Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !...


Την κατηγορηματική διάψευση του διευθυντή σχεδιασμού και ελέγχων του ΣΔΟΕ Νίκου Λέκκα, προκάλεσαν δημοσιεύματα τα οποία τον έφεραν, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, να... κατονομάζει την Μαργαρίτα Παπανδρέου ως καταθέτη μεγάλου ποσού που αποτυπώνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Με δήλωσή του ο κ. Λέκκας όχι μόνο διαψεύδει ότι έχει κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο ως αναμεμειγμένο στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της λίστας.

 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λέκκα έχει ως εξής :

 "Κατόπιν δημοσιευμάτων στον τύπο και αναφορών σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβα γνώση του περιεχομένου εγγράφου ή άλλου μέσου τιτλοφορούμενων «λίστα Λαγκάρντ» , ώστε να προβώ στην οποιαδήποτε δήλωση ή σχολιασμό. Επίσης ουδέποτε και σε κανέναν ανέφερα ή κατονόμασα πρόσωπα ως δήθεν αναφερόμενα ή αναμεμιγμένα με οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω λίστα. Τέλος τούτο σαφώς προκύπτει και από το περιεχόμενο της ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος ενόρκου καταθέσεώς μου η οποία αποτελεί στοιχείο του φακέλου της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή των Ελλήνων".
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, ο Στασινόπουλος (φίλος Σαμαρά) δεν έδωσε ένορκη κατάθεση στους Πεπόνη και Μουζακίτη στην οποία έλεγε ότι ο Λέκκας του είπε ότι άκουσε κτλ κτλ.
Τι γίνεται στις περιπτώσεις ψευδορκίας κύριοι εισαγγελείς;