Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...

Υπάρχει μια κατηγορία λαμογιών που «δουλεύ-ουν» ως δημοσιογράφοι, γράφουν κατά παραγ-γελία και καθ΄ υπαγό-ρευση, με το αζημίωτο και παραπληροφορούν κοινό, επενδυτές και αγορά, μεταφέροντας τις υπα-γορεύσεις των χρηματοδο-τών τους…
Στα χρόνια, που πέρασαν το φαινόμενο, ξέφυγε από κάθε όριο και τα λαμόγια της δημοσιογραφίας οργίασαν !

Από τους επιφανείς χρηματοδότες αυτών των ξεφτιλισμένων κονδυλοφόρων, οι τραπεζίτες και οι μηχανισμοί τους : πολλά τα λεφτά, μεγάλη η βρωμιά !...

Τόσο σε ιστοσελίδες, όσο και στον τύπο, αλλά ακόμα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, οι διεκπεραιωτές «αποστολών παραπληροφόρησης» έδωσαν τα ρέστα τους, αλλά δεν έχουν σταματήσει… Συνεχίζουν !
Ακόμα και τώρα, που ορισμένα από τ΄ αφεντικά τους παίρνουν δρόμο, αυτοί επιμένουν στην πεπατημένοι – σίγουρα όχι τζάμπα – δημιουργώντας φανταστικά ρεπορτάζ και δημοσιοποιώντας ψεύτικες ειδήσεις…

Τελευταίο αηδιαστικό φαινόμενο, η απόπειρα να παρουσιαστούν οι διοικητές των υπό κρατικό έλεγχο ή επηρεασμό, Τραπεζών, στη …θέση τους ! «Παγώνουν οι αλλαγές στις Τράπεζες…», θριαμβολογούσαν οι τρόφιμοι, των πιο αποτυχημένων και για σωρό αδικημάτων διωκομένων, στελεχών του γαλάζιου συναπαντήματος.
«…Ο κ. Μηλιάκος υπέβαλλε την παραίτησή του, αλλά δεν έγινε αποδεκτή…» επικοινώνησαν τα λαμόγια και ξεσήκωσαν το χώρο της Αγροτικής στο πόδι για το ενδεχόμενο ανοσιούργημα…

Η λωποδύτικη δημοσιογραφία τους κράτησε, μόλις, ένα τρίωρο, ως προς την διάψευσή της στα λόγια κι ένα 24ωρο, ως το κουρέλιασμά της στην πράξη : δεκτές οι παραιτήσεις, όσων έχουν υποβάλει (Μηλιάκος) και έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις για την αντικατάσταση των υπόλοιπων ! (9-10-2009/ώρα 18.30).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΄ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο διοικητής της ATE που μιλάει με τη «γλώσσα του ταπεινού» αλλά ενεργεί σύμφωνα με πρακτικές τις οποίες καταδικάζει αναφανδόν
Δ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ
Οι διευκολύνσεις στους αγρότες, οι «αποκαλύψεις» για τους προκατόχους και η σχέση του με τον Πρωθυπουργό
Γ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ | Κυριακή 1 Μαΐου 2005
O κουμπάρος, η «σεμνότητα» και οι τζάμπα πίτσες


Αντιμέτωπη με τον φαρισαϊσμό στελεχών του κυβερνητικού μηχανισμού βρέθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα η κοινή γνώμη. Ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Δ. Μηλιάκος όχι μόνο χρέωνε την εταιρική πιστωτική του κάρτα με προσωπικά έξοδα και δαπάνες της οικογένειάς του, τη στιγμή που διατυμπάνιζε ότι οικειοθελώς μείωσε τις αποδοχές του κατά 10%, αλλά δικαιολόγησε την πράξη του επικαλούμενος πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης, εναντίον της οποίας έχει κηρύξει πόλεμο, υψώνοντας ψηλά τη σημαία της «σεμνότητας και ταπεινότητας» που ζήτησε από τα στελέχη του ο πρωθυπουργός κ. K. Καραμανλής με την ανάληψη της εξουσίας.


Με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2004 ο κ. Δ. Μηλιάκος χρίστηκε το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη θέση του διοικητή της Αγροτικής. Το αναμενόμενο από τη βραδιά των εκλογών δεν άργησε να οριστικοποιηθεί με την τοποθέτηση του 57χρονου οικονομολόγου, με καταγωγή από την Πλατάνα Σπάρτης, στο τιμόνι της τράπεζας. «Γέννημα-θρέμμα» της τράπεζας, καθώς προσελήφθη στην Αγροτική από τον κ. Αδ. Πεπελάση, όταν ήταν διοικητής της την εποχή της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, θεωρούνταν από τους αξιολογότερους οικονομολόγους του Τμήματος Μελετών της τράπεζας, με αρκετές δημοσιεύσεις και πλούσιο έργο στο ενεργητικό του.

Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ, ο κ. Μηλιάκος βρέθηκε στη θέση του υποδιοικητή της Αγροτικής κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. K. Μητσοτάκη, από την οποία απολύθηκε όταν το ΠαΣοΚ επέστρεψε στην εξουσία. Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί και να επανέλθει στη θέση του υπαλλήλου, διεκδικώντας τους χαμένους μισθούς του. Γνώστης του αγροτικού χώρου, καθώς ήταν γραμματέας Αγροτικού της ΝΔ όταν το κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση, αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. K. Καραμανλή για τη θέση του διοικητή της Αγροτικής.

«Δεν θα επιδοθώ εξ αρχής σε κυνήγι μαγισσών, όμως θα στείλω στον εισαγγελέα όλα τα πορίσματα κακοδιαχείρισης» έσπευσε να δηλώσει όταν ανέλαβε καθήκοντα, δίνοντας το στίγμα της τακτικής της ΝΔ και δικαιολογώντας τον τίτλο του «σκληρού Δεξιού» που του προσάπτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Αργότερα δήλωνε ότι έχει «πολλά ράμματα για τη γούνα» της προηγούμενης διοίκησης, τόσα ώστε «να βγάζω ένα θέμα κάθε εβδομάδα», αν φυσικά του έδιναν το ΟΚ από Μαξίμου και Ρηγίλλης.

Ανώνυμος είπε...

* Στο όνομα του Πρωθυπουργού


H αφοσίωσή του τον οδήγησε στην πρωτοβουλία να ασφαλίσει εν αγνοία του Πρωθυπουργού το σκάφος του κ. Καραμανλή με ποσό πολλαπλάσιο της αξίας του, χαρίζοντάς του τη διαφορά των ασφαλίστρων. Κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση ότι το έκανε αυτό για να είναι αρεστός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός μάλιστα, μετά την περιπέτεια του κ. Μηλιάκου με τις πιστωτικές κάρτες, φέρεται να έχασε την υπομονή του και να επέπληξε με αυστηρό ύφος και βαριά λόγια τον εκλεκτό του τραπεζίτη, που τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του.

Από τη στιγμή που διορίστηκε διοικητής στην Αγροτική, ο κ. Μηλιάκος ανέλαβε στο όνομα του Πρωθυπουργού να ασκήσει φιλοαγροτική πολιτική, δημιουργώντας πονοκέφαλο στο υπουργείο Οικονομίας. Εφαρμόζοντας εξωτραπεζικά κριτήρια και στέλνοντας τον λογαριασμό στους φορολογουμένους, ο κ. Μηλιάκος προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων κατά μισή μονάδα για δάνεια προς αγρότες, χωρίς να υπάρχει ανάλογη μεταβολή των βασικών επιτοκίων του ευρώ αλλά στο πλαίσιο της προγραμματικής δέσμευσης της κυβέρνησης για μείωση των επιτοκίων δανεισμού στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Δεν παραλείπει σε κάθε ανακοίνωση της τράπεζας να τονίζει τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού. Οπως για παράδειγμα στα δελτία Τύπου για τα πανωτόκια των αγροτών που θυμίζουν ανακοίνωση κομματικής οργάνωσης παρά πιστωτικού ιδρύματος.

