Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ…

Λίγο πριν τις ευρω-εκλογές πήγε να θολώσει τα νερά και να κάνει νέο πολιτικοοικονομικό deal… Δεν του βγήκε !...
΄Εκανε κάποιες από τις γνωστές κινήσεις του, με θύματά του – πάντα - ανθρώπους εργαζόμενους και στη συνέχεια ξαναβγήκε …παγανιά.
Η περίπτωση Χριστοφοράκου ταίριαξε γάντι. Βρήκε τις διόδους, έκανε τις συζητήσεις κι έφτασε στη συμφωνία…
Η μεταφορά της άποψης του φυγόδικου, όμως, χρειάζεται ένα βήμα άξιο λόγου : το ξαναβρήκε στο Alter, αφού συντονίστηκαν μαζί του στον πολιτικό στόχο (και στα οικονομικά, βέβαια…).
Με το καλημέρα σας, στη μόστρα του Χατζηνικολαόυ – την Πέμπτη – πήγε κατ΄ ευθείαν στο ζουμί : «…ο Χριστοφοράκος δεν ήταν δωροδότης. Απλά υπήρξε ένας μεταφορέας των χρημάτων της Siemens…».
Χθες Παρασκευή ήρθε το δεύτερο κουπλέ : «…στην Ελλάδα δεν έρχεται ή αν θάρθει θ΄ αργήσει πολύ… στοιχεία, όμως, θα δώσει !... Π.χ. η «Χώρα της Κυριακής» έχει μεγάλο reportage …». Και για να μη μείνει καμιά αμφιβολία για τον συντονισμό, ο Χατζηνικολάκης συμπλήρωσε : «…και η Real News, έχει μια αποκάλυψη, που θα κάνει πάταγο !...».

Ο Χριστοφοράκος, λοιπόν, στη Γερμανία, μακριά από τους έλληνες ανακριτές – και δικαστές – τα στοιχεία του, όμως, στη φόρα, με δόσεις και προσεκτική επιλογή !!! Τα λαμόγια της δημοσιογραφίας σε νέες διατεταγμένες υπηρεσίες κι όποιον πάρει ο χάρος ! Και φυσικά, καταλαβαίνουμε, όλοι, ποιον, θα επιχειρήσει, να πάρει, μέρες πούναι και εποχές που διανύουμε…
΄Εχουν πιστέψει, εκτός του ό, τι μπορεί να το παίξουν ρυθμιστές των εξελίξεων, πως ο …χάρος εκτός από ζημιά, θα ωφελήσει κάποιον άλλον ή άλλους.
Είναι γελασμένοι : από τον χάροντα δεν μπορεί να προέλθει κανένα καλό, μόνο κακό είναι προορισμένος να κάνει !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ Ο ..ΦΡΑΓΚΑΣ.
ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα δεν θέλει πρόωρες εκλογές κι αυτό προσπαθεί να εμποδίσει...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΪΚΟΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ.