Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ; ΣΩΠΑ !...

΄Εχοντας από πολλού επιλέξει τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και μετά απ΄ όλες τις διασπαστικές κινήσεις και πρακτικές τους των τελευταίων χρόνων, οι ινστρούχτορες του Περισσού, έστειλαν για τα μάτια, τους λιγοστούς εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο 34ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, με σαφή την εντολή : « στην πρώτη, κατάλληλη για μας, αφορμή, αποχωρούμε !...».
Τα πλήρως «καθοδηγούμενα στρατιωτάκια», αφού εξάντλησαν την επαναστατικότητά τους, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα ενάντια όλων των άλλων, σηκώθηκαν να κάνουν φασαρία και επεισόδια, όταν κλήθηκε στο βήμα του Συνεδρίου, ο γραμματέας της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC), Τομ Τζέκινγκς, του διεθνούς συνδικάτου στο οποίο είναι μέλος η ΓΣΕΕ.
Η γωνιακή μειοψηφία του ΠΑΜΕ, είχε την απαίτηση να μη μιλήσει ο εν λόγω προσκεκλημένος συνδικαλιστής και να μιλήσει, μόνο, ο, επίσης καλεσμένος, (ως μη όφειλε), εκπρόσωπος της ΠΣΟ (Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας), μιας οργάνωσης στην οποία δεν ανήκει η ΓΣΕΕ, αλλά υποστηρίζει το ΠΑΜΕ !

Τελικά, αφού προκάλεσαν τη μήνη όλων των συνέδρων κι αφού έφαγαν και τις ψιλές τους, οι «επαναστάτες εκ Περισσού» αποχώρησαν, καμαρωτοί – καμαρωτοί και μοιράζοντας δεξιά κι αριστερά δηλώσεις για τις διαφωνίες τους, αλλά και για τις νοθεύσεις, τάχα, που έχουν γίνει στις ψηφοφορίες στα Εργατικά Κέντρα, για την εκλογή των συνέδρων.
Εκτός από την παραπέρα προώθηση της στρατηγικής τους, για τη διάσπαση του σ.κ., οι αυτοχρισμένοι αποκλειστικοί εκπρόσωποι της επαναστατικής δράσης, τόβαλαν στα πόδια και για έναν, ακόμα, σπουδαίο λόγο : για να εμποδίσουν την καταγραφή στο Συνέδριο των ισχνών δυνάμεών τους, έτσι όπως έχουν προκύψει μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες των Σωματείων και να μπορούν να συνεχίζουν το παραμύθι τους περί πρωτοπορίας και εκφραστών της εργατικής τάξης !...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικτατορία της μειοψηφίας.

dimitris είπε...

Kαι φασιστας λογοπλοκε? Εφαγαν και τις ψιλες τους? Οταν ο παναγοπουλος γιαουρτοθηκε, μετα επιτεθηκε και στο τελος τον κατραπακιασαν, μιλαγες για φασισμο, ξερεις γιατι δεν ''ηθελαν'' να μιλησει ο εκλεκτος ''ξενος'' της γσεε? Παρ'οτι εκτιμω το χιουμορ σου, το εκανες το πεναλτυ, τιμωρια θα εχετε οπωσδηποτε εσεις που υποστηριζεται τον γ. παπανδρεου και τιμωρια απο τους δικους σας ''συντροφους'', μαλλον δεν κατεβαινεις στις συγκεντρωσεις, εκει απο γενοπ-δεη, οτε, ευδαπ, καθηγητες.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Δεν κατάλαβες καλά, φίλε και λάθος αναθάρησες. Τα ΠΑΜΑΤ άρχισαν τη φασαρία, με φωνές, σπρωξίματα και χτυπήματα, αλλά όταν ξεσηκώθηκε όλο το Συνέδριο, συνέχισαν να κάνουν τον κάργα, έφαγαν τις ψιλές τους. Φασισμός είναι το άναδρο χτύπημα ανυπεράσπιστων ανθρώπων για τις πολιτικές τους ιδέες, όπως επίσης φασισμός του ΚΚΕ είναι η εμμονή την μειοψηφούσα άποψή του να την επιβάλλει με το έτσι θέλω και με τσαπουκά.
Το να δέρνεις φασίστες δεν είναι φασισμός, είναι λαϊκή αντίσταση ! Κατάλαβες dimitris ;

Ανώνυμος είπε...

Η πολύ ελευθερία, έχει «κουρκουτιάσει» το μυαλό ορισμένων. Αυτή η χαμερπής πλέμπα, πρέπει να τεθεί υπό 24ωρη επιτήρηση.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά λογοπλόκε παρατηρώ ότι όσο και ηλίθια να είναι μια ομάδα, όσο και τραμπούκικη συμπεριφορά και αν έχει, πάντα θα βρίσκει τους υποστηρικτές της!!!
Γιούρια αδέλφια να διώξουμε τον Παπανδρέου γιατί 5 μήνες τώρα έχει καταστρέψει ότι καλό και ηθικό έχτισε η λαοπρόβλητη Ν.Δ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΥΠΝΟ νοσταλγοί του μίστερ τίποτα...

Μητσάρας Οικοδόμος είπε...

Οοοου ΠΑΜιτες που δεν αφήνετε τους νόμιμααααα εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων να μιλήσουν ελεύθερα για το πόσα πρέπει να θυσιάσουν για να τα φέρουν βόλτα οι τράπεζές ΜΑΣ... Ντοπής και αίσχος σας. ΚΟΥΜΜΜΟΥΝΙΑΑΑΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟΟΟΟ!!!!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@12.59
Σιγά τους επαναστάτες, νοσταλγούς της σταλινοκρατίας και των ζαχαριακών επιδόσεων !