Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ?...

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης έδωσε συνέντευξη σε ραδιοσταθμό των Τρικάλων κι είπε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν στην ηγεσία της σαμαρικής Ν.Δ. Ούτε το πρώτο, είναι, ούτε το τελευταίο, θα είναι, κρούσμα διαφοροποίησης στελέχους της Δεξιάς από τις θέσεις και την πολιτική του Αντωνάκη.
Και οι «Λογοπλοκίες» έχουν γράψει και προβλέψει, πολλές φορές, τα φαινόμενα αποχωρήσεων βουλευτών, πολιτευτών και άλλων στελεχών από τη Ν.Δ. του Σαμαρά, προς άλλες κατευθύνσεις και κυρίως προς το κόμμα της Ντόρας. Οι ενδείξεις περί τερματισμού αυτής της διαδικασίας δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να, που συνεχίζονται.

Πέρα, όμως, από το γενικότερο αυτό φαινόμενο, στην συγκεκριμένη υπόθεση εκείνο που εντυπωσίασε ήταν η αμετροέπεια των εκπροσώπων του σαμαρέϊκου, η αναιδής και υβριστική στάση και συμπεριφορά του μπάτλερ του Αντωνάκη, αυτού του ανεκδιήγητου Μιχελάκη, που αντέδρασε σε σχετικό ερώτημα, με το : «έχετε κάτι σοβαρό να με ρωτήσετε ;».

«Ποιος είναι ο κύριος Χατζηγάκης ;», φέρεται να διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, …απαντώντας στην ερώτηση για το πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Αν και όλα είναι πιθανά μ΄ αυτόν τον φελό, (μπορεί, δηλαδή και να μην ξέρει – ως νεοφερμένο τσιράκι – τα ιστορικά στελέχη της παράταξης), είναι σίγουρο, πως πρόκειται για ειρωνική και υποτιμητική αναφορά και ενέργεια.
Το ό,τι η παρέμβαση Μιχελάκη έγινε σε συνεννόηση με το Σαμαρά, είναι σίγουρο κι αυτό δεν δείχνει, απλά, το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία της νέας ηγεσίας της Δεξιάς, αλλά τα αδίστακτα αισθήματα και την αλαζονεία ενός πολιτικού, που επιδιώκει να κυβερνήσει την Ελλάδα !

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης, με τον οποίον έχουμε πλήρως αντίθετες απόψεις και θέσεις και διαφωνούμε κάθετα με την πολιτική του στάση και λειτουργία, δεν είναι ένας τυχαίος, για τον κ. Σαμαρά, δεξιός πολιτικός. Είναι γνώριμοι από παλιά, μιας και οι δυο θήτευσαν και λειτούργησαν στο περιβάλλον του πρώην αρχηγού της Ν.Δ Ευάγγελου Αβέρωφ, ο ένας (Χατζηγάκης), ως συγγενής του κι ο άλλος (Σαμαράς), ως μαθητής και προστατευόμενός του. Να γιατί η επίδειξη αυτής της άθλιας συμπεριφοράς απέναντι, ειδικά, στον Χατζηγάκη είναι απόδειξη πολιτικού κι όχι μόνο, αμοραλισμού !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LOGOPLOKE EISAI FARMAKOGLVSA.
TI SE NOIAZEI ESENA TI GINETAI STH ND ?

Ανώνυμος είπε...

7/3/11 14:53

Σιγα μην μας πεις, πως δεν σου αρεσε το σχολιο.