Μπορεί η Αγροτική του κ. Μηλιάκου να εμφανίζεται ιδιαίτερα γενναιόδωρη προς τους αγρότες, όμως ο «μήνας του μέλιτος» δύσκολα θα κρατήσει. Οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας και τα καθυστερούμενα δάνεια έχουν χτυπήσει συναγερμό στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Γ. Ανωμερίτης, σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομίας, υποστηρίζει ότι η Αγροτική έχει αρνητική θέση και μηδενική φερεγγυότητα. «Τα κεφάλαιά της» αναφέρει «ύψους 600 εκατ. ευρώ, πλέον 900 εκατ. ευρώ από επισφαλείς απαιτήσεις, μείον 500 εκατ. ευρώ λόγω Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, έχουν οδηγήσει σε αρνητική θέση 400 εκατ. ευρώ την καθαρή της θέση, δεδομένης της ρύθμισης πανωτοκίων ύψους 1,8 δισ. ευρώ». Ο διοικητής της Αγροτικής όμως δεν ανησυχεί. «Σε οτιδήποτε χρειαστεί» λέει «θα έχουμε τη στήριξη της κυβέρνησης». Και αυτό περιμένει για την επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η τράπεζα εν όψει της εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων.

Ανώνυμος είπε...

* Κομματικές τοποθετήσεις

Αυτοί που γνωρίζουν τον διοικητή της Αγροτικής τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο εμπαθή, που ωστόσο λέει πάντα την άποψή του χωρίς να καταφεύγει σε διπλωματική γλώσσα. H στάση του αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση ακόμη και μελών της νεοδημοκρατικής συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ.

Με τον τρόπο διοίκησης της τράπεζας έχει προκαλέσει την αντίδραση των εργαζομένων, οι οποίοι καταγγέλλουν όργιο παρανομιών για κομματικές τοποθετήσεις στην τράπεζα. H ΟΤΟΕ και ο σύλλογος υπαλλήλων της ΑΤΕ κάνουν λόγο για κύμα διώξεων και επέλαση «γαλάζιων παιδιών». Ο σύλλογος και η ΟΤΟΕ κατηγορούν τον κ. Μηλιάκο ότι προχώρησε σε σειρά παράνομων αποφάσεων και - καταστρατηγώντας εν ψυχρώ συλλογικές συμβάσεις εργασίας - προέβη σε κομματικά «βολέματα» σε θέσεις διευθυντών μεγάλων καταστημάτων και σε μετακινήσεις-διώξεις καταξιωμένων υπαλλήλων που δεν πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα.

Σε πολλά καταστήματα, και στην επαρχία, όπως στην Καλαμάτα, στη Λάρισα, στη Λαμία, στη Χαλκίδα, στις Σέρρες, στον Πύργο και αλλού, έγιναν τοποθετήσεις διευθυντών βάσει ξεκάθαρα κομματικών κριτηρίων, ακόμη και υπαλλήλων που στο παρελθόν είχαν τιμωρηθεί πειθαρχικά. Μάλιστα ο σύλλογος υπαλλήλων της τράπεζας έχει καταθέσει μήνυση κατά της διοίκησης για παραβίαση συλλογικών συμβάσεων εργασίας και παράνομες τοποθετήσεις υπαλλήλων σε υπεύθυνες θέσεις.
Καταγγελίες για χρεώσεις εξόδων 24.000 ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Δ. Μηλιάκος πραγματοποίησε μέσα σε λιγότερο από δέκα μήνες δαπάνες που πληρώθηκαν μέσω των πιστωτικών καρτών της τράπεζας, ύψους περίπου 24.000 ευρώ. Εξ αυτών ποσό άνω των 15.000 ευρώ δεν αφορά δαπάνες που σχετίζονται με την επαγγελματική του ιδιότητα. Ειδικότερα, το παραπάνω ποσό αφορά αγορές προσωπικών ειδών, όπως ρούχα, υποδήματα, ηλεκτρονικά είδη, αγορές για μέλη της οικογενείας του, όπως καλλυντικά, ρούχα, υποδήματα, και αγορές για το σπίτι του, όπως ηλεκτρικά, τρόφιμα ακόμη και πίτσες! Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εταιρικές κάρτες παρέχονται σε στελέχη για την πληρωμή επαγγελματικών δαπανών, όπως είναι τα γεύματα εργασίας, και όχι για την κάλυψη προσωπικών εξόδων.

