Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !...

Αδειάζουν τα ταμεία οι απερχόμενοι! Σεμνά και ταπεινά… το «κόμμα της υπευθυνότητας» πραγμα-τοποιεί το τελευταίο μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος του δημοσίου κορβανά. Για αυτό το έλλειμμα μέρα με την μέρα εκτινάσσεται.

Η κυβέρνηση της επόμε-νης Δευτέρας θα ανακαλύψει πολλούς κρυμμένους σκελετούς στις ντουλάπες. Οι απερχόμενοι μοιράζουν αφειδώς χρήμα με ουρά, προκειμένου –το έχουν πάρει απόφαση ότι χάνουν τις εκλογές- αφ΄ ενός το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να βρει καμένη γη, αφ΄ ετέρου να διασωθούν σε προσωπικό επίπεδο στην μάχη του σταυρού. Το άδειασμα των ταμείων γίνεται παντού σε δημόσια έργα, σε ιδρύματα, σε ταμεία, σε οργανισμούς. Με προσλήψεις, με απευθείας αναθέσεις, με συμβάσεις, με προαγωγές, με χαριστικές πράξεις κ.λ.π.

Στο κυβερνητικό παιχνίδι εισήλθε δυναμικά και το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, με το δίδυμο Κωνσταντίνου Πάσχου (πρόεδρος) και Αντώνη Αντωνάκου (διευθύνοντος συμβούλου). Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δύο αυτοί εκλεκτοί κύριοι μοίρασαν προεκλογικώς 7 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ στις Φοιτητικές Εστίες, τις οποίες διαχειρίζεται το Ίδρυμα, για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το οξύμωρο, και βεβαίως εξωφρενικό, είναι ότι από το 2005 το ΕΙΝ δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ, μα ούτε ένα ευρώ, στις Εστίες του για τον πολιτισμό. Μάλιστα, οι κύριοι αυτοί του Ιδρύματος κάνουν και το εξής κόλπο. Ενώ η απόφαση αυτή ελήφθη από την διοίκηση του ΕΙΝ στις 25 Σεπτεμβρίου, η υπογραφή της εμφανίζει ημερομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου.
Απο το : Fmvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: