Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ !...


Νάτη η συγχορδία των ενάρετων και νομοταγών ταγών της κοινωνίας, λάβροι κατά του ...εγκληματία Παπακωνσταντίνου, που έκρυψε τις καταθέσεις των πρώτων ξαδέρφων του.
 
Αν είναι παράνομες ; Δεν είναι γνωστό, ακόμα, αλλά ποιος νοιάζεται ; Ο Παπακωνσταντίνου φταίει ! Κι αν δεν τόχει κάνει αυτός, αλλά άλλος ; Αν έχει γίνει κάποιο λάθος ; Ψιλοπράγματα : τις μαλακίες του Συντάγματος, περί "αθωότητας του όποιου κατηγορουμένου, μέχρι την καταδίκη του", θα προσέξουμε τώρα ! Αφού ο ...επιφανής συνταγματολόγος έκανε την αρχή και διέγραψε τον Παπ, από το κομματίδιό του, αποφασίζοντας και διατυμπανίζοντας την ενοχή του...
 
Μεγάλε Βαγγέλη ! Να, η ευκαιρία να τα ξαναβρείς με τους διαπλεκόμενούς σου, αν και αργός, πρόλαβες και την έπιασες απ΄ τα μαλλιά ! Για κοίτα τους όλους : Megaλοι, Αλαφούζοι, ακόμα κι ο Θέμος (!) στο πλευρό σου : η απόφασή σου θέσφατο γι΄ αυτούς. Περασμένα - ξεχασμένα !...
 
Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις, πως αυτή τη φορά θα σου πάνε καλά τα πράγματα ; Σταμάτησε ο διάβολος νάχει πολλά ποδάρια κι εσύ είσαι τόσο άμεμπτος κι αμέτοχος ; Η γνωστή παροιμία θα μπορούσε να παραφραστεί, για την περίπτωσή σου και στο ό,τι "...στο τέλος ξυρίζουν το χοντρό !...".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισωs την λυση την δωσει ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
τον οποιο θεωρω εντιμο.
Πιστευω οτι η χαλκευση εγινε αφου
εφυγε απο τα χερια του ΠΑΠ.
Ποιοs ειναι ικανοs μονο για τετοια
πραγματα ειναι σε ολουs γνωστο.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμη που το επισημο Πασοκ τον διεγραψε ως ενοχο και οχι ως φερομενο δραστη και τον διαγραφει προσωρινα εως οτου αυτο αποδειχθει, τοτε λειπει μονο η ποινη και ολοι αντιλαμβανομαστε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα της προανακριτικης και ποια η ποινη αφου εκ των προτερων εχει βγει η αποφαση. Αυτο ειναι και αν ειναι συνταγματικο!!!! Εγω ο απλος πολιτης κατεκρινα αυτες τις πραξεις και του ενος και του αλλου στον χειρισμο της λιστας αλλα αυτα τα απιθανα που ακολουθησαν μεχρι σημερα ουτε που θα μπορουσα να τα φανταστω. Ενα Πασοκ σε διαδικασια αυτο-διαλυσεως στην κυριολεξια.
Τι θλιβερο να ακους τον Γρηγορακο να κατηγορει τον πρωην Προθυπουργο δημοσια οτι κυβερνουσε ας πουμε με μια κλικα και την ιδια στιγμη ειναι στο ιδιο κομμα βουλευτης ο ΓΑΠ και υποτιθεται καθονται στα ιδια εδρανα. Μα ειναι τοσο ανοητοι οι ανθρωποι που νομιζουν οτι εγω ο Πασοκος απο το 1974 θα τρεξω να ξαναφηφισω Πασοκ?? Ειναι τελειως πολιτικοι ηλιθιοι??? Μηπως συμβαινει κατι ποιο βαθυ και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?? ακουγοντας και την Γιαννακου να δηλωνει για τον Στουρναρα να εγγραφει στην ΝΔ μπας και πανε για συγχωνευση οι εναπομειναντες στο Πασοκ?? δεν εξηγουνται διαφορετικα αυτα που συμβαινουν.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ο αλλος μεγαλος φαφλατας συνταγματολογος κ.Λοβερδος ανεφερε οτι 4-5 υπουργοι του ΓΑΠ και η Γερμανια μας εβαλαν στο ΔΝΤ. Και εγω τον ερωτω ποιος θα πληρωνε τα 8500 επι συνολου τον ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ Τα φαρμακα μου και τα 800 εωρω την συνταξυ μου???? 1944.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια τερτίπια δεν σωνεσαι Βενιζέλο.Δεν πείθεις κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Eιναι ανεξηγητο γιατι ο ΓΑΠ καθετε ακομη σε αυτο το κομμα και γιατι δεν παραιτειτε και απο Βουλευτης. Τι θελει με αυτους ολους εκει?