Ο κ. Μηλιάκος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η χρήση πιστωτικής κάρτας από την εκάστοτε διοίκηση της Αγροτικής αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων την 1η Ιουνίου 1998, στα πλαίσια του συνολικού πακέτου αμοιβών, παγίων εξόδων και αποζημιώσεων των μελών της διοίκησης». Και προσθέτει «ας αναρωτηθούν οι "ανησυχούντες" αν την ίδια πρακτική ακολούθησαν και οι προκάτοχοί μου. Και ας ψάξουν να βρουν ποιο ήταν το ύψος των λογαριασμών που κάλυψε η τράπεζα επί των ημερών του ΠαΣοΚ». H κυβέρνηση πάντως αποφάσισε να καλύψει τον διοικητή της Αγροτικής κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση του κ. Μηλιάκου. Στο Μαξίμου, αν και υπήρξε διχογνωμία, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει ο κ. Μηλιάκος στη θέση του. Εμπράκτως η στήριξη έλαβε τη μορφή διαρροής στον Τύπο παραστατικών από τη χρήση εταιρικών πιστωτικών καρτών μελών προηγούμενων διοικήσεων, νομιμοποιώντας στην ουσία τις πράξεις που καταγγέλλει η κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

2 Ιουλ 2009
Μήνυση για μίζες στον Μηλιάκο...
...από έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα δομημένα ομολόγα της Αγροτικής Τράπεζας! Τεράστιες ζημιές στην Τράπεζα. Είχε και ομόλογα της Lehman Brothers που "μηδενίστηκαν"...
.
Την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών επισκέφθηκαν σήμερα ο βουλευτής και Γραμματέας του Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης και oι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Πεταλωτής, Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Αηδόνης και Μιχάλης Καρχιμάκης συνοδευόμενοι από τον Συντονιστή του Γραφείου Νομικής Κάλυψης του ΠΑΣΟΚ Κώστα Νταϊλιάνα και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά, με νέα στοιχεία για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων της Αγροτικής Τράπεζας για το οποίο το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη καταθέσει αναφορά κατά του Διοικητή της ΑΤΕ Δημήτρη Μηλιάκου.
Όπως είναι γνωστό, η Διοίκηση της ΑΤΕ, την περίοδο 2004-2005, αγόρασε με διαμεσολαβήσεις 31 δομημένα ομόλογα υψηλού κινδύνου, καταβάλλοντας 767 εκατομμύρια Ευρώ (το 75% του μετοχικού της κεφαλαίου), τα οποία παραμένουν δεσμευμένα μέχρι το 2015!
Όπως τονίζουν στη μηνυτήρια αναφορά τους οι βουλευτές, από τα προϊόντα αυτά ήδη τα 5 έχουν καταστεί μηδενικής απόδοσης, προκαλώντας ζημίες 75 εκατομμυρίων Ευρώ πριν την οικονομική κρίση, στη δε λήξη τους θα ανέλθουν σε 188 εκατομμύρια Ευρώ, βάσει αποτίμησης του Ιουνίου 2008. Φυσικά σήμερα οι ζημίες αυτές, μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, ξεπερνούν τα 336 εκατομμύρια Ευρώ. Όπως προκύπτει από τον Ισολογισμό 2008 της Τράπεζας, η ΑΤΕ υπέστη μείωση της καθαρής της θέσης κατά 594 εκατ. Ευρώ (40%), με κύρια αιτία τις...
