Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΣΤΙΣ 17 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 47,5% έναντι 30,5% της ΝΔ καταγράφει το Βαρόμετρο του Μαρτίου της Public Issue, για το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εφημερίδα Καθημερινή. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται, σύμφωνα με την έρευνα, ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 49% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 19%, ενώ το 22% απαντά «κανένας από τους δύο».

Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των κομμάτων, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 58% των θετικών εκτιμήσεων και το 40% των αρνητικών, ενώ δεύτερος είναι ο ΛΑΟΣ, ο οποίος συγκεντρώνει το 39% των θετικών εκτιμήσεων και το 57% των αρνητικών. Το ποσοστό θετικών εκτιμήσεων της ΝΔ ανέρχεται σε 34% και των αρνητικών σε 63%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι 30% και 66% και του ΚΚΕ 29% και 68%.

Σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών η δημοτικότητα έχει ως εξής: το 66% εκτιμά θετικά το Γιώργο Παπανδρέου και το 30% αρνητικά, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά του Αντώνη Σαμαρά είναι 55% και 37%. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συγκεντρώνει το 46% των θετικών εκτιμήσεων και το 48% των αρνητικών, ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει το 35% των θετικών εκτιμήσεων και το 59% των αρνητικών, ενώ το 30% κρίνει θετικά την Αλέκα Παπαρήγα και το 64% την κρίνει αρνητικά.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν σου ελεγα οτι οι παλαιοι αριστεροι
ψηφιζουν ΛΑΟΣ
ΜΕ ΕΒΡΙΖΕΣ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ!!

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.. ΤΟ 20% ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες,
ο πρώην καταλληλότερος,
δεν μάζεψε καθόλου ψήφους.

Το μόνον που μάζεψε ήταν μούντζες.

Και πολλές του ήταν.