΕΓΑΛΟ Καναλι και τους Πρτεντερη-Ολγα οπως παρουσιασαν το θεμα και οπως το σχολιασαν δειχνοντας μονο μια φραση σκοπιμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά να σας κάνει ρε!!!
Επί παντοδυναμίας σας τον είχατε ναύτη στον ΠΑΛΑΣΚΑ , αλλά να κάνει και εκπομπές και να κοιμάται στο σπίτι του.
Δεν είναι ο μόνος.

psk είπε...

Οι ιδιοκτήτες των λαθραίων καναλιών, με τις στρατιές των ¨υποτακτικών¨ δημοσιογράφων, εργολαβικά χτυπούνε τον ΓΑΠ και κατά επέκταση το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι οι μόνοι που απαίτησαν να πληρώσουν για τις συχνότητες, γιατί δεν συνηγόρησαν στο να πάρουν θαλασσοδάνεια με κρατική κάλυψη, γιατί τους ζήτησαν διαφάνεια, διαύγεια, γιατί ο ΓΑΠ θα τους υποχρέωνε να συμβάλουν (αναλογικά) και αυτοί, στην αντιμετώπιση της κρίσης. Ο λαός είναι ο μόνος, που μπορεί να ¨βάλει¨ τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, στη θέση τους. Δίνοντας δύναμη στον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Psk σωστος.