επενδύσεις σε δομημένα ομόλογα το 2005. Την ίδια καθίζηση υπέστησαν και τα κέρδη της προ φόρων, αφού το 2007 ήταν 316 εκατ. ευρώ, ενώ το 2008 μόνο 15!!! Κι όλα αυτά πριν από την οικονομική κρίση.
Για την αγορά αυτών των ζημιογόνων ομολόγων, η ΑΤΕ πλήρωσε κατά τους βουλευτές μίζες (προμήθειες) αγνώστου ύψους τις οποίες καλείται να προσδιορίσει η ανάκριση. Όπως δήλωσαν επίσης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η ΑΤΕ και ο διοικητής της Δημήτρης Μηλιάκος, εκλεκτός του πρωθυπουργού, μέσω των εκλεκτών του -τους οποίους ο ίδιος προσέλαβε εκτός ιεραρχίας της Τράπεζας με ειδικές εξουσίες-, κατέβαλε προμήθειες ακόμα και για τα ομόλογα της Lehman Brothers -50 εκατομμυρίων ευρώ-, τα οποία σήμερα είναι μηδενικά!!!
Για να καλύψει τις ζημίες αυτές, ο κ. Μηλιάκος συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία ο κύριος μέτοχος, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, συναίνεσε στη χορήγηση 700 εκατομμυρίων ευρώ!
Ήδη, επισημαίνεται ότι από το 2005 η Α.Τ.Ε. έχει απωλέσει άνω του 1 δις ευρώ, ενώ η μετοχή της έχει μειωθεί σε τεράστιο βαθμό: (1,4 Ευρώ από 6 Ευρώ το 2004.
Οι βουλευτές καταγγέλουν ότι "οι χειρισμοί του εκλεκτού του κ. Πρωθυπουργού, όχι μόνο υπήρξαν ζημιογόνοι και αδιαφανείς για την Τράπεζα, αλλά και για τους αγρότες, αφού αντί να κατευθυνθούν τα χρήματα της Τράπεζας στην ανάπτυξη της γεωργίας, κατευθύνθηκαν σε ξένες πολυεθνικές επενδυτικές εταιρείες".
Το ΠΑΣΟΚ ζητάει "την πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου από την Δικαιοσύνη και τον καταλογισμό ευθυνών, για την τεράστια ζημία που υπέστη η ΑΤΕ από τις ενέργειες του Διοικητή της κ. Δ. Μηλιάκου, των μελών της Διοίκησης και όσων συνέπραξαν στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο".
Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

.

=ΒΟΥΪΞΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΤΕ. 609 αποτελέσματα Αναζήτησης

>>Παγκόσμιος ιστός Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 609 για ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΤΕ 4 ΕΠΟΧΕΣ. (0,06 δευτερόλεπτα)<<


Σύνθετη Αναζήτηση
Προτιμήσεις
Αναζήτηση: παγκόσμιος ιστός σελίδες στα Ελληνικά σελίδες από Ελλάδα

Παγκόσμιος ιστός Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 609 για ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΤΕ 4 ΕΠΟΧΕΣ. (0,06 δευτερόλεπτα)

