Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ?...

Μόλις η δικαιοσύνη επέβαλλε στο δεξί χέρι του Καραμανλή τη γνωστή εγγύηση και του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα, δείχνοντας την ύπαρξη ευθυνών για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, οι ταλαίπωροι της Ρηγίλλης βάλθηκαν να στήσουν τον αντιπερισπασμό.
Με τον Στυλιανίδη μπροστάρη, (τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο για την υπόθεση), άρχισαν να φωνάζουν πως υπάρχουν χαρτιά που δείχνουν, πως από τις περιβόητες ανταλλαγές, το ελληνικό δημόσιο δεν υπέστη ζημιά ! ΄Αρα το όλο θέμα δεν είναι παρά μια σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, κατά της άμοιρης και αθώας Νέας Δημοκρατίας !...

Το χαρτί που επικαλούνται είναι μια επιστολή του Προέδρου του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, (ΣΟΕ), που στάλθηκε τον Ιούλιο του 2009, στη Βουλή και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο της τότε εξεταστικής επιτροπής, για την υπόθεση του Βατοπεδίου, Μ.. Μπετενιώτη, η οποία μιλάει για «δήθεν σκάνδαλο» και υποστηρίζει πως τα ανταλλαγμένα ακίνητα δεν ήταν μεγάλης αξίας, ώστε να στοιχειοθετείται ζημιά του δημοσίου. Στην ίδια επιστολή οι όποιες ευθύνες αποδίδονται στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), σε μια προσπάθεια ν΄ απαλλαγούν, από κάθε κατηγορία, οι υπουργοί της τότε κυβέρνησης της Ν.Δ.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Το χαρτί, λοιπόν, αυτό, πράγματι υπάρχει, δεν είναι κρυφό, μιας κι έχει δοθεί στα μέλη και της τωρινής εξεταστικής επιτροπής, είναι, όμως, ένα χαρτί, μια επιστολή ιδιόμορφη και περίεργη. Γιατί ; Επειδή ο αποστολέας της είναι ο κ. Ιωαν. Μουρμούρας, τότε Πρόεδρος του ΣΟΕ. Ποιος είναι ο κ. Μουρμούρας ; Μα ο οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. Α. Σαμαρά !!!

Πιο ..αξιόπιστο άνθρωπο, δεν μπορούσαν να βρουν και να επικαλεστούν οι φωστήρες της Ρηγίλλης !...

Υ.Γ. Χθεσινή δήλωση του Γ. Γιακουμάτου στο Κανάλι 1 του Πειραιά : «Το Βατοπέδι ήταν σκάνδαλο. Δεν ξέρω τι λέει ο Μουρμούρης. Ο κόσμος κουράστηκε, βαρέθηκε, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…».

1 σχόλιο:

ακυβέρνητος είπε...

“Με καθυστέρηση τριών μηνών, ο Πρωθυπουργός διόρθωσε χθες το λάθος που έκανε στη ΔΕΘ, αρνούμενος τότε κάθε ευθύνη για το Βατοπαίδι. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε για πρώτη φορά την υπόθεση «σκάνδαλο», ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήταν δικό του το λάθος να μην αντιληφθεί νωρίτερα τα «αμαρτήματα» των υπουργών του…”
Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008.
………………………………………

Αυτά πριν 1,5 χρόνο. Στην Κοινοβουλευτική τους ομάδα. Μεταξύ τους. Μην το μάθουν οι παραέξω.
Αν και όταν μαθευτεί …θα λέμε άλλα!!!

Και φτάσαμε στο σήμερα. Στο σήμερα που δεν περίμεναν ότι θα γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ, για περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων και καταλογισμό πολιτικών και άλλων ευθυνών.
Σήμερα κάνουν την πάπια.

Καλά τα λένε οι άνθρωποι.
Αφού αυτοαθωώθηκαν, εμείς γιατί αρχίσαμε τη ...μουρμούρα;
Με τέτοιους οικονομικούς συμβούλους ο Αντωνάκης, μπορεί να πουλήσει και τον Παρθενώνα και να βρει κάποιον παρατρεχάμενο κομματικοδίαιτο που θα εμφανίσει την πώληση ως συμφέρουσα.

Μας κάνουν πλάκα, το έχετε καταλάβει;