Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΝΙ !...

Πολλοί φασίστες στην πίστα ! Τώρα που η Δημοκρατία μας, περνάει δύσκολες ώρες, βρίσκουν την ευκαιρία να σκυλεύσουν την χώρα. Αυτό έκαναν πάντα !...
Μερικοί από αυτούς δεν έχουν ούτε το θάρρος της γνώμης τους αλλά ούτε την ικανότητα να αρθρώσουν λόγο και επιδεικνύουν κείμενα βρωμερά και δύσοσμα, άλλων. Έχουν δε, υποστεί τέτοια μετάλλαξη, που ούτε τη μπόχα που περιφέρουν δεν αντιλαμβάνονται.

Κάτι «Ελληναράδες» , οι μόνιμοι δήμιοι, καταδότες, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, διακηρύσσουν οι θρασύτατοι, μέσω διαφόρων sites, ως όραμα αυτής της χώρας τη θεωρία της «γυάλας», να γίνει η Ελλάδα, δηλαδή, αυτό που ήταν πριν χρόνια η Αλβανία.
Είναι αυτοί, που πιστεύουν ότι ο μοναδικός όρος επιβίωσης αυτού του έθνους είναι η απομόνωση. Γιατί αυτοί οι ψευτοπαλληκαράδες και κωλοδιανοούμενοι φοβούνται να αναμετρηθούν πνευματικά, οικονομικά, πολιτισμικά, με την παγκόσμια πραγματικότητα δίνοντας στην χώρα ένα περιθωριακό και ασήμαντο ρόλο. Διαγράφοντας επί της ουσίας αυτό που δεν τόλμησε κανένας πολίτης αυτού του κόσμου να κάνει, να αμφισβητήσει την εκρηκτική δύναμη οικουμενικότητας του Ελληνισμού που έχει καταγραφεί ιστορικά και θα επιβεβαιωθεί κα στο μέλλον.

Αρκεί εμείς όλοι οι «μη διανοούμενοι» οι «μη Ελληναράδες» να αντιμετωπίσουμε γρήγορα και ιδεολογικά αυτή την διαχρονική εθνική πληγή και αμέσως να αφιερώσουμε τους εαυτούς στην κοινή προσπάθεια για το έθνος πρωτοπόρο του πολιτισμού της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της ανθρωπιάς.
Αυτό ήμασταν και αυτό θα παραμείνουμε !...

Τόλμησαν οι αλήτες να γράψουν : «Στην βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος. Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους Έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν...».
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

΄Εντεχνα και υποχθόνια, πλήττουν, με αυτήν την γενίκευση, την καρδιά της δημοκρατίας γιατί εν τέλει ο ευτελισμός αυτής της χώρας περνάει και από την συκοφάντηση αυτού του πολιτεύματος που εδώ επινοήθηκε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που δίνουν επιχειρήματα ή δεν αξίζουν μιας τέτοιας συμπεριφοράς.
Όμως ερωτώ ευθέως με ένα παράδειγμα τον γραφικό συγγραφέα του κειμένου της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ» καθώς και τα φερέφωνά τους. Είστε, ρε, πιο σοβαροί, πιο καθαροί, πιο κοινωνικά χρήσιμοι, πιο άξιοι επιστήμονες πιο ανθρωπιστές από το συμπατριώτη μας Δημήτρη Κρεμαστινό, και θα λερωθείτε αν περάσετε δίπλα του;

Η δημοκρατία μας θα λύσει τα προβλήματά της και θα πάει τη χώρα εκεί που της αξίζει. Αυτό ο λαός δεν είναι για τα σανατόρια και την απομόνωση θέλει φως και ελευθερία για να συνομιλεί με όλη την οικουμένη για να παίρνει και να δίνει σε μια αέναη διαδικασία παραγωγής πολιτισμού και αρχών για τον άνθρωπο και έτσι να λάμπει στο παγκόσμιο στερέωμα.
ΤΑΣΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ

2 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Είναι σε όλους γνωστό, ακόμη και στους πιο ηλίθιους, ότι η σύνθεση του Κοινοβουλίου αντικατοπτρίζει κάθε φορά τη θέληση του εκλογικού σώματος. Επιλέγουμε καλούς, κακούς, λαμόγια, διανοούμενους, απατεώνες, χαρισματικούς ανθρώπους, τρωκτικά, οραματιστές, ρουφιάνους, κερατάδες, αγωνιστές, ρουσφετολόγους και ηθικούς. Ο κάθε ψηφοφόρος, ανάλογα με την προσωπική αξία ή βλακεία του όλο και κάποιον θα βρει να επιλέξει, αφού το «καλάθι» των επιλογών, διαθέτει απ’ όλα.
Συνεπώς, ακόμη και αυτοί που απαξιώνουν το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και τη δημοκρατία μας, όλο και κάποιον ηλίθιο σαν και τον εαυτό τους θα βρουν να επιλέξουν. Άλλωστε, όποιον Έλληνα και αν ρωτήσεις, μπορεί να σου ονοματίσει τέτοιες περιπτώσεις καθαρμάτων που βρίσκονται μέσα στο Κοινοβούλιο.
Αυτοί λοιπόν που οραματίζονται Αλβανίες, μπορούν κάλλιστα να μπουν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και να φύγουν για Τίρανα.
Μόνο που εκεί δεν θα μπορούν να διαδίδουν έτσι αβασάνιστα τις αρλούμπες τους.
Πέφτει πολύ ματσούκι…

www.gatzios.blogspot.com είπε...

Μία νέα προσπάθεια