Αποτελέσματα αναζήτησηςΤέσσερις Εποχές
Νικόλαου Λέγκα, του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και του Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, κ. Δημήτρη Μηλιάκου. Η ...
4epohes.com/index.php - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ: Α, ΡΕ ΑΓΓΛΟΙ... ΕΡΧΕΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ !...
Ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Δ. Μηλιάκος όχι μόνο χρέωνε την εταιρική πιστωτική ..... 4 Οκτώβρη 2009 - ημέρα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον ...
logoplokies.blogspot.com/.../blog-post_5062.html - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςATEbank - Ο Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Δ. Μηλιάκος ...
15 Απρ. 2005 ... Δ. Μηλιάκος εγκαινίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ένα νέο κατάστημα ... σε μια νέα εποχή την ΑΤΕ, με άλλα χαρακτηριστικά αλλά και προσδοκίες. ...
www.atebank.gr/ATEbank/.../15-4-2005.htm - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςLamia Blogs » LamiaNews » Όλα τα μπλογκ της Λαμίας και του νομού ...
9 Οκτ. 2009 ... Την αντιπαράθεσή του με το σ.κ. και το Σύλλογο Εργαζομένων ΑΤΕ, οδηγεί στα άκρα, ο Διοικητής κ. Μηλιάκος, κόβοντας, από σήμερα 1-4-2008, από το δίκτυο της Τράπεζας ... αλήστου μνήμης, εποχών, μπορούμε να τη συγκρίνουμε ! ...
www.lamiablogs.gr/LamiaNews/?page=88 - Πριν από 2 ώρες - ΠαρόμοιεςΤην αναστολή της αίτησης εκκαθάρισης της ΟΑΣΘ ζητά από την ΑΤΕ το ...
4 Ιουλ. 2005 ... Η Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) οφείλει να αναστείλει την αίτηση εκκαθάρισης της Ομοσπονδίας Αγροτικών ... Μηλιάκος, απλώς αναβαθμίστηκε σε διοικητή), ... οι έλληνες παραγωγοί να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας εποχής. ... και ζήτησε εργατικότητα από τους υπαλλήλους του ΥπΑΑΤ (7/10/2009 4:50:00 μμ) ...
www.agrotypos.gr/index.asp?... - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςΤοπικά Νέα - Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009
Δημήτρη Μηλιάκου. Όπως είναι γνωστό, η Διοίκηση της Α.Τ.Ε., την περίοδο 2004-2005, ... ενώ η μετοχή της έχει μειωθεί σε τεράστιο βαθμό (1,4 Ευρώ από 6 Ευρώ το 2004). ... Η αξιολάτρευτη Δράμα, που σε δημοσιογραφική ανταπόκριση της εποχής ...
www.psithiri.gr/localnews/.../02/ - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςReporter.gr - Τι προβλέπουν 7 τραπεζικά στελέχη για τα δάνεια το 2009
4 Μάιος 2009 ... Ο διοικητής της ΑΤΕ Δ Μηλιάκος υποστηρίζει ότι ο όμιλος της ΑΤΕ παρουσιάζει αύξηση στα επιχειρηματικά 30% σε σχέση με τέλος του 2008. ...
www.reporter.gr/default.asp?... - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςSerres - Σέρρες - myserres.gr - Ηλεκτρονική Ενημέρωση
4 εισιτήρια διαρκείας από το Αθλητικό Metropolis Σερρών ... Ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κ. Μηλιάκος, μέσα σε λιγότερο από δέκα μήνες ... Δύσκολες εποχές για τους Δημάρχους, αλλά χρειάζεται και κάποια αυτοσυγκράτηση. ...
www.myserres.gr/modules.php?... - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςSPOT-άκια
΄Ετσι έπρεπε, για να κοπεί και να πάρει τη θέση του διευθυντή, το νο 4 στη σειρά ! ..... Στην ομιλία του ο διοικητής της ΑΤΕ Δ Μηλιάκος στην Βουλή όταν κλήθηκε από ... Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μηλιάκειας εποχής. ...
www.seate.gr/.../spotakia_new_page_1.htm - Προσωρινά αποθηκευμένη - ΠαρόμοιεςRadar | Me
Ο μέχρι σήμερα διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Δημήτρης Μηλιάκος (που κατά τα φαινόμενα από ... τέτοια εποχή, έχει τη σημειολογία και το ενδιαφέρον της. ... ακολουθεί ο Π. Παυλόπουλος, ενώ 4-5 υποψήφιοι διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. ...
www.me.gr/radar?page=7 - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΤΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η Μ....

Ανώνυμος είπε...

Thelete na kanete plaka? peraste apo to Antnews.Ekei oi lalistatoi sxoliastes akoma kanoyn proeklogikh kampania.

poulitaria είπε...

ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΛΙΑΚΗΔΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΗΛΙΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΗΛΙΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ - ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ...