Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΙΣΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !...

΄Ισως σ΄ ένα πράγμα θα πρέπει ο Γ. Παπανδρέου να σηκώσει το γάντι της παρηκμασμένης Αριστεράς και να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα : στο ζήτημα του στρατηγικού προσανατολισμού της χώρας στα πλαίσια της Ευρώπης, της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.

Ο ελληνικός λαός ας κληθεί ν΄ απαντήσει, με σαφήνεια, αν επιλέγει να πορευτεί μαζί και στο πλάι των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών ή αν θεωρεί πως τον θέλγουν οι προοπτικές της «μοναχικής», τάχα ανεξάρτητης και αδέσμευτης πορείας, όπως διαλαλούν, παρέα, τα κάθε είδους φασισταριά και φασιστοειδή ανδρείκελα και οι κομπογιαννίτες αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί».

Ας κληθεί, λοιπόν, ν΄ αποφασίσει ο ΄Ελληνας, ακόμα και τούτη τη δύσκολη στιγμή, που υποφέρει στην προσπάθεια να διορθωθούν οι μαλακίες του παρελθόντος και ν΄ αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας, αν στηρίζει το δύσκολο, πλην όμως καθαρό και σίγουρο, δρόμο της εξυγίανσης της οικονομίας και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για μια αληθινή και βιώσιμη ανάπτυξή της ή επιμένει σε μια από τα ίδια, στη συνέχιση μιας πορείας, που παράγει ελλείμματα και χρέη, θεωρώντας – όπως οι ακροδεξιοί ελληναράδες και οι αριστεροί κουτσαβάκηδες – πως «δεν χρωστάμε τίποτα», να «βγούμε από το Ευρώ και να φέρουμε τη δραχμή» ή «να χρεοκοπήσουμε, να μηδενιστεί το κοντέρ και ν΄ αρχίσουμε από την αρχή !...».
                                                                                                        >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

΄Οσο αυτά τα βασικά ζητήματα τίθενται σε αμφισβήτηση και άγονται και φέρονται από μετρήσεις και δημοσκοπήσεις, τόσο οι ποικιλώνυμοι, πολύχρωμοι και πολύβουοι φορείς της μπαχαλοποίησης, θα βρίσκουν την ευκαιρία να μας τα πρήζουν, μεν, αλλά – το κυριότερο – να ταλανίζουν τη χώρα και να υπονομεύουν τις προσπάθειες, που γίνονται για να βγει από τo τέλμα και να σταθεί στα πόδια της.
Στο αναγκαστικό, λοιπόν, νέο ξεκίνημα – μετά την διαμόρφωση των καινούργιων δεδομένων σε ευρωπαϊκό επίπεδο – της διασωστικής και αναγεννητικής προσπάθειάς του, ο Γ. Παπανδρέου, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και την άμεση προσφυγή στο λαό, μέσα από ένα τέτοιου είδους Δημοψήφισμα κι όχι, φυσικά, σε τίποτα διαδικασίες – βλακείες, όπως προτείνουν οι διάφοροι, ακροδεξιοί και «αριστεροί» μπαχαλαίοι !...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ.ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια να παμε σε δημοψηφισμα για να παρει η κυβερνηση και το ΔΝΤ το μπουλο απο την Ελλαδα.Να γυρισουμε στην δραχμη γιατι αυτο ειναι το καλο για τον λαο.Αμα συνεχισουμε με το ευρο θα καταντησουμε να ειμαστε τα γκαρσονια και οι πουτανες των ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ζησε στην κοσμαρα σου,το κομμα δουλευει για σενα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ..ΗΡΕΜΗΣΕ

ΠΜ είπε...

Eίτε με το ευρώ είτε με την δραχμή, είτε με το ΔΝΤ είτε με οικονομία Ελβετίας, οι νεοκομουνιστές θα λένε τα ίδια.
Οταν δεν θα έχουν ποιόν να κατηγορήσουν στο όνομα του λαού, αμέσως βάζουν φίμωτρο στον λαό και όποιος τολμήσει να μιλήσει εκτελείται ως προδότης .
Το έργο εχει ξαναπαιχτεί.Η σημερινή εκδοχή του είναι φασίζουσα κωμωδία.