Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ !


Κοιτάξτε έναν – έναν τους «Μαυρογιαλούρους» της Δεξιάς να διαγω-νίζονται, γελοιωδώς, στο ποιος θα κάνει τη πιο θεαματική κωλοτούμπα και ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μπαρούφα.

Ο Καρατζαφέρης, από υποστήριγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου, έγινε λάβρος …αντιμνημονιακός και αμολάει αντιστασιακές κορώνες. ΄Εφτασε να κάνει, ακόμα και τον αντιΝαζί ! Η δημοσκοπική αποτύπωση των ποσοστών του, που προδικάζει τον αποκλεισμό του από τη Βουλή, έχει προκαλέσει πανικό κι έχει χτυπήσει μπιέλα !

Από την άλλη ο Σαμαράς κινείται σε μια παράλληλη πορεία και έχοντας, επί πλέον, την ψευδαίσθηση του νικητή και της ανάληψης της εξουσίας, μετά τις κωλοτούμπες του, προσπαθεί να ισορροπήσει εκτοξεύοντας υποσχέσεις, για …παροχές και βελτιώσεις ! Του ταιριάζει, απόλυτα το κλασικό, «που πας ρε Καραντώνη :…».

Ο ίδιος γνωρίζει, πολύ καλά, πως η οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση, έχει δεδομένο το πλάνο της πολιτικής της, άλλωστε τόχει υπογράψει, όπως έχει δεσμευθεί με …περήφανη Επιστολή, πως θα εφαρμόσει τα μνημόνια απαρασάλευτα. Προς τι, λοιπόν, τα τσινίσματα, τα κορδώματα και τα ταξίματα ;

Δεν είναι, δυστυχώς, μόνο το γεγονός, πως, κι αυτός, νοιώθει βαρύ το μενού των δημοσκοπήσεων, που μετατρέπουν σε όνειρο θερινής νυκτός, τη στρατηγική της αυτοδυναμίας, είναι η επιμονή του, (στα πλαίσια της παραδοσιακής νοοτροπίας) να θεωρεί και ν΄ αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό, ως χαχόλο και αντικείμενο παραμυθιάσματος.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, οι ένοικοι της περιβόητης «γαλάζιας πολυκατοικίας» διαβαίνουν την προεκλογική περίοδο, σε κατάσταση απελπισίας, κάνοντας και λέγοντας κάθε τι, που θα του οδηγήσει στην αποτυχία !...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρέμω μήπως δω και δική σου κωλοτούμπα.
Έχουμε συνηθίσει να βλάπουμε αυτό το blog σαν αποκούμπι στήριξης του ΓΑΠ.
Αλλοίμονό σου αν σε δούμε να γίνεσαι Βενιζέλι.
Λάκης.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Πάγκαλο, σε ελέυθερη, σκέψη, κάλλιω επιτρόπους στα υπουργεία, παρά καραγκιοζάκους ηγέτες

Ανώνυμος είπε...

Μπράβω σίντρωφαι 18:56.
Αφτώ σιμένι παρτυοτησμώς.
Ύμασται αιθνηκά ιπαιρίφανυ.
Αν δαιν κιβαιρνά το ΠΑΣΟΚ, στάχτυ κε μπούρμπαιρι ι Ελάδα.

Ανώνυμος είπε...

17:10
neurakia, neurakia? den exei anekdoto!!!